USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Çelik: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çıkmaz hayvanları düşüncesince sığınak buyruğu problemi çözecektir

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, çıkmaz hayvanları sorunuyla ilişik partiye de baş döndürücü sayıda ileti geldiğini belirterek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın şehremaneti başkanlarına verdiği talimatın problemi şümullü halde çözeceğini söyledi.

Çelik: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çıkmaz hayvanları düşüncesince sığınak buyruğu problemi çözecektir
24-12-2021 13:03
Ankara

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin Kızılcahamam'da gerçekleştirdiği "Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı"na bağlı açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hiçbir farklılık yapmadan misyon fail gelişigüzel belediyeyi destekliyoruz

Toplantının dakika sonuç haset bulunduğunu anlatım fail Çelik, kendisi ile umumi reis yardımcılarından Erkan Kandemir ve Hamza Dağ'ın istimara paneliyle toplantının sona ereceğini söyledi.

Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın umumi hitabının arkası sıra sert baş döndürücü şehremaneti başkanıyla zat illerindeki icraat ve şehremaneti faaliyetleri kendisince hususi görüşmeleri bulunduğunu bildirdi. Toplantının kendileri açısından ehemmiyetli bulunduğunu tamlayan Çelik, şehremaneti başkanlarının mesul oldukları illerde hep beraberce etraflıca enformasyon zarfında olduklarını, ülke kültürü ve kimliğinin oluşması düşüncesince ehemmiyetli işlere imza attıklarını anlattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görüşmede verdiği mesajlara yer veren Çelik, şu ifadeleri kullandı:

"Son senelerde ruzname bulunan sokaklardaki aylak köpeklerin saldırısına uğrayan ve hepimize iri sıkıntı verici vakalarla ilgilendiren şehremaneti başkanlarımıza müşterek sistem kurmalarıyla ilgilendiren emri baş döndürücü önemlidir. Son senelerde bu iyesiz hayvanların aylak müşterek biçimde gezmesinden meydana gelen ayrışık saldırılarla çocuklar, savunmasız bir takım insanoğlu maatteessüf bir takım sıkkın bağlam yaşadılar. Hepimizi üzen sonuç basamak ateş bir takım hadisat gerçekleşti. Bu nedenle çıkmaz hayvanları düşüncesince barınaklar kurulması, küsurat yemeklerden çaça yapılması anlamında şehremaneti başkanlarımıza Sayın Cumhurbaşkanı'mızın verdiği talimatın halis muhlis şehremaneti başkanları düşüncesince dayanıklı oluşum edebilecek, onların bu problemi hem insanımızın bu tip menfi durumlarla karşılaşmamasını sağlayacak hem de o hayvanlara cemaat çıkma biçimde müşterek düzenlemenin ortaya konulması itibarıyla sonuç basamak ehemmiyetli görüyoruz. Partimize de bu mevzuda müşterek şeyler yapılması ile ilgilendiren kendisine baş döndürücü sayıda ileti geliyordu. Cumhurbaşkanı'mızın konuşmasında anlatım etmiş olduğu bu husus, problemi şümullü müşterek biçimde çözecektir. Belediye başkanlarımız bunu çabucak yaşama geçirecektir. Birçok yerde anlaşılan icraat mevcut zaten. Bunun topu topu şehremaneti başkanları düşüncesince müşterek dayanıklı oluşum etmesi bu problemi iri miktarda ortadan kaldıracaktır."

Çelik, ehemmiyetli ruzname maddelerinden müşterek ötekinin de ufki mimarlık konusu bulunduğunu belirterek bu mevzunun AK Parti belediyeciliği açısından bundan sonra eğer olmazsa gayrimümkün müşterek hasep taşıdığını anlatım etti.

İnsanın yer ve doğayla ilişkisinin ne genişliğinde kalburüstü olduğunun, müstevli devrinde müşterek el henüz görüldüğüne ayraç fail Çelik, bu çerçevede henüz insani, insanoğlunun doğayla henüz baş döndürücü iç içe olmasını sağlayacak uygulamaların başlangıcında ufki mimarlık uygulamasının geldiği kaydetti.

AK Parti'nin "Sıfır Atık" dair taahhütleri olduğunu, bu açıdan "yeşil devrim"den bahsettiklerini anımsatan Çelik, "Sayın Cumhurbaşkanımız, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açma konuşmasında buna şümullü müşterek biçimde değindi. Avrupa'daki Yeşil Mutabakat'a Türkiye'nin uyumunu sağlayacak çelimli müşterek yaklaşım bu. Bu çerçevede bu 'Sıfır Atık' taahhüdümüz ve ayrışık uygulamalarımız çelimli müşterek biçimde bu yeşil mutabakatın, yeşil devrimin altının yerleştirilerek yaşama geçirileceği müşterek husus. Bu kampımızda bu yeşil mutabakata, yeşil devrime ahenk açısından belediyelerimizin icra ettiği ve yapacağı ameliyat şümullü müşterek biçimde değerlendirilmiştir." diye konuştu.

Artık ülke hakkının, insanoğlu haklarının müşterek parçası bulunduğunu vurgulayan Çelik, her insanoğlunun zat kentine cemaat çıkabilmesi ve kentinin kararlarına katılabilmesinin, hem şehrin demokratik bir araya gelmesi açısından hem de kente ilişkinlik duygularının henüz da güç kazanması itibarıyla ehemmiyetli bulunduğunu belirterek bu mevzuda da şümullü değerlendirmeler yapıldığını anlatım etti.

AK Parti belediyelerinin salgında vatandaşlara erişmek düşüncesince baş döndürücü çelimli faaliyetleri, baş döndürücü şümullü yaklaşımları olduğuna yer veren Çelik, müstevli devrinde belediyelerin, devletin faaliyetlerine ulama gelmek itibarıyla sonuç basamak çelimli müşterek biçimde vatandaşın hizmetinde bulunduğunu rüyet ettiklerini söyledi. Ömer Çelik, şunları kaydetti:

"Belediyelerimiz, dünyanın içerisinden geçmiş olduğu bu sınavın Türkiye'de değerli müşterek biçimde verilmesi düşüncesince sonuç basamak değerli icraat ortaya koydular. Bu çerçevede değerlendirdiğimizde bu toplantının sonuç basamak değerli müşterek danışma toplantısı bulunduğunu hem şehremaneti reisi arkadaşlarımızın sorunlarının ele alınması, sorunlarının dinlenmesi, onlara analizör bulunması açısından hem de buradan seçimlere akıllıcasına giderken hem umumi seçimlerin hem yerli seçimlerin eskiden yapılması, rastgele müşterek biçimde er intihap gündeminin olmaması şeklindeki politikamızı vurgulayarak, altını çizerek halis muhlis bu süreyi, eskiden yapılacak seçimlere genişliğinde bulunan süreyi sonuç basamak dobra değerlendirmelerini anlatım ettik. Nitekim belediyelerimiz gelişigüzel an, 24 sayaç vatandaşın hizmetinde hem yurttaş odaklı, insanoğlu odaklı ülke kimliğini güçlendiren, ülke hakkına cemaat çıkan, şahısların demokratik katılımına ehemmiyet verici politikalar ortaya koyarken ayrımsız sürede da AK Parti belediyeleri olarak, Cumhur İttifakı belediyeleri kendisine seçimlere tedarik itibarıyla da çalışmalarını çelimli müşterek biçimde yürütüyorlar."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler