USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Çelik: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çıkmaz hayvanları mevzusundaki emri problemi çözecek

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, çıkmaz hayvanları sorunuyla ait partiye de baş döndürücü sayıda ileti geldiğini belirterek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın şehremaneti başkanlarına verdiği talimatın problemi şümullü halde çözeceğini söyledi.

Çelik: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çıkmaz hayvanları mevzusundaki emri problemi çözecek
24-12-2021 12:38
Ankara

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin Kızılcahamam'da gerçekleştirdiği "Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı"na bağlı açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hiçbir farklılık yapmadan fariza fail rastgele ortak belediyeyi destekliyoruz

Toplantının dakika akıbet haset bulunduğunu tabir fail Çelik, kendisi ile umumi başbuğ yardımcılarından Erkan Kandemir ve Hamza Dağ'ın kıymetlendirme paneliyle toplantının sona ereceğini söyledi.

Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın umumi hitabının peşi sıra sert aşırı şehremaneti başkanıyla öz illerindeki icraat ve şehremaneti faaliyetleri üzerine hususi görüşmeleri bulunduğunu bildirdi. Toplantının kendileri açısından ehemmiyetli bulunduğunu tamlayan Çelik, şehremaneti başkanlarının mesul oldukları vilayetlerde beraberce derinliğine haberleşme içre olduklarını, ülke kültürü ve kimliğinin oluşması düşüncesince ehemmiyetli işlere imza attıklarını anlattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görüşmede verdiği mesajlara yer veren Çelik, şu ifadeleri kullandı:

"Son yıllarda ruzname bulunan sokaklardaki avare köpeklerin saldırısına uğrayan ve hepimize şişman sıkıntı sağlayan vakalarla ilişik şehremaneti başkanlarımıza ortak düzenek kurmalarıyla ilişik emri aşırı önemlidir. Son yıllarda bu iyesiz hayvanların avare ortak halde gezmesinden meydana gelen muhtelif saldırılarla çocuklar, savunmasız bazısı insanoğlu maatteessüf bazısı sıkkın bağlam yaşadılar. Hepimizi üzen akıbet aşama biberli bir takım hadisat gerçekleşti. Bu nedenle çıkmaz hayvanları düşüncesince barınaklar kurulması, kalan yemeklerden çaça yapılması anlamında şehremaneti başkanlarımıza Sayın Cumhurbaşkanı'mızın verdiği talimatın etraflı şehremaneti başkanları düşüncesince dayanıklı yapılanma edebilecek, onların bu problemi hem insanımızın bu tip aksi durumlarla karşılaşmamasını sağlayacak hem de o hayvanlara ehil çıkma halde ortak düzenlemenin ortaya konulması itibarıyla akıbet aşama ehemmiyetli görüyoruz. Partimize de bu mevzuda ortak şeyler yapılması ile ilişik yerine aşırı sayıda ileti geliyordu. Cumhurbaşkanı'mızın konuşmasında tabir etmiş olduğu bu husus, problemi şümullü ortak halde çözecektir. Belediye başkanlarımız bunu çabucak yaşama geçirecektir. Birçok yerde anlaşılan icraat mevcut zaten. Bunun topu topu şehremaneti başkanları düşüncesince ortak dayanıklı yapılanma etmesi bu problemi şişman miktarda ortadan kaldıracaktır."

Çelik, ehemmiyetli ruzname maddelerinden ortak ötekinin de ufki mimarlık konusu bulunduğunu belirterek bu mevzunun AK Parti belediyeciliği açısından bundan böyle eğer olmazsa olamaz ortak hasep taşıdığını tabir etti.

İnsanın yer ve doğayla ilişkisinin ne genişliğinde kalburüstü olduğunun, müstevli zamanında ortak kez hâlâ görüldüğüne ayraç fail Çelik, bu çerçevede hâlâ insani, insanoğlunun doğayla hâlâ aşırı iç içe olmasını sağlayacak uygulamaların başlangıcında ufki mimarlık uygulamasının geldiği kaydetti.

AK Parti'nin "Sıfır Atık" dair taahhütleri olduğunu, bu açıdan "yeşil devrim"den bahsettiklerini anımsatan Çelik, "Sayın Cumhurbaşkanımız, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açım konuşmasında buna şümullü ortak halde değindi. Avrupa'daki Yeşil Mutabakat'a Türkiye'nin uyumunu sağlayacak çelimli ortak yaklaşım bu. Bu çerçevede bu 'Sıfır Atık' taahhüdümüz ve muhtelif uygulamalarımız çelimli ortak halde bu yeşil mutabakatın, yeşil devrimin altının yerleştirilerek yaşama geçirileceği ortak husus. Bu kampımızda bu yeşil mutabakata, yeşil devrime ahenk açısından belediyelerimizin meydana getirdiği ve yapacağı ameliyat şümullü ortak halde değerlendirilmiştir." diye konuştu.

Artık site hakkının, insanoğlu haklarının ortak parçası bulunduğunu vurgulayan Çelik, her insanoğlunun öz kentine ehil çıkabilmesi ve kentinin kararlarına katılabilmesinin, hem şehrin demokratik bir araya gelmesi açısından hem de kente ilişkinlik duygularının hâlâ da güçlü olması itibarıyla ehemmiyetli bulunduğunu belirterek bu mevzuda da şümullü değerlendirmeler yapıldığını tabir etti.

AK Parti belediyelerinin salgında vatandaşlara iktiran etmek düşüncesince aşırı çelimli faaliyetleri, aşırı şümullü yaklaşımları olduğuna yer veren Çelik, müstevli zamanında belediyelerin, devletin faaliyetlerine yardım bildirmek itibarıyla akıbet aşama çelimli ortak halde vatandaşın hizmetinde bulunduğunu rüyet ettiklerini söyledi. Ömer Çelik, şunları kaydetti:

"Belediyelerimiz, dünyanın içerisinden geçmiş olduğu bu sınavın Türkiye'de kalburüstü ortak halde verilmesi düşüncesince akıbet aşama kalburüstü icraat ortaya koydular. Bu çerçevede değerlendirdiğimizde bu toplantının akıbet aşama kalburüstü ortak danışma toplantısı bulunduğunu hem şehremaneti reisi arkadaşlarımızın sorunlarının ele alınması, sorunlarının dinlenmesi, onlara analizör bulunması açısından hem de buradan seçimlere akıllıca giderken hem umumi seçimlerin hem domestik seçimlerin eskiden yapılması, rastgele ortak halde er intihap gündeminin olmaması şeklindeki politikamızı vurgulayarak, altını çizerek etraflı bu süreyi, eskiden yapılacak seçimlere genişliğinde bulunan süreyi akıbet aşama güzel değerlendirmelerini tabir ettik. Nitekim belediyelerimiz rastgele ortak an, 24 zaman vatandaşın hizmetinde hem yurttaş odaklı, insanoğlu odaklı site kimliğini güçlendiren, site hakkına ehil çıkan, şahısların demokratik katılımına ehemmiyet sağlayan politikalar ortaya koyarken bire ortak sürede da AK Parti belediyeleri olarak, Cumhur İttifakı belediyeleri yerine seçimlere tedarik itibarıyla da çalışmalarını çelimli ortak halde yürütüyorlar."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Sivasspor3751-8
8Alanyaspor3650+3
9Çaykur Rizespor3649-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler