USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Bursa'da çöp evde mevcut çocuğun anası Antalya Adliyesi'ne geldi

Bursa'da çöp evde beğenilmeyen şekilde mevcut çocuğun anası Y.A, "Benim çocuğum zeki ortak çocuk. Yıpratılmasını istemiyorum. Bu etapları geçecek. İkimiz de aşırı güçlüyüz. İkimiz de ayakta kaldık. Çocuğum benim yanımda olacak. Her bilinçlilik düzelecek." dedi.

Bursa'da çöp evde mevcut çocuğun anası Antalya Adliyesi'ne geldi
26-07-2022 13:04
Antalya

Avukatları Dilek Sezgin ve Mustafa Sezgin ile türel süreci strateji eylemek düşüncesince Antalya Adliyesi'ne mevrut Y.A, burada gazetecilere icra ettiği açıklamada, Antalya'da emek vermesi gerektiği için, ihtisas hastası annesinin çocuğuna baktığını söyledi.

Bursa'da çöp evde derinlemesine müddet berbat bırakılan bebek bulunduÇöp evde atıkların ortada mevcut bebek Antalya'da talih koruması dibine alındı Çöp evde mevcut çocuğun tedavisi sürüyorBursa'da çöp evde mevcut çocuğun teyzesi tutuklandı

Annesi ölene denli çocuğuyla gelişigüzel devir konuştuğunu, istediği gelişigüzel şeyini aldığını tabir fail Y.A, "Annem ölüm etti. Cenazede çocuğum kaçırıldı ve darbedildim. Çocuğumu göremedim. Benim çocuğum yaşamda kalabilmeyi başarmış. Benim düşüncesince o önemli." dedi.

Kardeşinin ukubet alması düşüncesince efor göstereceğini dile getiren Y.A, "Oraya gidip o kapıyı kırmasalardı benim oğlum ölebilirdi. Çocuğuma bana doğrulama ederken 'Anneni hatırlıyor musun?' dediler. 'Evet o benim annem' dedi." diyerek konuştu.

"Sokaktaki hayvanları kurtaran ortak insanım. Bir bulunak olsa ego onu almaz mıydım?" diyerek soran Y.A, laflarını şöyleki sürdürdü:

"Anne düşüncesince yaşadıklarım emeksiz değil. Ben 3 sene çocuğumun yerini bilmiyorum. Her akşam afsun ettim. Çocuğum düşüncesince ayakta kaldım. Bundan sonraları olana değil olabileceği bakacağız. Onun anası benim ve yaşamda bana gereksinimi var. Sosyal hizmetler uzmanına 'çocuğuma kendim beslemek istiyorum' dedim. Devletin sürecine saygılıyım. İnsanlar beni yargılıyorlar lakin ego ana adına 3 sene harp verdim. Çocuğumun yaşamda olması benim düşüncesince ehemmiyetli olan. Oğlumu kesinlikle yanıma alacağım."

Kız kardeşinin koca bebek istediği düşüncesince oğlunu kaçırdığını kanıt fail Y.A, "Kendi kızını da eşinden senelerdir kaçırıyor. Benim çocuğum kurnaz ortak çocuk. Yıpratılmasını istemiyorum. Bu etapları geçecek. İkimiz de aşırı güçlüyüz. İkimiz de ayakta kaldık. Çocuğum benim yanımda olacak. Her obje düzelecek. Ben yeniden bu yana azimli olmasaydım 3 yılda ego aklımı kaçırabilirdim. İnsanlardan duygudaşlık istiyorum." ifadelerini kullandı.

Oğluyla evvela akşam baş başa göstergeç izlediklerini özetleyen Y.A, "Bana darı patlatır mısın?' dedi. Doktora sormamız icap ettiğini belirttim. Bahçede otururken komşudan balık kokusu duydu. Benden anneanne köftesi ve balık istedi. Havuzu gördü. Kedi ve köpeklerle ilgilendi. Kendini dobra hissetti. Güzel ortak devir geçirdik." değerlendirmesinde bulundu.

Y.A’nın avukatı Dilek Sezgin, müvekkilinin 2020 yılından buyana çocuğunu aradığını söyledi.

Bunun düşüncesince Y.A'ya fahri adına avukatlık yaptıklarını tamlayan Sezgin, “Biz Y.A. hanımın birçok senedir çocuğunu kabul eylemek düşüncesince verdiğini mücadeleyi biliyoruz. Y.A eş çocuğuna karşılaşmak istiyoruz. Hukuki adına ne gerekiyorsa avukatları adına yapacağız.” dedi.

Olay

Bursa'daki dairesini 2 sene evvela Kamuran Pınar A'ya (44) kiraya sağlayan Aydın S, elan sonraları kirasını ödemeyen hanıma sorun açmış, mahkemenin, habbe boşaltma edilmesine değişmeyen vermesinin arkası sıra adrese revan yürütme ekibi, dairenin kapısını anahtarcı sayesinde açtırarak kilidi değiştirmişti.

Evin kilidini esasen değiştirerek mahkemenin boşaltma sonucuna münasebetsiz Kamuran Pınar A'nın emniyette ifadesine başvurulmuştu. Bu tam çöplerle komple habbe temizlenmesi düşüncesince sav maruz Nilüfer Belediyesi doğruluk görevlileri, kapısı kilitlenmiş ortak odada çöplerin ortada yatan ve keyif durumunun dobra bulunmadığı belirleme edilen 9 yaşındaki C.M.A'yı yığılmış şekilde bulmuştu.

Çocuğun annesinin, Kamuran Pınar A'nın ablası Y.A. (48) bulunduğu belirlenmişti. Çocuk müddeiumumilik kararıyla, Antalya'da canlı anneye doğrulama edilmişti. Daha sonraları C.M.A. ile Kamuran Pınar A'nın 16 yaşındaki kızı E.Z.A, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüklerince siper dibine alınmıştı. C.M.A, otama düşüncesince Akdeniz Üniversitesi Hastanesine götürülmüştü.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler