USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Bahçeli, il başkanlarını 11 Şubat'ta Kızılcahamam'da toplayacak

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, teşkilatların yapacağı emekleri yakalamak gibi il başkanlarıyla ortak araya gelecek.

Bahçeli, il başkanlarını 11 Şubat'ta Kızılcahamam'da toplayacak
08-02-2022 15:02
Ankara

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, teşkilatların yapacağı emek harcamaları tespit etmek neredeyse il başkanlarıyla ortak araya gelecek.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, meydana getirdiği bağlanmış açıklamada, 11-13 Şubat'ta Kızılcahamam'da yapılacak toplantıda, "zillet ittifakının başlatmış bulunduğu toptan aktörlerle teşrikimesai ve hainlik dönemini akamete kovmak ve ulusal bilinci ayık avlamak düşüncesince teşkilatların yapacağı çalışmaların" konuşulacağını belirtti.

Toplantıda, Türkiye ve evren gündeminin de ele alınacağını kaydeden Yalçın, "Küresel emperyalizmin kavim iradesini döndürmek neredeyse kurduğu tezgah ve tuzakları bozmaya azimli olduğumuz, ortak kat henüz kamuoyuna duyurulacaktır." değerlendirmesinde bulundu.

Yalçın, açıklamasında şunları kaydetti:

"MHP, geride bıraktığımız yıldan buyana sürdürdüğü siyasal çalışmaların ehemmiyetli ortak kısmını, başını CHP'nin çekmiş bulunduğu alçalma cephesinin esassız ve entrikalarına gönül rahatlığı canlı mücadeleye ayırmıştır. MHP teşkilatları; 2023 seçimlerine revan süreçte, artık de etraflı ağırlığıyla sahada olacaktır. CHP ile yancılarının duyurulmayan gündemi ve millete söylenen yalanların iç yüzü millete etraflı çıplaklığıyla anlatılacaktır. Varlığımıza, bekamıza ve bütünlüğümüze müteveccih acemi kurnaz hesaplar ilişkin milletimiz rastgele an bilgilendirilecek; iç ve aut saldırılara gönül rahatlığı mücehhez olunması düşüncesince efor gösterilecektir.

Zillet ittifakının Cumhur İttifakı aleyhindeki sabah akşam kampanyalarının varacağı arazi bellidir. Türkiye'yi yaşadığımız günlere eriştiren epey siyasal tecrübeyle görülmüştür ki halkın feraseti baştan sona siyasetin önündedir. Millet yalanla gerçeği, iyiyle kötüyü yılgı basiretle fark etmektedir. Kim ne kampanyayı, ne idrak çalışmasını yürütürse yürütsün; millet, eninde böylelikle siyasete kendisince taraf ve biçim verecektir. Millet, siyaseti özlük çıkarları doğrultusunda tasarım etmeye koruyucu alçalma cephesinin oltasına gelmeyecek ancak yedili çetenin tekmilini ansızın sandıkta hizaya getirecektir."

"İl başkanları bu hainlik iş birliğini masaya yatıracak"

Yalçın, MHP'nin ve tarafı bulunduğu Cumhur İttifakı'nın siyasal hedefinin, içeride kalımlı sulh ortamında avlu süren, serbest ve gönençli ortak toplum, dışarıda da bağımsız, kredili ve etkili ortak abuhava profili peydahlamak bulunduğunu vurguladı.

"Cumhur İttifakının karşısında konumlanan alçalma cephesi ekonomiden ahbaplık sistemine, içtimai konulardan aut politikaya denli elden rastgele mevzuda yalana başvurmakta, esas dışı iddiaları ısrarla tekrarlamaktadır." ifadesini kullanan Yalçın, "zillet ittifakını" destekleyen matbuat ve halkoyu araştırı şirketlerinin de bu müsvedde kampanyalarına koro biçiminde katıldığını öne sürdü.

Cumhur İttifakı'nın sabah akşam oy ve saygınlık yitirilmesine uğradığına müteallik asılsız haberlerin, elden rastgele güneş "zillet" yanlısı iletişim araçları yoluyla kamuoyuna servis edildiğini korumak için gayret sarfeden Yalçın, "zillet cephesi"nin düşünüm dağarcığında, Türkiye'nin meselelerine siyasal hal arz etmek hesabına tek alternatif, sadra iflah niyetine tek akla yatkın ve lojik öneri bulunmadığını kaydetti.

"Zillet cephesi, memleketin esas gündeminden çok, Cumhur İttifakı'nın ve temsilcilerinin aleyhinde değer suikastlarıyla kargaşa ve sıkıntı tellallığıyla kalay ve taşlama edebiyatıyla iştigal etmektedir." ifadesini kullanan Yalçın, şu değerlendirmede bulundu:

"CHP'nin ve yancısı mikroskobik partilerin oluşturduğu yedili alçalma çetesi, içeride aleyhte idrak çalışmalarını sürdürürken, dışarıda da toptan aktörlerin desteğini kabul etmek düşüncesince efor göstermektedir. Zillet cephesinin temsilcileriyle İngiltere Büyükelçisi'nin gerçekleştirdiği hususi görüşmeler, ABD'nin Çin tehdidi endişesiyle apar topar Ankara'ya atadığı acemi Büyükelçi'nin henüz göreve ısınmadan bire ortak fut izlerini izlem etmesi, bu cümledendir. Anılan büyükelçilerle boğunuk kapılar peşinde meydana getirilen bulaşık pazarlıklar, toptan dayanak ve teşrikimesai arayışının Anglosakson boyutunu yansıtmaktadır. İki Anglosakson ülkesinin büyükelçileriyle kurulan dek ve tahsil edilen buyruklar doğrultusunda akım ederek Türkiye'de siyasete taraf vermeye canlı yedi partinin ahbap çavuş başkanlarına verilecek en birebir isim, 7'si ortak yerde. Kimi ulusalcı ve muhafazakar, kimisi istiklal yanlısı, kimisi ihtilalci bulunduğunu tez fail bu yedi benzemez partinin, emperyalizme gönül rahatlığı sembol açmaları gerekirken, Anglosakson dünyasının bölgedeki çıkarlarına görev etmesi iyice manidardır. Zillet ittifakının, HDP'yi halkın bakış açısından içerik küsurat 6 partiyle bu hafta sonu emek vermek yemeği bahanesiyle ortak araya geleceği sırada, MHP il başkanları da bu hainlik iş birliğini masaya yatıracaktır."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler