USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Yavrumuz için gereken yapılacak, hesabını verecekler'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'te partisinin İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda meydana getirdiği konuşmada, "Bu köpekler varlıklı köpeği. Halen o adamlar 'babasını kesinlikle kandırırız' derdindeler. Kandıramayacaksınız, h

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Yavrumuz için gereken yapılacak, hesabını verecekler'
25-12-2021 16:44
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Gaziantep İl Teşkilatı çeşidinden Akkent Kongre merkezinde meydana gelen "İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclis Toplantısında, Samanyolu müziği eşliğinde kürsüye çağırma edildi. Şarkı sürprizine memnuniyetini dile getiren Erdoğan, "Samanyolunda dolaşıyoruz. İnşallah 2023'e de Samanyolu ile beraberce yayan gidelim" dedi.

Erdoğan, Türkiye'nin 81 milyonun tamamına denk görev götürdüklerini belirterek, "15 ay sonraları baştan Gazianteplili kardeşlerimiz ile kucaklaşmanın bahtiyarlığı içerisindeyim. Elbette 81 vilayetimizdeki kardeşlerimiz tamamını denk müşterek biçimde seviyoruz" niteleyerek konuştu.

Salondaki pankartı okuyan Erdoğan, "Gençlik enteresan müşterek yeri yakalamış. Gölgelerin üzerimize geldiği en çetin yıllarda güneşin doğuşuna tanık olduk, gine DOĞRU çıktık. Bize oy verse de vermese de gelişigüzel müşterek ferdini kardeşimiz şekilde görüyoruz, seviyoruz. Tam müşterek yüzyıl evvel bu topraklarda yazılan dayanma destanını gençlerimizin anlaması, hafızasına kazıması gerekiyor" dedi.

Muhalefete korkutma göndermesi

Konuşması kalın pıtrak iltifatlar ve zılgıtlarla bölünen Erdoğan, zılgıtlar üstünden ise muhalefete irsal yaptı. Erdoğan, "Zılgıtı bana atmıyorsunuz liyakatli lüzumlu bulunan bölgelere atıyorsunuz değil mi?" dedi.

"İşgal bulutlarının gezdiği devirde kip oluyor"

Erdoğan, Gaziantep'i övdüğü konuşmasında, "Bir yüzyıl evvel şöhretli müşterek dayanma ile boy yazan Gaziantep bugünde tecim ve istihsal iktisap etmek az daha gelişigüzel bölgede gün yazmaya bitmeme ediyor. Vatanımızın tepesinde nehiy bulutlarının gezdiği müşterek dönemde, Gaziantep üreterek, çalışarak, ekonomimize yardım sağlamakta ülkemize kip olmaya bitmeme ediyor" ifadelerini kullandı.

"Muhalefet yangına körükle gidiyor"

Erdoğan, pandemi zamanında de muhalefetin sömürme ardında bulunduğunu belirterek, "Gaziantep'i 15 ay evvel görüşme etmiştim, o günlerde Gaziantep'e geldiğimizde topu topu evren ile beraberce salgının hüzünlerini derin müşterek biçimde hissediyorduk. Dünyanın müşterek aşırı ülkesinde tutum durmuş, kepenkler inmiş. İnsanlar evlerine hapsolmuş, Sokağa çıkacak yasakları, yolculuk kısıtlamaları, günce yaşamın sıradanları bir duruma dönüşmüştü. topu topu dünyada ağır müşterek belirsizlik, umutsuzluk ve kötümserlik hakimdi. Milletimiz topu topu bu sorunlarla uğraşırken, Muhalefet yangına körükle gidiyor, milletin derdiyle dertlenmesi gerekirken sömürme peşindeydi" dedi.

Samanyolu sürprizi bitmeme etti

Salondakilerin Samanyolu şarkısı söylemesi karşı ise Erdoğan, "Hatırlayın siz bu güzelim şarkıyı ötme ederken, onlar yandık, öldük bittik niteleyerek insanımızın, girişimcimizin çalışanımızın, üreticimizin morallerini bozmaya çalıştılar. Tam kapanma çağrıları altında ekonomimizi adeta dengesiz kapatmaya zorladılar. Haritada yerini üstelik bilmedikleri devletleri kip göstererek, Türkiye'nin salgınla mücadelesini sekteye uğraşmaya kalktılar. Milletin sıkıntısını paylaşmak, hükümet ile el birliği gelmek adına köksüz ve endişe ile oy devşirmeye kalktılar" niteleyerek konuştu.

"Ne işiniz mevcut büyükelçilerle"

Erdoğan, muhalefetin büyükelçilere yazdığı mektubu hatırlatarak, "Ne işiniz mevcut sizin şişman elçiliklerle. evvel siz ne yaptınız belediyeleriniz ne yapıyor, onu müşterek bu millete anlatın. Hiçbir obje yok. Her tarafın kanalizasyonlar alıp götürüyor, lakin bunlarda müşterek obje yok. Ağızlarını gelişigüzel açtıklarında hayır müşterek gır beyan etmek adına bu ülkenin gelişigüzel ferdini korkutma fail müşterek umumi başkanı var. Türkiye'ye istihsal ast yapısına, bu milletin dirayetine emin ballanmak yerine, çareyi 3-5 kendini bilmezin heyezanlarında veya otel lobilerinde buluştukları IMF komiserlerinde aradılar. Onlardan imdat umdular. Biz ise 2013 Haziran'da defteri kapattık. 23.5 bilyon dolar borcu kılıç ödedik. Biz buyuz. Yönettikleri şehirlerdeki beceriksizliklerini burada saymıyoruz. AK Parti ve Cumhur ittifakı olarak, bunların on paralık birine eyvallah etmedik. Kendi çapsızlıklarını gizlemek için, sıkıntı çığırtkanlığı yapanlara, sürekli ezanı millete fütur aşılayanlara katiyen haysiyet etmedik. Esnek ve ibdai müşterek modelle müstevli periyodunu başarıyla yönettik" ifadelerine toprak verdi.

"Bay Kemal site hastanesi nelerdir bunu bilmiyor"

Erdoğan, muhalefetin site hastanesi ile ait eleştirilerine de aksülamel göstererek, "Tüm güre arkadaşlarınıza şurası söyleyin, güneş tacı virüs salgını sırasında dünyada Covid hastaları yatıracak, döşek bulamazken, hemen kılıç havalimanında 1050 odalı topu topu teknolojiye bilgili dü sayrılarevi yaptık. Bir de Arnavut köyde yaptık. Bir de Çam Sakura kent Hastanesini yaptık, evren fanatik kaldı. Bay Kemal site hastanesi nelerdir bunu bilmiyor. Bize diyor ki bütçede yerini göster, sen ne anlarsın bütçeden, bütçe kalemlerinden. Eğer aşırı iptila ediyorsan, git özek bankasını görüşme et. Diyordu ya, Merkez Bankası ari değil. Olmaza seni oraya sokarlar mı? Seni oraya gittiğine layıkıyla bağımsız. Gidiyorsun, mahremiyet ruhu bulunan bu kurumun duyurulmayan olması gereken bilgilerini medyayla paylaşıyorsun. Senden henüz sen aşırı çılgına döneceksin zira DOĞRU değilsin" niteleyerek konuştu.

"Bu köpekler varlıklı köpeği"

Gazantep'te pitbull köpeklerinin saldırmış bulunduğu 4 yaşındaki Asiye'nin sağlığına ulaşması için gerekeni yapacaklarını özetleyen Erdoğan, pitbull köpekleri ile ait ise "4 yaşındaki yavrumuzu pitbull köpekleri adeta bölme noktasına geldi. Biz efsanevi severler noktasında müşterek kanuncu organizasyon yaptık. Bu kanuncu organizasyon ile ortaya müşterek de değer çıkıyor. Dün gece, kılıç cankurtaran uçakla, aşırı kıymetli kardeşim, Ömer Özkan akıl hastanesine Antalya Üniversitesi Hastanesine naklettik. Gerekli operasyonlar namına yapılacak. enteresan bulunan müşterek obje var. Bu köpekler parası ferah olanların köpekleri, ne oluyor, ne gidiyor, ne yapıyorlar, uğur boncuğu dertleri yok. O bebek burada hurdahaş oluyorlar. Halen henüz o adamlar babasını nite kandırırız derdindeler, kandıramayacaksınız, hesabını vereceksiniz. Anneyi de babayı da yavruyu da, topu topu hassasiyetle en ülküsel biçimde dalında parmakla yayınlanan doktorlarımızla tedavisini yaptıracağız. Yaşadığımız onca sıkıntıya karşın vatandaşımıza, nerede bu büyüklük dedirtmedik, dedirtmeyeceğiz" dedi.

"Muhalefet çözümü IMF reçetelerinde görürken kılıç milletimize inandık"

Erdoğan, "Ekonominin ayakta kalması, ihtilaf çözümü IMF reçetelerinde görürken kılıç milletimize inandık, ülkemizin potansiyeline Gaziantep kabil başı çeken şehirlerin azmine, üretkenliğine sonuna derece emniyet ettik. Belirsizliğin egemenlik sürdüğü o günlerde hemen Antep'te mecmu envestisman bedeli 15 bilyon TL'yi bulan üretimlik yatırımlarını gerçekleştirdik. Ülkemizin ciharıyek köşesinde yatırımları, acemi fabrikaları, yolları, yaptık" ifadelerine toprak verdi.

Şanlıurfa'da elektriği emeksiz vereceğini kail CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na, "Ya bu eş ne derece güçsüz müşterek eş ya, elektriğin kimin ürettiğini üstelik bilmiyor. Belediyeler, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığından elektriği alır, bedelini öder. Hadi Adana'da elektriği emeksiz ver verebiliyorsan" niteleyerek konuştu.

“21 asrın yükselen yıldızı Türkiye'dir”

Muğla ve Antalya'da bulunan yangınlarda belediyelerin ruhsuz kaldığını kail Erdoğan, “Orada yanan evleri ve altyapıyı kılıç yaptık. İzmir mösyö kemalin saylav bulunduğu il değil mi. İzmir'de topu topu o afetlerin bulunduğu bölgede o evleri kimler yaptı. Biz yaptık. Sahiplerine 750 kadarını teyit ettik. Şimdi amaç 3 bin küsur. Onları da yapmış olup teyit edeceğiz bizde lakırtı bulunmayan çalışmalar var. Bay Kemal bilcümle lakırtı var. 2023 hedeflerimizle 2053 vizyonumuz ülkemizin istikbaline mühür vuracağız. Türkiye'yi el erki doğruluk sulh ve kardeşlikle aydın yarınlara taşıyacağız. 21. Yüz senenin yükselen yıldızı Türkiye'dir.

Bu milletin yükselişini Allah'ın izniyle kimesne engelleyemeyecek. 2023 derece kapısını çalınmadık ev dokunulmadık Antepli bırakmayacağız. Ana kademe, avrat kolları, deneyimsizlik kolları bilcümle beraberce bu emek vermeyi sürdüreceğiz. Son 20 yılda ülkemize kazandırdığımız eserleri yurttaşlarımıza biricik uğur boncuğu anlatacağız. Muhalefetin köksüz siyasetini kardeşlikle boşa çıkaracağız. Etnik ve kültürel farklılıklarımız üstünde bütünlük ve beraberliğimizin bozulmasına okazyon vermeyeceğiz. Allah için birbirimizi seveceğiz. Her müşterek Gaziantepli kardeşimizin derdiyle dertleneceğiz. İyi ve biçimsiz gününde baştan sona indinde olacağız. Bunu başardığımızda 2023 seçimlerinde de arkası sıra da 2024 domestik seçimlerinde de utku bizimdir” ifadelerini kullandı.

Ahmet Demir - Lider Olgun - Muhammet Abdulkadir Esen - Said Vakkas Yağcı
 

İLGİLİ HABER
Site bahçesinde pitbull dehşeti Site bahçesinde pitbull dehşeti
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler