USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: '6’lı masanın 8. ortağı FETÖ’nün hesabı çıkarlarını ilgilendirir'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “6'lı masanın çevresinde oturanların herhangi bir birinin ayrı ajandaya yazılmış hesapları çıkarlarını ilgilendirir. Bu masanın altındaki PKK güdümündeki 7'nci ortağın hesabı kendini ilgilendirir. Masanın peşinde ellerini ovuşturara

Cumhurbaşkanı Erdoğan: '6’lı masanın 8. ortağı FETÖ’nün hesabı çıkarlarını ilgilendirir'
03-09-2022 04:03

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezinde planlı AK Parti İstanbul Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısına katıldı.

“Demokrasi ve kalkınma devrimleriyle Türkiye, ülkesi ve milletiyle dünyanın en fevk ligine yükseldi”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan meydana getirdiği konuşmada, “Yarın evlatlarımız müşterek etap ahir hedeflerini Malazgirt zaferinin bininci yılı bulunan 2071'e adayacaklar. İşte ulus olmak, talih olmak, iri olmak, meşakkat kazanmak budur. Uzunca müşterek süredir bu ruhtan bu maziden şuurdan uçurmak düşüncesince çalıştılar. Dünyada ne derece sapkın ideoloji var ise hepsini gençlerimize dayattılar. Bölgemizde ne derece gerginlik arbede var ise hepsini milletimize dayattılar. Herkes kalkınma, adalet özgürlük, faiz uygarlık uğrunda ilerlerken, bizlere rastgele müşterek daim bölünmeyi parçalanmayı, küçülmeyi, vesayeti, darbeleri dayattılar. Maalesef bu nedenle ulusal mücadelemiz zafere ulaştırdık. Evet toy devletimiz kurduk, ha özgürlüğümüzü gene kazandık. Ama siyasi, ekonomik, askeri, toplumsal namına ulaşmamız müstelzim noktanın rastgele müşterek daim arkasında kaldık, arkasında bırakıldık. Ülkemizin ve milletimizin talihini alt etmek düşüncesince başlatılan girişimlerinde bazısı devir ölüm cezası sehpalarında, bazısı devir vesayetin oyunlarında akamete uğradık. Gençler bundan hakeza bu ülkeye vesayetin pençesinin geçirilmesi eskisinden baş döndürücü elan zordur. Artık bu ülkede vuruş dönemlerinin baştan açılması eskisinden baş döndürücü elan zordur. Artık bu ülkede art kalmışlığın müşterek baht kabil kabullenilmesi baş döndürücü elan zordur. Çünkü tığ milletimizle ülkemize Allah'a hamd olsun asır atlattık. Gerçekleştirdiğimiz demokratlık ve kalkınma devrimleriyle Türkiye, ülkesi ve milletiyle dünyanın en fevk ligine yükseldi. Şimdi de bu ligin zirvesinde savaş vermeye talibiz. Milletimizle paylaştığımız rastgele müşterek erek bu maksata yöneliktir. Bunun düşüncesince AK Parti Türkiye'nin dünün sadece, bu günün değil, yarının da partisidir. Türkiye'yi ve Türk milletini bu gündüz ehil bulunduğu kalkınma ve demokratlık standartlarına siz çıkardınız. Ülkemizin dirlik karşıya kalmış bulunduğu sıkıntıları çözmeye, kararlılığa, güce gine tığ sahipsiz. İstanbul kuruluşumuzdan bu güne kâffesi zaferlerimizin bulunduğu kabil 2023 seçimlerinin Allah'ın izniyle lokomotifi olacaktır. İl teşkilatımızı geçtiğimiz ay böylece başlatmış bulunduğu ‘Yüz yüze 100 gün' kampanyamızı 2023 şahlanışının eskiden göstergesi namına görüyorum. Bu kampanyanın Orhan Gencebay şarkısında baş döndürücü elleme anlatım edilmiş. Milletle müşterek olunca gönüller buluşunca, tercih edenler kavuşunca, İstanbul hakkıyla baş döndürücü güzel” dedi.

“Manevi ve ulusal al çizgilerimize taarruz fail hacısı hocası ayağını denktaş almalıdır”

Alevi Bektaşilerin meselelerinin çoğunun çözüldüğünü, kalanların da yavaş yavaş çözüme kavuşturulduğunu kail Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bugün 85 milyon vatandaşımız rastgele müşterek bir tanesi bu ülkenin müşterek numara dershane ferdidir. Ülkemizde canlı rastgele müşterek bireyi kâffesi haklarından, özgürlüklerden, imkanlardan, fırsatlardan faydalanma olanağına sahiptir. Eksikliklerimiz bulunmayan mudur, aksaklıklar yaşanmıyor mu? Elbette vardır. Bu eksikleri bitirme ve izale irademizi, hepsinden elan üstün, elan güçlüdür. Buna karşın rastgele müşterek endam kabil Alevi Bektaşi kardeşlerimize müteveccih tahrikler de fire olmuyor. Muharrem kocaoğlan vesilesiyle evvela Ankara'da Hüseyin Gazi Vakfı Dergahında, arkası sıra Hacı Bektaş'ta hazreti hünkarın huzurunda, birlik, beraberlik, birlik çağrılarımızı tekrarladık. Bu çağrılarda samimiyiz. Ali kabil yiğit, Zülfikar kabil tığ olanaksız diyorsak, rastgele müşterek çeşitli farklılığı müşterek kenara bırakarak inancımıza, kültürümüze, değerlerimize hararetli düzen sıkıya sarılmalıyız. Ülkemizdeki kâffesi yurttaşlarımız kabil Alevi Bektaşi kardeşlerimizin meselelerinin çoğunu tığ çözdük. Kalanları da yavaş yavaş çözüme kavuşturuyoruz. Yıllarca Alevi Bektaşi kardeşlerimizi sömürme ederek siyaset, sanat, tecim önleyen bazısı esame bu gelişmeler karşısında esas yüzlerini ortaya sermelerinden esasen sevinme duyuyoruz. Buradan müşterek kat elan tekrarlıyorum. Kardeşlerim Allahsız Alevilik olmaz, Muhammet'siz Alevilik olmaz, Ali'siz Alevilik olmaz, dinsiz, imansız, amelsiz, çabucak ve çabucak sapkın zevklerin üstüne yapı edilmiş Alevilikte olmaz, Müslümanlıkta olmaz, Kürtlükte olmaz, Türklükte olmaz, ayrıca insanlıkta olmaz. Her ki aksini tez ediyorsa ki bilgili ne ziyasız mihraktan besleniyordur. Kim bilgili ne mülevves hesapla cereyan ediyordur. Kim bilgili ne ecnebi duyum teşkilatına çalışıyordur. Hadsiz ve sınırsız müşterek biçimde mualla Yaradan'a, Peygamber Efendimize, tinsel ve ulusal al çizgilerimize taarruz fail hacısı hocası ayağını denktaş almalıdır. Aksi takdirde bunların hiçbirini, milletimizde, tarihte affetmez. Eğer mevzunun türel müşterek yönü var ise ilçe da affetmez” niteleyerek konuştu.

“Şu anda adam başı ulusal sağlık 9 bin 500 dolara dayandı”

“Biz sebepsiz ve harbe müşterek biçimde milletimizi kâffesi fertleriyle kucaklayarak, ülkemizi büyütme, güçlendirme, zenginleştirme mücadelemizi sürdüreceğiz” niteleyerek konuşmasını sürdüren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Şu anda adam başı ulusal sağlık 9 bin 500 dolara dayandı. Hani ne oldu, ne diyorlardı? Şu anda miktar bu. Daha da elleme olacak. Tıpkı 20 senedir bulunduğu kabil 2023 seçimlerine derece da önümüze getirilecek rastgele müşterek oyunu, tuzağı bozmaya senaryoyu yırtıp atmaya kararlıyız. Türkiye'nin, milletimizin, bölgemizin, dünyanın gereksinimi budur. AK Parti kadroları namına aha hakeza müşterek dirimsel misyonu üstlendiğimizi bilinciyle cereyan etmeli, rastgele müşterek sözümüzü buna gereğince söylemeli, rastgele müşterek adamımızı buna gereğince atmalı, rastgele müşterek faaliyetimizi buna gereğince yürütmeliyiz” şeklinde konuştu.

“Ülkemize kitap ve fariza kazandırma gayretimizi tavsatmak müşterek yana elan da hızlandırıyoruz”

Seçimden seçime seçmenleri hatırlayan müşterek öğür olmadıklarını kail Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bizim düşüncesince seçme emek harcaması müşterek esbak seçme günün devrisi sabahı başlar. Yeni hile sistemiyle umumi intihabat cumhurbaşkanlığı ve mebusluk namına dü ayaklı bir vaziyete geldi. Cumhur İttifakının talibi şahsım bulunduğunu paylaştık. Diğer ittifaklar, partiler hâlâ rastgele müşterek namzet söyleyiş edemediler. Yaşanan kavganın gürültüsü, girilen hesapların tozu dumanı, meydana getirilen pazarlıkların kiri pası rastgele müşterek yerden hissediliyor. Milletin karşısına çıkartacak namzet düşüncesince üstelik müşterek hayli fut oyunu, müşterek hayli dala vere, müşterek hayli kolpa içerisine girdiler. Allah korunum bunların yönetime gelmeleri biçiminde ülkeyi nite müşterek felakete sürükleyeceklerini demek üstelik istemiyorum. Cumhurbaşkanı adaylarını müşterek kenara bıraktık, ülkenin ve milletin istikbaline değgin vizyon, rastgele program, rastgele müşterek projeleri de yok. Biz 2023 hedefleri diyoruz, 2053 diyoruz, iri ve çelimli Türkiye'nin yapımı diyoruz. Bunların rastgele müşterek birinin altını birçok programlarla, birçok projelerle dolduruyoruz. Halbuki elimizde yüzyıllık kitap ve hizmetlerden oluşan 20 salname müktesebatımız var. ‘4 dönüm bostan, taraf gel yat osman' deyip bu kitap ve fariza mirasının ekmeğini yemekle yetinme edebilirdik. Ama hakeza müşterek tembellik, gaflet, dalgınlık bizlere yakışmaz. Bunun düşüncesince ülkemize kitap ve fariza kazandırma gayretimizi tavsatmak müşterek yana elan da hızlandırıyoruz” dedi.

“6'lı masanın 8. ortağı FETÖ'nün hesabı menfaatlerini ilgilendirir”

6'lı masaya yer veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Elbette rastgele müşterek gönülde tabii müşterek arslan yatar. Kılıçdaroğlu'nun gönlündeki arslan kendini ilgilendirir. Topladığı 6'lı masanın çevresinde oturanların rastgele müşterek birinin ayrı ajandaya bağlanmış hesapları menfaatlerini ilgilendirir. Bu masanın altındaki PKK güdümündeki 7'nci ortağın hesabı kendini ilgilendirir. Masanın arkasında ellerini ovuşturarak muntazır 8'inci kuma FETÖ'nün hesabı, menfaatlerini ilgilendirir. Masa projesinin ki olduklarının az baş döndürücü her insanın kestirim edeceği, gizlemeden itiraf ettikleri az daha adresleri mahsus bulunan esas sahiplerinin hesapları da menfaatlerini ilgilendirir. Biz bunların hepsini izleme ediyoruz, ancak hiçbirini kaale almıyoruz. AK Parti milletin kurduğu, iktidara getirdiği, müşterek hayli kitap fariza üretmesine punt verdiği müşterek partidir. AK Parti'yi çelimli kılan bu vasıflara ehil çıktıkça karşımızda kimin bulunduğu baş döndürücü ehemmiyetli değildir. Neticeyle 2023 senesinde tarzı kazanmakta azimli mıyız? Kazanacaksak kimseden imdat ummadan, kimseden iyilik beklemeden kendi gayretimizle kazanacağız. Şuna inanacağız, etraflı tuzakların üstünde müşterek fak vardır, o da rabbimizin tuzağıdır, tığ buna inandık, bununla bitmeme ediyoruz. Sandıktan müşterek numara öğür namına çıkacaksak, bunu milletimizle bulunan muhabbetimizi güçlendirerek gerçekleştireceğiz. Sizlerden vitesi yükseltmenizi, rastgele müşterek gününüzü, rastgele müşterek anınızı 2023 odaklı müşterek biçimde en elleme biçimde değerlendirmenizi istiyorum. İstanbul'un toplamda 98 saylav vardır. AK Parti namına tığ bunun 43 aldık. CHP 28 aldı, İP 8'ini aldı, MHP 7'sini aldı, HDP 12'sini aldı. Bize bu miktar yetmez, Allah'ın izniyle sandıkları anca müşterek patlatalım ki İstanbul'da inşallah yarıdan fazlasını tığ almakta azimli mıyız? Bu grup bunu başarmaya muktedirdir. Rabbim yolumuzu bahtımızı bariz etsin diyorum” ifadelerini kullandı.

İsmet Aktaş - Mehmet Başa

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler