USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Milli iradenin egemen bulunduğu bir Türkiye'ye kavuştuk'

"Bu Hikayenin Kahramanı Sensin" sloganıyla meydana gelen AK Parti Teşkilat Akademisi'nin İstanbul Eğitim Programları kapsamında Sancaktepe'de aktiflik düzenlendi. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü'nün katılmış olduğu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Milli iradenin egemen bulunduğu bir Türkiye'ye kavuştuk'
01-01-2022 13:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “AK Parti'nin mayasını budun atmış, hamurunu budun yoğurmuş, kumaşını budun dokumuştur. Sırtını budun dışındaki çelim odaklarına dayayanlar, yöntem sahnesinden silinip giderken AK Parti'nin senelerdir verilen kalmış bulunduğu onca saldırıya, oyuna, ihanete karşın sağlıklı ayakta kalmasının sırrı da aha budur” dedi. Erdoğan ayrıca, “2023 seçimlerine revan süreçte AK Parti kendisine yüzümüzü gine milletimize dönecek, milletimizin çizdiği istikamette yürümeye bitmeme edeceğiz” ifadelerinde bulundu.

AK Parti Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı kabilinden "Bu Hikayenin Kahramanı Sensin" sloganıyla meydana gelen AK Parti Teşkilat Akademisi'nin İstanbul Eğitim Programları başladı. Sancaktepe'de planlı programa Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü katıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gönderilmiş bulunduğu bir videoteyp ileti da programa katılanlara izletildi.

“AK Parti'nin mayasını budun atmış, hamurunu budun yoğurmuş, kumaşını budun dokumuştur”

Cumhurbaşkanı Erdoğan meydana getirdiği konuşmada, “Bu Hikayenin Kahramanı Sensin” bu sloganla planlı Teşkilat Akademisi Liderlik Okulunun hayırlara punt olmasını diliyorum. Genel özek Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığımıza teşekkürname ediyor, önderlik okuluna katılım fail siz kardeşlerimi canı candan kutlama ediyorum. AK Parti çecik hizmet, hakka hizmettir düsturuyla çalışan, millete hizmetkar olmayı değme ayrışık fahiyenin üstünde gören bir politik harekettir. Milletimize bulunan sevdamızı, Türkiye'yi eğitim, sağlık, hafriyat ve inanma özellikle edinmek neredeyse değme bölgede ileriye taşıyarak gösterdik. Cumhuriyet tarihinde meydana getirilen hizmetlerin kıvrım be kıvrım fazlasını 2002'den bu yana milletimizin istifadesine sunmayı başardık. Ekonomimizi büyütürken yediden yetmişe yurttaşlarımızın tamamının hafriyat ve özgürlüklerini de genişlettik. Seçkinlerin, vesayetçilerin, çalışmadan, üretmeden, tek riske girmeden kazanmaya alışmışların ülkesinden, milletin ve ulusal iradenin egemen bulunduğu bir Türkiye'ye kavuştuk. AK Parti millete ve milletin değerlerine cemaat çıkmış, elitlere değil hoppadak millete görev etmiş, budun de bunun karşılığında girmiş bulunduğu seçimlerin tamamında emaneti AK Partili kadrolara vermiştir. AK Parti'nin mayasını budun atmış, hamurunu budun yoğurmuş, kumaşını budun dokumuştur. Sırtını budun dışındaki çelim odaklarına dayayanlar, yöntem sahnesinden silinip giderken AK Parti'nin senelerdir verilen kalmış bulunduğu onca saldırıya, oyuna, ihanete karşın sağlıklı ayakta kalmasının sırrı da aha budur. Milletle bağımızı ne denli güçlü, ne denli sert tutarsak Allah'ın izniyle başarılarımız katlanarak artmaya bitmeme edecektir. Milletle irtibatını kopartan, milletin kıstak defterinden silinmiş bulunduğu bir politik hareketiyse ayakta dokunabilecek tek çelim yoktur. 2023 seçimlerine revan süreçte AK Parti kendisine yüzümüzü gine milletimize dönecek, milletimizin çizdiği istikamette yürümeye bitmeme edeceğiz. Hiçbir fark yapmadan kimseyi dışlamadan kırmadan dökmeden mesajlarımızı 84 milyonun tamamına ulaştırmaya çalışacağız. Sabırla dirençle sağduyuyla tahriklere kapılmadan, kavgaya, gürültüye prim vermeden mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. 2001'den bu yana daim bulunduğu neredeyse dakika de erte da itidalle cereyan edecek politik rekabetin içtimai husumete dönüştürülmesine onay vermeyeceğiz. Özellikle politik tükenmişlik canlı esassız terörü ve isnat dışında millete söyleyecek tek lafı sıfır muhalefetin toplumumuzu kutuplaştırmasına onay etmeyeceğiz.

Liderlik okulumuzun geçmiş dersinde tabir ettiğim birtakım hususları önemine binaen burada tekrarlamakta kâr görüyorum. Türkiye'nin geleceği, bizim çalışmamıza siz değerli ziyaretçilerimizin bedel üretmesine, görev üretmesine, hız etmesine bağlıdır. Bizlere sakıt aha bu şişman sorumluluğun gereklerini namına getirmektir. Bizlere sakıt omuzlarımızdaki iyon ağırlığının bilinciyle davamıza dört elle sarılmaktır. Bizlere sakıt bir yandan aramızdaki dayanışmayı güçlendirirken başka yandan da yöntem kulvarında gerekseme duyduğumuz mevzularda kendimizi en kuvvetli biçimde yetiştirmektir. Türkiye'nin gelecek ve bağımsızlık mücadelesinde bu kadroya, doğrusu sizlere baş döndürücü ehemmiyetli görevler düşüyor. Unutmayın bu hikayenin kahramanı sizlersiniz. evvel 2023 hedeflerine, peşi sıra da 2053 ve 2071 vizyonuna yürüyen, baştan şişman Türkiye'nin hikayesinin baş kahramanı da sizlersiniz. Sizlere güveniyor, değme birinizin davamızı ve partimizi en iyi biçimde temessül etmeyi sürdüreceğinize inanıyorum” dedi.
 

Cem Güney Kılıç - Aykut Zor
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler