USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tezkere tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda gündeme bağlı açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'nin Suriye ve Irak tezkeresine ret oyu vermesine kaba tepki göstererek ''Burada gerçek ehemmiyetli bulunan CHP'nin yıldırı örgütünün oyuncağı HDP'ye teyit

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tezkere tepkisi
27-10-2021 13:24

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kol toplantısından satır başları...

- 'Bu tezkere ülkemize müteveccih hudut ötesi yıldırı tehditlerine dirlik etraflıca senelerdir bitmeme fail rutin yan yana uygulamadır. Suriye ve Irak ile ilişik tezkerenin maksadı sınırlarımız süresince kasılmak maksut yıldırı koridoruna müsaade kesmek ülkemize müteveccih saldırıları kaynağında kurutmaktır.'

- 'HDP yöneticileri CHP'ye davet cihazı yaptı. CHP gözdağı ediliyordu. Onurlu yan yana partinin ve liderin çıkıp siz ki kalırsınız sanarak HDP'lilere ağızlarının payını vermesi beklenirdi. Ama karşımızda hakeza yan yana CHP yönetimi bulunan değildir.'

- Burada gerçek ehemmiyetli olan, ülkemizin en şişman 2. partisi durumundaki CHP'nin yıldırı örgütünün oyuncağı HDP'ye konfirmasyon olması, biat etmesi, mesuliyet eğmesidir. Yazık. Hem demokrasimiz namına hem ulusal güvenliğimiz namına ne denli sıkıntı donör hüzünlü yan yana tablo.

- Biz bu güne denli kesinlikle CHP'ye ve iplerini ellerine verdiği efendilerine karşın ülkemizin güvenliğini sağlayacak adımları atmışsak bundan hakeza da atmayı sürdüreceğiz.

'Gelir siper sigortası uygulamasını da yaşama geçirerek çiftçilerimizin emeğini güvence dibine almaya hız ediyoruz'

'Üreticilerimizden ricam yegâne karış gereksiz arsa bırakmadan ekmelerini ve ahırlarını meşbu tutmalarıdır'

'Bizim başarımızın yegâne formülü Allah'ın ipine dürülmek ve milletimize daynmaktır'

'Terör örgütleriyle baş başa çalışmaktan çekinmeyecek denli gözü dönen yan yana ekiple dirlik karşıyayız'

'İyi Parti'nin tezkereyi desteklemesinden sevinme duyduk'

10 BÜYÜKELÇİNİN GERİ ADIMI

'Büyükelçilerin açıklamasından sonradan kimin nerede durduğunu strateji ettik'

'600 sene dünyaya ad salmış Osmanlya kesinlikle taşlama edersin? Buna vesile vermeyiz'

"Ülkemize Yeşil İklim Fonu'ndan 3 bilyon 157 milyon dolar pınar sağlanacak"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ülkemize Yeşil İklim Fonu'ndan 3 bilyon 157 milyon dolar pınar sağlanmasıyla ilişik uzlaşma zaptının geçtiğimiz günlerde imzalandığı müjdesini sizlerle öldürmek istiyorum. Bu mutabakatın imzalanmasıyla amme ve hususi kol hava değişikliği ile ilişik planlarına etraflıca vadeli ve alımlı mal desteği sağlanabilecektir. Bu kaynağın 12 buçuk milyon dolar ile 66 buçuk milyon dolar arasındaki bölümü de bağış şekilde kullanılacaktır” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda konuştu. Bütçe hazırlıklarının degaje yan yana vakte yayılan, şişman himmet ve zorluk müstelzim yan yana düzentileme bulunduğunu tamlayan Erdoğan, ”Bakanlıklarımız ile ilişik kâffesi kurumlarımızın, bunun indinde çırçıplak maşer kuruluşlarımızın içre arsa almış olduğu etraflıca yan yana maratonun arkası sıra ortaya çıkan bu bütçe teklifi ülkemizin defa haritası mahiyetindedir. Eylül kocaoğlan başlangıcında yayınladığımız bütçenin anne omurgasını gerçekleştiren hedefler doğrusu arsa almaktadır. Meclise sunduğumuz bütçe teklifinde merkezi hile bütçe giderleri 1 trilyon 751 bilyon lira, bütçe gelirleri 1 trilyon 473 milyar, bütçe açığı da 278 bilyon teklik öngörülmektedir. Bu ihtiyatla müstahzar bütçe teklifidir” dedi.

“Merkezi hile bütçe ödeneklerinin dağılımı ülkemizin kalkınma hedeflerini ve ülkemizin hedeflerini gözeten adil, realist ve sürdürebilir tatlı yapılmıştır” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ”Bütçeden en şişman oranı pedagoji bilimi almaktadır. Bütçede sağlığa ayrılan boğumlanma noktası da ağır artma yaptık. Aynı biçimde toplumsal masraflar düşüncesince tahsis edilen deposu gerekseme sahibi yurttaşlarımızın elan çelimli biçimde indinde olabilmek düşüncesince bütçenin yüzdelik 6'sına yükselttik. Her seviyedeki işletmelere verilecek destek sunar de bütçenin kayda bedel kalemleri ortada arsa alıyor. Elbette içerisinden geçtiğimiz eleştiri devirde defans sanayiini güçlendirecek deposu boşlama etmedik. Merkezi hile kapsamındaki idarelerin bütçelerinde sayı farkı yüzdelik 30 artışa gittik.

Böylece dünyada yaşanmış bulunan aşırı boyutlu dalgalanmalara dirlik ülkemizin çelimli yan yana vakfe sergileyeceği manevralar düşüncesince müstelzim finansal madun yapıyı oluşturduk. Amacımız güneş tacı virüs salgını şekilde başlayıp tedricen kâffesi konuşu düzene dağılma fail toptan krizi türkiye düşüncesince fırsata dönüştürmektir. Gelişmiş ve büyümekte bulunan ekonomilerin istisnalar dışında hemen hemen tamamının küçüldüğü geçtiğimiz yılı Türkiye şekilde çoğalma ile kapatarak bu doğrultuda evvel işaretleri verdik” ifadelerini kullandı.

Bu senenin evvel dü çeyreğinde de ince dobra yan yana çoğalma performansı sergilendiğini kaydeden Erdoğan şu biçimde konuştu:

"Üretimde kapasiteleri sonuna denli kullanıyoruz. İhracatımız üstün dereceli üzerine üstün dereceli kırıyor. İstihdamda müstevli öncesinin de üstünde yan yana yere geldik. Yatırımcılarımız üretimi çoğaltmak düşüncesince araba ve hammadde ardında koşuyor. Kurduğumuz enfrastrüktür üstünde baştan yapılanan küresel, siyasi, konuşu sistemle ülkemizin adalet etmiş olduğu noktayı kabul etmek düşüncesince çalışıyoruz.”

İnşa edilen pedagoji bilimi kurumları, hastaneler, tüneller, sulama tesisleri, düzenleme uran bölgelerinin öneminin bu süreçte elan dobra anlaşıldığını kail Erdoğan, ”Türkiye'nin kendini toptan çöküntü ikliminden zait yönde ayrıştırarak istihsal ve dış satım üssü durumuna gelmesinde ahacık hakeza yan yana repertuvar bulunuyor. Önümüzdeki senenin bütçesini de toptan krizin etkilerine karşın kalkınma hedeflerimizin çıtasını arttırmak neredeyse şekillendirdik. Nasıl güneş tacı virüs salgınının üstesinden çelimli keyif altyapımızla geliyorsak hava değişikliğinin defa açmış olduğu sorunları da yeşil kalkınma devrimi ile aşacağız. Milli Teknoloji Hamlesi bizi defans sanayii ilkin kazanmak neredeyse ölçülü faziletkâr uygulayım bilimi müstelzim bölgelerde ehemmiyetli yan yana yere taşıdı. Yeşil kalkınma devrimi ile de bire yan yana başarıyı karbon atıl hedefli yatırımlarla değme bölgede yakalamakta kararlıyız. Ülkemizi değme karış toprağıyla geliştirecek, milletimizin değme yan yana ferdinin refahını artıracak projeleri yaşama geçirmeye, yatırımları hazırlamaya bitmeme edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bir muştu paylaşan Erdoğan, ”Ülkemize Yeşil İklim Fonu'ndan 3 bilyon 157 milyon dolar pınar sağlanmasıyla ilişik uzlaşma zaptının geçtiğimiz günlerde imzalandığı müjdesini sizlerle öldürmek istiyorum. Hazine ve Maliye Bakanlığımız, Çevre ve Şehircilik, Dışişleri Bakanlığımızın 2018 yılından bu yana strateji etmiş olduğu bu mutabakatın imzalanmasıyla amme ve hususi kol hava değişikliği ile ilişik planlarına etraflıca vadeli ve alımlı mal desteği sağlanabilecektir. Bu kaynağın 12 buçuk milyon dolar ile 66 buçuk milyon dolar arasındaki bölümü de bağış şekilde kullanılacaktır” dedi.

Türkiye'nin yağışsızlık tehdidi ile dirlik karşıya bulunduğunu aktaran Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bir taraftan yangınlarla, su taşkını baskınlarıyla boğuştuğumuz yan yana senenin arkası sıra deminden de yağışsızlık tehdidi ile dirlik karşıyayız. Ekim sonuna mevrut olmamıza karşın ülkemizin ehemmiyetli yan yana bölümü ekincilik üretimi gereksinimi düşüncesince lazım yağışa ulaşamadı" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3355+13
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Sivasspor3448-4
8Çaykur Rizespor3348-6
9Antalyaspor33450
10Alanyaspor3345-3
11Adana Demirspor3441+2
12Samsunspor3439-7
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler