USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Cuma mesajları toy resiml, çelimsiz cuma tebrik kartı sözleri-2022

Bugün 17 Haziran cuma haset mütedeyyin aleminin bayramı. Zilkade ayının içre bulunan cuma haset sevdiklerinize, eşinize, dostunuza yollayacağınız cuma mesajlarını sizler düşüncesince birlikte araya getirdik. En yeni, resimli, çelimsiz cuma mesajları ile sevdiklerinizi faydalı duas?

Cuma mesajları toy resiml, çelimsiz cuma tebrik kartı sözleri-2022
17-06-2022 09:03
Bugün 17 Haziran cuma haset mütedeyyin aleminin bayramı. Zilkade ayının ortamında bulunan cuma haset sevdiklerinize, eşinize, dostunuza yollayacağınız cuma mesajlarını sizler düşüncesince müşterek araya getirdik. En yeni, resimli, endamsız cuma mesajları ile sevdiklerinizi yarayışlı duasını alabilir onları bahtiyar edebilirsiniz. İşte 17 Haziran resimli, endamsız ve en dünkü cuma mesajlarıAbone ol

Bugün islamlık aleminin cömert dolgunca afsun ettiği, tapınma etmiş olduğu uğurlu cuma günü. Bu faziletkâr günde eşinizle dostunuzla dualarda karşılaşmak ve dualarında yerinizi benimseme etmek düşüncesince en dobra cuma mesajlarını sizler düşüncesince müşterek araya getirdik. İşte Zilkade ayının cumasına gününe özel, en güzel, kısa, musavver cuma mesajları...

Duaların edildiği, namazların kılındığı ve yardımlaşmanın geçek safhaya çıkmış olduğu bu hususi günde resimli ve mukayyet cuma mesajları-sözleri itinayla araştırılıyor. Birbirinden farklı ve değişik hayırlı cumalar mesajları haberimizde.

Her şeyin en iyisine ehil olanlar değil, ehil olduklarının tadını çıkaranlar mutludur. Hayırlı cumalar.

Allah'ın Selamı Rahmeti, Bereketi üzerimize olsun! Günümüz aydınlık Cumamız Mübarek Olsun! Hayırlı Cumalar.

Allah'a çağırma eden, Salih fiil yapan ve ego hakkıyla Müslümanlardanım diyen kimseden henüz dobra aday ki olabilir? (Fussilet Suresi 33. Ayet)

Dünyada müşterek bulunan sende bin olsun, kainatta sekte bulunan sende ana deniz olsun. El açıp afsun etiğin rastgele bilinçlilik dakika benimseme olsun, amin! "Hayırlı Cumalar" dilerim.

Allah’ım sen ayaklanma ettirici fakirlikten, azdırıcı zenginlikten bizleri koru. Sen hakkımızda en hayırlısı her neyse onu kader eyle! 'Hayırlı Cumalar' dilerim.

Ben, beni dost ümmetimi almadan cennete girmem diyen Sevgilinin (S.A.V) ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile 'Hayırlı Cumalar' dilerim.

Dünyada nail kadar görünüp ahirette kaybedenlerden eyleme Allah'ım. Hayırlı Cumalar...

Rabbim birliğimizi, dirliğimizi ve beraberliğimizi daima eylesin. (Amin) Hayırlı Cumalar...

Rabbim, sevginle dopdolu yüreklerle sana kavuşmayı ve sevdiklerimizle sonsuzlukta buluşmayı kader eyle, amin. Hayırlı Cumalar.

Resimli cuma mesajları: En önemsiz iyiliği unutan, en büyüğünü de unutur. Rabbim bizi vefakâr insanlarla karşılaştırsın. (Amin) Hayırlı Cumalar.

Ey Büyük Rabbim! Dinimizden ötürü bizi namevcut etmeye aydınlık harcama edenlere punt verme. Bizleri o iri İslam dininin yolundan ayırma…. Hayırlı Cumalar

"Allah’ım! Senden Seni sevmeyi, Seni sevenleri sevmeyi ve Senin sevgine ulaştıran ameli yapmayı isterim…" (Tirmizî, "De’avât", 73)

Yüzümüzü güzelleştirdiğin gibi, Ahlakımızı da güzelleştir. İmanımızı tazele ve bizleri Senin yolundan ayırma..! Amin. Hayırlı Cumalar.

Cennet bahçelerinin gülleri yüzünüze, bülbüllerin nameleri dilinize, Allah'ın sevgisi gönlünüze ve bu dobra günün bereketi üzerinize olsun.

Bugün Cuma... Rabbim!.. Dualarınızı uğurlu kılarak benimseme eylesin. Cumanız fazlalaşan ve gönlünüzce olsun inşallah.

"Göklerdeki ve yerdeki rastgele şey, mülkün sahibi, mukaddes, kesin çelim sahibi, buyruk ve felsefe sahibi bulunan Allah'ı tespih eder." (Cuma Suresi 1. Ayet)

Esirgeyen ve Bağışlayan Allah'ın adıyla "Her muhtelif hamd ve övgü, kuluna Kitab'ı indiren ve onda tek yanlışlığa toprak vermeyen Allah'a mahsustur." (Kehf, 18/1) Dualarınızın benimseme olması dileğiyle.

Allah'ım! Ruhumu Daraltma, Kalbimi Karartma, Darda koyup Aratma, Hak yolundan saptırma, beni senden Başkasına yalvartma. (amin) Hayırlı Nur'lu cumalar.

Kalbimiz inan ile gönlümüz İslam ile dilimiz Kur’an ile kulağımız ezan ile gözümüz foto ile dolsun… Evimiz erinçli ve hareketli olsun. Hayırlı Cumalar…

Allah'ım... Ümidimi kaybettiğimde, senin yazdığın kaderin, hayallerimden henüz dobra bulunduğunu hatırlat... Hayırlı Cumalar...

Ey inan edenler! Cuma haset salat düşüncesince çağırma cihazı yapıldığı zaman, elden Allah'ın zikrine koşu ve alışverişi bırakın. Eğer bilirseniz bu, sizin düşüncesince henüz hayırlıdır. (Cum'a, 62/9) Cumanız uğurlu olsun.

Rabbimiz! Bize katından yağmur üvendire ve bizlere ortamında bulunduğumuz halden müşterek depar belgesi yolu göster (Kehf 18/10) Amin Ya Rabbel'Alemin. Dualarımız benimseme cumamız uğurlu olsun.

"Büyük günahlardan kaçınıldığı sürece, ilkokul saat salat ile dü cuma ve dü ramazan, aralarında sabık günahlara keffaret olur. " (Müslim, Tahâret 16)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler