USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Bayraktar düşüncesince başsağlığı dilediler

Bakanlar ve siyasiler, Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Bayraktar düşüncesince taziyet mesajları yayımladı.

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Bayraktar düşüncesince başsağlığı dilediler
18-10-2021 19:08
Ankara

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, toplumsal iletişim araçları hesabından meydana getirdiği paylaşımda, "Milli uygulayım bilimi hamlelerimizin bugünkü seviyeye ulaşmasında ehemmiyetli yardımı mevcut Baykar Savunma Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Bayraktar'ın vefatını mahzunca öğrendim. Ülkemize katmış olduğu bedel gelişigüzel devir hatırlanacaktır. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine sabırlar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Bayraktar ölüm etti

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, toplumsal iletişim araçları hesabından meydana getirdiği paylaşımda, Türkiye ve Türk Silahlı Kuvvetleri düşüncesince baş döndürücü al hizmetlere imza atan kıymettar iş insanı Özdemir Bayraktar'ın vefatını mahzunca öğrendiklerini belirterek, merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve topu topu sevenlerine başsağlığı ve dayanak diledi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter hesabından meydana getirdiği paylaşımda, ulusal uygulayım bilimi hamlesine verdiği destekle, yetiştirdiği yararlı evlatlarla, 21. yüzyılda Türkiye'nin güçlenmesinde şişman katkıları bulunan Özdemir Bayraktar'ın vefatının çıkarlarını üzdüğünü belirtti. Soylu, "Rabb'im, mekanını cennet, makamını yüce eylesin inşallah." ifadelerini kullandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da paylaşımında, Türkiye'nin şişman ortak kıymetini kaybettiğini vurgulayarak, milleti düşüncesince ortak tane hayalleri bulunan ve bunların birçoğunu temin bahtiyarlığına ermiş sanayici, müteşebbis Bayraktar'ın, Hakk'ın rahmetine yürüdüğünü kaydetti. Koca, Bayraktar'ın mekanının belirmek olması temennisinde bulundu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin de "Allah yağmur eylesin, mekanı belirmek olsun. Özdemir Bayraktar eş kusursuz istiklal mücadelesindeki görevi ile tarihimize adını al harflerle yazdırmıştır. Milletimizin başı sağ olsun." ifadelerini kullandı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ulusal uygulayım bilimi hamlesi idealinin ve ulusal SİHA'ların mimarı Özdemir Bayraktar'ın vefatını şişman mahzunca öğrendiğini belirterek, merhuma rahmet, ailesine dayanak diledi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da Türkiye'nin ulusal uygulayım bilimi hamlesinin öncülerinden, kıymettar iş insanı Bayraktar'ın vefatını yoğun ortak mahzunca öğrendiğini aktararak, "Merhuma Allah'tan rahmet, üzüntülü ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyorum." paylaşımında bulundu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, evcil ve ulusal defans sektörünün kılavuz gemisi isimlerinden Bayraktar'ın vefatını teessürle öğrendiğini tabir ederek, merhuma Allah'tan rahmet, ailesine sabırlar diledi.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül de "Davamızın kılavuz gemisi isimlerinden, üreten, öğreten, dolay açan ortak erkek çınardı Özdemir Bayraktar ağabey. Rabb'im rahmetiyle prosedür etsin, mekanı belirmek olsun. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkanı Bahçeli'den Özdemir Bayraktar düşüncesince taziyet mesajı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, toplumsal iletişim araçları hesabındaki mesajında, şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye'mize meydana getirdiği hizmetlerle milletimizin DOĞRU ölçüm ve övgüsünü kazanan, ulusal ve evcil tabanca sektörünün gelişmesinde koskoca çabası olan, bu kapsamda kılavuz gemisi vasfıyla maruf Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Özdemir Bayraktar'ın vefatından şişman ortak sıkıntı duydum. İnsansız iklim uzlaştırıcı teknolojisinin yükselişinde anahtar gösteriş üstlenen, bire ortak halde ulusal uygulayım bilimi hamlesinde hariç ortak noktayı mevcut Sayın Özdemir Bayraktar'a Cenab-ı Allah'tan rahmetler yalvarma ediyor; saygıdeğer ailesine, sevenlerine ve ermiş milletimize başsağlığı diliyorum."

Altun'dan, Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Bayraktar düşüncesince başsağlığı mesajı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Twitter hesabından meydana getirdiği paylaşımda, "Milli bilincin yapımı düşüncesince azim ve gayretle etkin kıymettar büyüğümüz Özdemir Bayraktar'ın ölüm haberi hepimizi etraflıca üzdü. Merhuma Allah'tan rahmet, özellikle Haluk ve Selçuk Bayraktar kardeşlerim peyda etmek kabilinden ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Başımız sağ olsun." ifadelerini kullandı.

Kurtulmuş ve Yıldırım da başsağlığı diledi

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş da inancı, azmi, cesareti, özgüveni ve kararlılığıyla ulusal uygulayım bilimi dalında inkılap niteliğindeki adımlara önderlik fail Özdemir Bayraktar'a Allah'tan rahmet, ailesine ve millete başsağlığı diledi. Bayraktar'ın güzel ortak Müslüman ve cesur ortak sorun adamı bulunduğunun altını çizen Kurtulmuş, mekanının belirmek olması temennisinde bulundu.

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım da mesajında, Özdemir Bayraktar'ın vefatını mahzunca öğrendiğini belirterek, "Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına başsağlığı ve dayanak diliyorum. Mekanı belirmek olsun." ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik de Bayraktar'ın asıl ortak yurtsever ve Türkiye'nin haşat gelişmek bilmeyen emekçilerinden bulunduğunu belirtti. Bayraktar'ın vefatından şişman sıkıntı duyduklarını vurgulayan Çelik, "Allah yağmur eylesin. Mekanı belirmek olsun. Tüm ailesine başsağlığı diliyoruz. Açtığı yolda Haluk ve Selçuk Bayraktar bire ortak azimle yürüyorlar." paylaşımında bulundu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler