USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Çelik: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çıkmaz hayvanları mevzusundaki emri problemi çözecektir

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, çıkmaz hayvanları sorunuyla ilgilendiren partiye de baş döndürücü sayıda ileti geldiğini belirterek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın şehremaneti başkanlarına verdiği talimatın problemi şümullü halde çözeceğini söyledi.

Çelik: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çıkmaz hayvanları mevzusundaki emri problemi çözecektir
24-12-2021 12:44
Ankara

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin Kızılcahamam'da gerçekleştirdiği "Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı"na bağlı açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hiçbir değişiklik yapmadan fariza fail rastgele birlikte belediyeyi destekliyoruz

Toplantının çağ sonuç haset bulunduğunu tabir fail Çelik, kendisi ile umumi başbuğ yardımcılarından Erkan Kandemir ve Hamza Dağ'ın kıymetlendirme paneliyle toplantının sona ereceğini söyledi.

Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın umumi hitabının arkası sıra sağlam baş döndürücü şehremaneti başkanıyla zat illerindeki icraat ve şehremaneti faaliyetleri karşı hususi görüşmeleri bulunduğunu bildirdi. Toplantının kendileri açısından ehemmiyetli bulunduğunu tamlayan Çelik, şehremaneti başkanlarının mesul oldukları illerde hep beraberce derinliğine yazışma içre olduklarını, yurt kültürü ve kimliğinin oluşması düşüncesince ehemmiyetli işlere imza attıklarını anlattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görüşmede verdiği mesajlara yer veren Çelik, şu ifadeleri kullandı:

"Son senelerde ruzname bulunan sokaklardaki işsiz köpeklerin saldırısına uğrayan ve hepimize iri sıkıntı sağlayan vakalarla ait şehremaneti başkanlarımıza birlikte düzenek kurmalarıyla ait emri baş döndürücü önemlidir. Son senelerde bu iyesiz hayvanların işsiz birlikte biçimde gezmesinden meydana gelen muhtelif saldırılarla çocuklar, savunmasız bir takım insanoğlu maatteessüf bir takım sıkkın bağlam yaşadılar. Hepimizi üzen sonuç adım biberli bir takım hadisat gerçekleşti. Bu nedenle çıkmaz hayvanları düşüncesince barınaklar kurulması, kalan yemeklerden abla yapılması anlamında şehremaneti başkanlarımıza Sayın Cumhurbaşkanı'mızın verdiği talimatın dört başı mamur şehremaneti başkanları düşüncesince dayanıklı oluşum edebilecek, onların bu problemi hem insanımızın bu tip menfi durumlarla karşılaşmamasını sağlayacak hem de o hayvanlara eş çıkma biçimde birlikte düzenlemenin ortaya konulması itibarıyla sonuç adım ehemmiyetli görüyoruz. Partimize de bu mevzuda birlikte şeyler yapılması ile ait yerine baş döndürücü sayıda ileti geliyordu. Cumhurbaşkanı'mızın konuşmasında tabir etmiş olduğu bu husus, problemi şümullü birlikte biçimde çözecektir. Belediye başkanlarımız bunu çabucak yaşama geçirecektir. Birçok yerde mahsus icraat mevcut zaten. Bunun topu topu şehremaneti başkanları düşüncesince birlikte dayanıklı oluşum etmesi bu problemi iri miktarda ortadan kaldıracaktır."

Çelik, ehemmiyetli ruzname maddelerinden birlikte ötekinin de ufki mimarlık konusu bulunduğunu belirterek bu mevzunun AK Parti belediyeciliği açısından bundan böyle eğer olmazsa gayrimümkün birlikte hasep taşıdığını tabir etti.

İnsanın arazi ve doğayla ilişkisinin ne genişliğinde değerli olduğunun, müstevli zamanında birlikte kez hâlâ görüldüğüne ayraç fail Çelik, bu çerçevede hâlâ insani, insanoğlunun doğayla hâlâ baş döndürücü iç içe olmasını sağlayacak uygulamaların başlangıcında ufki mimarlık uygulamasının geldiği kaydetti.

AK Parti'nin "Sıfır Atık" dair taahhütleri olduğunu, bu açıdan "yeşil devrim"den bahsettiklerini anımsatan Çelik, "Sayın Cumhurbaşkanımız, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açma konuşmasında buna şümullü birlikte biçimde değindi. Avrupa'daki Yeşil Mutabakat'a Türkiye'nin uyumunu sağlayacak çelimli birlikte yaklaşım bu. Bu çerçevede bu 'Sıfır Atık' taahhüdümüz ve muhtelif uygulamalarımız çelimli birlikte biçimde bu yeşil mutabakatın, yeşil devrimin altının yerleştirilerek yaşama geçirileceği birlikte husus. Bu kampımızda bu yeşil mutabakata, yeşil devrime uzlaşma açısından belediyelerimizin meydana getirdiği ve yapacağı ameliyat şümullü birlikte biçimde değerlendirilmiştir." diye konuştu.

Artık yurt hakkının, insanoğlu haklarının birlikte parçası bulunduğunu vurgulayan Çelik, her insanoğlunun zat kentine eş çıkabilmesi ve kentinin kararlarına katılabilmesinin, hem şehrin demokratik bir araya gelmesi açısından hem de kente ilişkinlik duygularının hâlâ da güçlü olması itibarıyla ehemmiyetli bulunduğunu belirterek bu mevzuda da şümullü değerlendirmeler yapıldığını tabir etti.

AK Parti belediyelerinin salgında vatandaşlara iktiran etmek düşüncesince baş döndürücü çelimli faaliyetleri, baş döndürücü şümullü yaklaşımları olduğuna yer veren Çelik, müstevli zamanında belediyelerin, devletin faaliyetlerine yardım iletmek itibarıyla sonuç adım çelimli birlikte biçimde vatandaşın hizmetinde bulunduğunu rüyet ettiklerini söyledi. Ömer Çelik, şunları kaydetti:

"Belediyelerimiz, dünyanın içerisinden geçmiş olduğu bu sınavın Türkiye'de değerli birlikte biçimde verilmesi düşüncesince sonuç adım değerli icraat ortaya koydular. Bu çerçevede değerlendirdiğimizde bu toplantının sonuç adım değerli birlikte danışma toplantısı bulunduğunu hem şehremaneti reisi arkadaşlarımızın sorunlarının ele alınması, sorunlarının dinlenmesi, onlara analizör bulunması açısından hem de buradan seçimlere akilane giderken hem umumi seçimlerin hem evcil seçimlerin vaktiyle yapılması, rastgele birlikte biçimde er intihap gündeminin olmaması şeklindeki politikamızı vurgulayarak, altını çizerek dört başı mamur bu süreyi, vaktiyle yapılacak seçimlere genişliğinde bulunan süreyi sonuç adım güzel değerlendirmelerini tabir ettik. Nitekim belediyelerimiz rastgele birlikte an, 24 sayaç vatandaşın hizmetinde hem yurttaş odaklı, insanoğlu odaklı yurt kimliğini güçlendiren, yurt hakkına eş çıkan, şahısların demokratik katılımına ehemmiyet sağlayan politikalar ortaya koyarken ayrımsız sürede da AK Parti belediyeleri olarak, Cumhur İttifakı belediyeleri yerine seçimlere tedarik itibarıyla da çalışmalarını çelimli birlikte biçimde yürütüyorlar."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Sivasspor3751-8
8Alanyaspor3650+3
9Çaykur Rizespor3649-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler