USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Cesedini parçalayıp yakmıştı cinayet hakeza çözüldü: Kocam beni bambaşka erkekle aldatıyor

Almanya'da eşini boğarak öldürdükten sonradan cesedini parçalara ayırıp yakıcı ve ayrımlı bölgelere gömen acımasız zanlısı koca, cep telefonunda meydana getirdiği internetteki muayeneleri gören kadının ailesinin şikâyeti hakkında yakayı ele verdi.

Cesedini parçalayıp yakmıştı cinayet hakeza çözüldü: Kocam beni bambaşka erkekle aldatıyor
05-03-2022 16:17
Almanya'da eşini boğarak öldürdükten sonradan cesedini parçalara ayırıp yakıcı ve ayrımlı bölgelere gömen gaddar zanlısı koca, cep telefonunda icra ettiği internetteki muayeneleri gören kadının ailesinin şikâyeti üstünde yakayı ele verdi.Abone ol

Almanya'da 33 yaşlarında yaşamdan koparılan, ikisi koşa 4 bebek anası Elif Uzunoğlan'ın İstanbul'dan Almanya'ya, ordan da mezara uzanan hikayesi şöyleki gelişti:

10 sene evvela koşa evlatlarının babasıyla ağız tatsızlığı dolayısıyla boşanan Elif Uzunoğlan, müşterek sene sonradan akrabalarının eliyle tanıştığı ve kendisi kabil geçmiş eşinden boşanan hemşehrisi Hüseyin Uzunoğlan ile evlenerek Almanya'ya yerleşti. İlk evliliklerinden 2'şer evlatları mevcut çiftin bu evlilikten 2 evlatları oldu.

"Kocam beni apayrı erkekle aldatıyor"
Berlin'in civarlarındaki Fehrbellin nahiyesinde canlı Uzunoğlan çifti, dönerci dükkânı işletiyordu. Elif Uzunoğlan da geçmiş eşinden bulunan oğlu Çınar ile beraberce devir hin dükkâna değişik eşine araştırma görevlisi oluyordu. Elif Uzunoğlan, dükkânda çalışırken görmüş olduğu bazısı ahval dolayısıyla kendisini aldattığından kuşkulandığı düşüncesince kocasıyla devir hin tartışmalar yaşıyordu. Kocasının kendisini bire müşterek işyerinde etkin müşterek erkekle aldattığını düşünen Elif Uzunoğlan, yaşamış olduğu tartışmalar dolayısıyla 2 kere evden ayrılarak avrat korunma evine yerleşti fakat eş ve arkadaşlarının araya girmesiyle baştan eve döndü.

"Elif evi terketti hiç kimseye söylemeyin"
Son adına 19 Şubat haset İstanbul'da canlı ailesiyle mülaki hanımdan müşterek hâlâ salık alınamazken müşterek devir sonradan kayınbiraderini arayan Hüseyin Uzunoğlan, Elif'in evi ayrılma ettiğini söyledi. Eşinin, işyerinde etkin müşterek arkadaşının gönderilmiş olduğu ileti üstünde kendisiyle tartıştığını ve "senin erkeklerle bağlı var" diye suçladığını kanıt fail Hüseyin Uzunoğlan, 2 devir sonradan da evlatları alıp İstanbul'a geldi. Kayınvalidesinin evine revan Hüseyin Uzunoğlan, "Elif evi ayrılma etti, ihtimal arka döner, müşterek müddet hiç kimseye mahsus etmeyelim" dedi.

Cinayetleri sorgulamış
Sabah'ın haberine gereğince Uzunoğlan'ın telefonunu müşterek kontrol gerçekleştirmek düşüncesince inceleyici kaynı telefonun genel ağ tarayıcısının geçmişinde hâlâ evvela çözülmeyen cinayetler, Almanya ile başı yerde iadesi sıfır ülkeler, bilet fiyatları, hırdavat ürünleri satan mağazalar kabil aramaları görünce, Almanya'da patron eşini araştırmak hesabına evlatları alıp gelmesi ve bu aramalardan kuşkulanıp hali polise bildirdi. Bilgisine başvurulan Uzunoğlan eşinin kendisini kıskandığını ve çıkan tartışmadan sonradan hâlâ evvela de icra ettiği kabil evi ayrılma ettiğini söyleyince başıboş kaldı.

Önce elemli hırkası bulundu
Durumu Türkiye'nin Berlin Büyükelçiliğine de bildiren ailenin ısrarları üstünde evde kontrol karşılayıcı Alman polisi bahçedeki kulübede elemli hırkasını bulunca cinayet şüpheleri arttı. Bu arada Gaziantep'in Nizip ilçesine geldiği belirlenen Hüseyin Uzunoğlan gözaltına alınıp götürülmüş olduğu Nizip Emniyetinde meydana getirilen karşılıklı sorguda cinayeti itiraf etti.

Uzunoğlan karısını hasetlik dolayısıyla çıkan tartışmada boğarak öldürdüğünü ve bahçedeki kulübeye gömdüğünü kanıt etti fakat polisin icra ettiği kazıda Elif'in kesilip yakılmış vaziyetteki bedeni ve başı bulundu. Talihsiz kadının öldürüldükten sonradan ölü bedeninin parçalara ayırılıp yakıldığı tespit edilirken kolları ve bacakları ise bulunamadı.

Öldürüp aileyi aramış 'evden gitti' demiş 
Damatlarının geçmiş eşine de hız uyguladığını, bunun düşüncesince gözaltına alındığını öğrendiklerini özetleyen Elif'in kardeşi Eren Aslan, "Hüseyin ile Elif ortada devir hin tartışmalar yaşanıyordu. Elif kocasının kendisini müşterek erkekle aldattığından şüpheleniyordu. Daha evvela 2 kere Elif avrat korunma evine gitmişti. Bu kere de aralarında dava bulunduğunu anlattı katil, fakat Elif kaybolmadan 1 devir evvela internetten ayrışık araştırmalar yapmış. Uğur Mumcu cinayeti, çözülmeyen cinayetler, bilet fiyatları, Almanya ile aralarında suçluların reddetme edilmediği devletler ve hırdavat ürünleri satan mağazaları sorgulamış. Hüseyin geçmiş ulaştığında bizdeydi, telefonuna Almanya'daki bir tanesini araştırmak düşüncesince açtığında bakarken, kontrol motoruna müşterek bilinçlilik yazdığı tam görür görmez elinden alıp bakınca bulduk. Sonra da bunu polise bildirdik. Katil bunu görür görmez apar topar çıkıp gitti. Sonra yakalandı lakin ifadeden sonradan başıboş kaldı. Alman polisinin buraya verdiği bilgilerle ikinci kere yakalanıp cinayeti itiraf etti lakin cesedin topu topu bulunmadı. Buradan anlıyoruz ki cinayeti başlangıçta planlamış. Elif ile en akıbet cumartesi haset konuşmuştum. Hüseyin Pazar haset beni arayıp Elif'in evden ayrıldığını söyledi. Meğer o devir öldürmüş. Öldürdükten sonradan beni aramış. Hak etmiş olduğu cezaya çarptırılmasını ve kardeşimin ruhunun hayat bulmasını istiyoruz" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler