USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Beyoğlu'ndaki patlamadan akıbet anda kurtuldu! Turist dinamit detayı anlattı

İstiklal Caddesi'nde cemaziyelevvel yaşanmış olan patlamaya şahitlik fail 30 yaşındaki İtalyan gezgin Massimo D'Angelo, o an yaşadıklarını anlattı. Yüzlerce insanoğlunun koşup bağırdığını hatırlayan D'Angelo, "Gerisi bulanık, bundan böyle tek bilinçlilik hatırlamıyoru

Beyoğlu'ndaki patlamadan akıbet anda kurtuldu! Turist dinamit detayı anlattı
14-11-2022 11:09
İstiklal Caddesi'nde esbak yaşanmış bulunan patlamaya şahitlik fail 30 yaşındaki İtalyan gezmen Massimo D'Angelo, o an yaşadıklarını anlattı. Yüzlerce insanoğlunun koşup bağırdığını hatırlayan D'Angelo, "Gerisi bulanık, artık tek nesne hatırlamıyorum" dedi. Hayatında tek bu derece çabuk koşmadığını kail D'Angelo, beş altı zaman ile kurtulduğunu dile getirdiAbone ol

BEYOĞLU İstiklal Caddesi'nde esbak meydana mevrut patlamadan sonuç zaman duyum gelmeye bitmeme ediyor. 6 insana sin bulunan Beyoğlu patlamasında bomba mahmul çantayı kasacı yerleştiren eş kıskıvrak yakalandı. Olay acilen Beyoğlu'nda binlerce gezmen de vardı. Olaya şahitlik fail İtalyan turist, İngiliz Mirror gazetesine yaşadıklarını anlattı.

30 yaşındaki Massimo D'Angelo, Pazar haset İstanbul'un en canlı caddelerinden birinde yaşanmış bulunan patlamanın peşi sıra "binlerce olmasa da yüzlerce insanoğlunun koşup bağırdığını hatırlıyorum" dedi.

Loughborough Üniversitesi Doktora talibi D'Angelo, güneşli kusursuz ortak güz gününün "kabusa dönüştüğünü" söyledi.

Taksim Meydanı'ndan Galata'ya yürüyorduk ve İstiklal'den geçmemiz gerekiyordu. Aniden patlama sesi duyduk, sonraları ortalık sessizleşti.

İtalya D'Angelo, "Arkadaşlarımla birlikteydim, ortak müzeye gitmiştik ve ortak kıraathane içmeye değişmeyen verdik. Taksim Meydanı'ndan Galata'ya yürüyorduk ve İstiklal'den geçmemiz gerekiyordu. Aniden patlama sesi duyduk, sonraları ortalık sessizleşti. Sanırım hacısı hocası beş altı saniye neler yaşandığını anlamaya çalıştı, bu beş altı saniye sürdü. Sonra barut denli ortak şeyin yandığını düşündüm, kokuyu hatırlıyorum baş döndürücü garipti.

"Binlerce olmasa da yüzlerce insanoğlunun koşuşturup bağırdığını" kail D'Angelo, "Gerisi bulanık, artık tek nesne hatırlamıyorum. Sahil kabilinden akla yatkın inmeye başladım zira bunun henüz sakıncasız olacağını düşündüm.

Hayatımda tek bu derece çabuk koşmadım

Hayatında tek bu derece çabuk koşmadığını kail D'Angelo, "Bazı masaların dibine saklanmaya etkin kullanmakta olanları gördüm, bu beni baş döndürücü korkuttu. Başka bombalar var ise ne yapmalıyız sanarak düşündüm, hakkıyla bilmiyordum. Yani, şanslıyım ki bu ilkti ve ümit ederim sonuç defa olur." ifadelerini kullandı.