USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Bahçeli: Milli bütünlük ve el birliği ruhu FETÖ'yü durdurmuş, hesaplarını boşa çıkarmıştır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 15 Temmuz'un birlikte obstrüksiyon teşebbüsü bulunduğunu belirterek, "Milli bütünlük ve el birliği ruhu FETÖ'yü durdurmuş, hesaplarını boşa çıkarmıştır." dedi.

Bahçeli: Milli bütünlük ve el birliği ruhu FETÖ'yü durdurmuş, hesaplarını boşa çıkarmıştır
15-07-2022 21:03
İstanbul
.w3-content { max-width: 100%; margin: auto;} .w3-tooltip, .w3-display-container {position: relative;} .w3-black, .w3-hover-black:hover { color: #fff!important; background-color: #000!important;} .w3-display-left { position: absolute; top: 50%; left: 0%; transform: translate(0%,-50%);-ms-transform: translate(-0%,-50%);} .w3-display-right { position: absolute; top: 50%; right: 0%; transform: translate(0%,-50%);-ms-transform: translate(0%,-50%);} .w3-btn, .w3-button {-webkit-touch-callout: none;-webkit-user-select: none; -khtml-user-select: none;-moz-user-select: none; -ms-user-select: none;user-select: none;} .w3-btn, .w3-button {border: none;display: inline-block;outline: 0;padding: 8px 16px;vertical-align: middle;overflow: hidden;text-decoration: none;color: inherit;background-color: inherit;text-align: center;cursor: pointer;white-space: nowrap;}Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca Saraçhane Meydanı'nda planlı "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı"ndaki konuşmasına şehitlere Allah'tan yağmur dileyerek başladı.Bahçeli, "Tam 6 sene önceki az kalsın Türkiye, obstrüksiyon edilecekti. Az kalsın, iş mesai bugünlere gelen, şehidin, şühedanın menfez nuru bulunan Türkiye Cumhuriyeti, gün sahnesinden silinip gidecekti. Nitekim muhatara bu denli ati noktadaydı. Hamdolsun, milletimizin kıvanma edilecek sezgi ve fedakarlığı sebebiyle teröristler adalet ettikleri tepkiyi sertlik ve cesurca görmüşlerdir. Milli bütünlük ve el birliği ruhu FETÖ'yü durdurmuş, hesaplarını boşa çıkarmıştır." ifadelerini kullandı.

Tarihi direnişin üstünden 6 sene geçti15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma ProgramıCumhurbaşkanı Erdoğan: 15 Temmuz gecesi gördük ki sonuç lafı top, tüfek değil inan belirler

"Birliğimizi ve beraberliğimizi elan da güçlendirmemizin zamanı ıztırar bulunduğu şu günlerde toy tartışmalara bap aralamak, emektar defterlerin sayfalarını feshetmek bizlere gereğince anlamsızdır, faydasızdır." diyen Bahçeli, şöyleki bitmeme etti:

"15 Temmuz'dan hissedar yanda kötü almak, gayrı yanda da öğüt boşaltmak lazımdır. Siyasi düşüncesi, öğür aidiyeti, düşüncesi deposu ne olursa olsun her insanın eş hassasiyeti, eş hedefi Türkiye'nin varlığı ve bağımsızlığı üstünde yeterli hissedar uyuşma getirmek olmalıdır. Hepimizin vazgeçilmeyecek hedefi, Türk vatanının ayrılamaz bütünlüğünü kopmaz esaslara bağlamaktır. Devletin ve milletin bekası değme muhtelif politik angajman ve arayışın önündedir. Samimiyetle ve inançla, güçlü altını etli hissedar halde çizerek vurgulamak istiyorum ki bu denli etrafımız kuşatılmışken politik kamplaşma ve çekişmeler, en aşırı ırak durmamız müstelzim mayınlı alandır."

Bahçeli, Türk milletinin 15 Temmuz akşamından itibaren tek başkalık gözetmeksizin kesinlikle kucaklaşıp meydanlarda demokrasinin namusunu koruma ettiyse ülkenin bağımsızlık ve istikbalini de ayrımsız halde koruma edeceğini dile getirerek, "İnancım budur, beklentim bu şekildedir. Siyasi ve ideolojik aidiyeti ne olursa olsun, değme vatandaşımız Türk milleti kimliğinde buluşmalıdır, ulusal ve merkezci devletimizi yaşatma hususunda azimli duruşunu korumalıdır." halinde konuştu.

"15 Temmuz, hissedar obstrüksiyon teşebbüsüdür"

"15 Temmuz gecesi, gökyüzümüzde yabansı tayyare uçurup helikopter gezdirenler, o alçaklara övgü düzenler ayrıca onların kıygın bulunduğunu tez edenler Haçlı iş birlikçisidir, toptan ıssızlık projelerinin içimize denli uzanmış maşalarıdır." diyen Bahçeli, şunları kaydetti:

"Bu maşaları markajcı başkaları kirlidir, kanlıdır ve alayı ansızın Türk'ün öncesiz ve sonsuz düşmanlarıdır. Tarihimizde on paralık görülmemiş, on paralık de yaşanmamış ne var ise 15 Temmuz gecesinden 16 Temmuz sabahleyin saatlerine denli oluş bulmuştur. Müstevli emeller senelerce ilmek kisvesi altında türemiş, gayret ve hidayet adıyla numaracı köşelerde gizlenmiş, güçlenip ortaya adam olmak düşüncesince akla yatkın devir ve zemini kollamıştır. Türkiye'yle hesabı olan, Türk milletinin tarihî kimliğinden tasalı bulunan çevreler, yıldırıcı başı Gülen'i ceviz kendisine ellerinde tutmuşlar, hissedar canlıdan, neymiş hissedar dini kol ve cemaatten hararetli bomba yapım etmişlerdir. FETÖ'cü yıldırı çetesi kimin işine yarıyorsa, kimin hedeflerine uyuyorsa onun kabilinden tabanca denli kullanılmıştır. 15 Temmuz, hissedar obstrüksiyon teşebbüsüdür ve bunun tarafları 1919'lu yıllardaki yayılımcı komplonun uyur hücrelerinden ötekisi değildir."

Bahçeli, "İster FETÖ, gerek hunriz iş birlikçisi PKK/PYD, isterse de ayrımsız ışıksız yolun gayrı taşeronları olsun, Türkiye'yi geçemeyecekler, Türk milletini yenemeyeceklerdir." dedi.

MHP Lideri Bahçeli, 15 Temmuz'da milletin kenetlenerek oyuncuların maskesini düşürdüğünü, bu bütünlük ruhunun korunması icap ettiğini vurguladı.

Bahçeli, laflarını şöyleki tamamladı:

"Türkiye bizimdir, hepsi Türkiye'dir. Türk milleti, hasretlik ikrar etmeyen, varlığının bedelini kanla, fedakarlıkla ödemiş şişman hissedar kudrettir. Doğrulalım, ayağa kalkalım, hainleri güldürmeyelim, darbecilere el ovuşturmayalım, bağımsızlığımızın sembolü ay açık al sembol altında baştan sona bu arada toplanalım. Korku aşılayanlara, küpeşte dikip politik sömürme çetelesi tutanlara vesile vermeyelim, Türkiye'yi yaşatalım, cansiperane halde görev edelim. Gün el birliği günüdür. Gün kardeşliğimizi tescil ve konfirmasyon ika günüdür. Gün şişman düşünme, istiklalimize eş çıkma, ıvır zıvır matematik yapanları, dağılmamızı gözleyenleri yenik ika günüdür. Son lakırtı olarak, bu memleketin evladı, hissedar politik partinin sorumluluğunu haiz hissedar yurt çocuğu kendisine sizlere diyorum. Bunu kusur yorumlamayınız. Yanlış anlamayınız ancak dikkatinizi döşemek düşüncesince söylüyorum. Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı tanıyınız, Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı anlayınız, Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı anlatınız eren İstanbullular."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler