USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Bahçeli: 'Erdoğan’ın yeniden seçilmesi düşüncesince insanüstü bir gayret sarf edilecektir'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Erdoğan'ın yeniden seçilmesi düşüncesince insanüstü bir gayret sarf edilecektir” dedi.

Bahçeli: 'Erdoğan’ın yeniden seçilmesi düşüncesince insanüstü bir gayret sarf edilecektir'
01-09-2022 18:04

MHP önderi Devlet Bahçeli, tümen umumi merkezinde meydana gelen Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) toplantılarının peşinde matbuat açıklaması gerçekleştirdi. Seçime derece yapılacak icraat karşı bilgilendirmede mevcut Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı adaylarının Recep Tayyip Erdoğan bulunduğunu bir el henüz tekrarlayarak Erdoğan'ın seçilmesi düşüncesince insanüstü bir efor sarf edeceklerini söyledi. Kılıçdaroğlu'na ve 6'lı masayı da erek düzlük Bahçeli 6'lı masanın çalışarak dağıldığını tabir etti.

“Partimiz etraflı olanak ve inancıyla 2023'e kilitlenmiştir”

MHP'nin 2023 senesinde gerçekleştirilecek seçimlere amade bulunduğunu tabir fail Bahçeli, “Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye Cumhuriyeti'nin yüzüncü sene dönümüne hem fikren, hem zihnen, hem siyaseten, hem de moralman amade bir kıvama çoktan gelmiştir. Partimiz etraflı olanak ve inancıyla 2023'e kilitlenmiştir. Özellikle tabir kılmak istiyorum ki, tedavüle sokulan idrak operasyonları, linç kampanyaları, köksüz rüzgarları, haysiyet suikastları, değme güneş bir yenisi servis edilen, adeta FETÖ taktiklerini aratmayan kir ve şek iki canlı iddialar 2023 yılının umutlarını katiyen kıramayacaktır. Hiç kimesne yürüyüşümüzü engelleyemeyecektir” niteleyerek konuştu.

“TBMM çalışmalarına adım atar başlamaz içtimai komünikasyon araçları düzenlemesi kanunlaştırılmalıdır”

Sosyal komünikasyon araçları yasasının bir an geçmiş yürürlüğe girmesi icap ettiğini kail Bahçeli, “Son gelişmeler sergilemiştir ki, içtimai medyanın salt surette denetleme dibine katılması şarttır. Bunun beraberinde ahlaki ve türel anlamda sınırlandırılması sahn ölüm konusudur. Bu kapsamda 1 Ekim 2022 tarihinde, TBMM çalışmalarına adım atar başlamaz hazırlığı iri miktarda tamam bulunan içtimai komünikasyon araçları düzenlemesi kanunlaştırılarak giderek büyüyen, erinç ve güvenliğimizi küsurat biçimde yutan yağız cezaevi türel bir temele bağlanmalıdır. İnsanların hususi hayatlarının yöntem materyali yapılması korkutan bir ahlaksızlıktır. Siyaset yapıyor olmanın bir erdemi olmalıdır. Siyaset iş değil bölüngü ve ziyan üretirse bunun altından kalkılması aşırı zordur. eğer bir kusur varsa, fark başı yerde belirleme edilmişse bununla alakalı ne yapılacağı, ne işlemlerin sırayla pratik ve realizasyon edileceği yürürlükteki mevzuat hükümlerince açıktır, bellidir. Yargısız infazların demokratlık ve ahbaplık ilkeleriyle bağdaşmadığı meydandadır. Sosyal komünikasyon araçları ifşalarının ardına düşüp yöntem oluşturmaya, getirim ve arzu devşirmeye heveslenen aykırılık partilerinin acizliği, fırsatçılığı ve tükenmişliği bundan sonra örtülemeyecek derece doğacak noktadadır” ifadelerini kullandı.

“CHP Genel Başkanı'nı da siyasetçi incelik ve yetişek sınırlarına kesinlikle dönmelidir”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun içtimai komünikasyon araçları üstünden kışkırtı çağrısı yaptığını kail Bahçeli, “Sosyal komünikasyon araçları marifetiyle kışkırtı dair provokasyona meyledenler Türkiye'nin önüne taş koymaya erkli olamayacaklardır. Buna en özellikle eren milletimiz prim ve müsaade vermeyecektir. ‘Gelecek aylarda değme çeşitli provokasyona sunulan kalacağız' niteleyerek aklı esna ön alan, cambaza baktırarak provokatörlüğün anne karargahını kuran CHP Genel Başkanı'nı da siyasetçi incelik ve yetişek sınırlarına kesinlikle dönmelidir. Dahası pervasızlığının ve pişkinliğinin yöntem mücadelesine bir nesne kazandırmayacağını aklından bir an olsun çıkarmamalıdır” ifadelerine toprak verdi.

“Kılıçdaroğlu'na diyorum ki, sen affetsen ne yazar, affetmesen ne çıkar”

Ankara'da meydana getirilen bir eylemde bir manşet memuru ile eylemci ortada gerçekleşen vakalara yer vererek içtimai komünikasyon araçları hesabı üstünden izah önleyen Kılıçdaroğlu'nu erek düzlük MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Kılıçdaroğlu'nun demokratlık anlayışı sakat, nasyonalizm iddiaları sahte, doğruluk ve yöntem zihniyeti batıktır. Sokak aralarında yabansı tanıtım gösterisi önleyen vazifeli ve yasakçı provokatörlere Türk polisinin ahbaplık çerçevesinde icra ettiği dahil apaçık Kılıçdaroğlu'nu çileden çıkarmıştır. Zira Kılıçdaroğlu askerimizin de, polisimizin de, ulusal güvenliğimizin de karşısındadır. Geçtiğimiz günlerde yaşanmış bulunan bir çıkmaz eyleminde görevinin gereğini önleyen korkusuz bir polisimiz karşı Kılıçdaroğlu'nun direktifiyle yansıtma yapılması namertliktir. CHP aha budur. Sözde ‘Öğretmene meydana getirilen efeliği affetmeyeceğiz' diyen Kılıçdaroğlu'na diyorum ki, sen affetsen ne yazar, affetmesen ne çıkar. Asıl Türk milleti seni affetmeyecek, bu yaptıklarını yanına bırakmayacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi alp asayiş güçlerimizin sonuna derece yanındadır” açıklamasında bulundu.

“Zillet ittifakı düşüncesi ve fiili şekilde dağılmıştır”

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayının apaçık olmadığını bir el henüz dile getiren Bahçeli, “Geçmişte mücerrep ve imtihan edilmiş yöntem eskilerini defaatle gündeme getirip Cumhurbaşkanı adaylığıyla alakalı tartışmaların istikametini değiştirmeye idman alçalma yerine avantajsız bir çırpınıştır. Bir ad üstünde uzlaşmaktan beceriksizlik kalan, birbirine sonsuz afra tafra atan, kulisleri kaynatan, gıybet çarkını döndüren partilerin esas üstünde durmaları müstelzim bap bire bir şeyleri söylemeleri değildir. mühim bulunan söylediklerinin ne derece peşinde durdukları, fark ne anladıkları meselesidir. Zillet ittifakı düşüncesi ve fiili şekilde dağılmıştır. Masa devrilmiş, altından CHP'nin kuklası bulunduğu aşikar bulunan ‘Emek ve Özgürlük' isminde sol ve bölen bir ittifakın ortaya çıkmış bulunduğu görülmüştür” ifadelerini kullandı.

CHP'nin tek ulusal meselede duyarlılık göstermediğini tez fail Bahçeli, Yunanistan'ın S-300'lerle Türk jetlerini rahatsızlık etmesini, Mavi Vatan'da maruz kalıcılık mücadelesini CHP'nin gündemine almadığını söyledi.

“NATO bu düşmanlıkla alakalı gereğini çabucak gerçekleştirmek zorundadır”

Yunanistan'ın S-300 Hava Savunma Sistemi'nin Türkiye'ye ilgilendiren F-16 harp uçaklarına içgüdü kilidi atmasına yer veren Bahçeli, “Yunanistan tabii bardağı taşırmak düşüncesince elinden mevrut tacizleri sahnelemektedir. S-300 Hava Savunma Sistemi'nin F-16 harp uçaklarımıza içgüdü kilidi atması yanıtsız ve yaptırımsız bırakılmaması müstelzim bir hırsızlık ve hayasızlık örneğidir. Söz konusu içgüdü kilidinin NATO misyonu çerçevesinde fariza yürütme fail harp uçaklarımıza atılması da meselenin bir ayrıksı tasalandıran boyutudur. NATO bu düşmanlıkla alakalı gereğini çabucak gerçekleştirmek zorundadır. Radar kilidi atan Yunanistan, kalça ve ahbaplık ihlali yaparak Türkiye'nin radarına girmiş, çarpış menzilinin içerisine yuvarlanmıştır. Tam da bu sırada, Amerika Kongresi'nin Dış münasebat Komitesi Başkanı'nın Atina'da dile getirdiği, ‘Türkiye Doğu Akdeniz'de en iri tehdittir' lafı küstahlıktır, kifayetsizliktir, kepazeliktir. Asıl ciddi yıldırma Yunanistan'ı askeri üs biçimine getirip Türkiye'ye tabanca doğrultmasını kışkırtan ve bunun düşüncesince askeri tahaşşüt önleyen ABD'dedir. Hiç kuruntu bulunmayan ki, Türkiye değme çeşitli ihtimale etraflı ulusal kuvvet unsurlarıyla hazırdır. Milli bekamızı ve komut haklarımızı zedeleyecek, yıkma edecek, zaafa uğratacak tek dayatmaya sorumluluk eğmeyeceğimiz herkesçe aşırı dobra bilinmelidir” niteleyerek konuştu.

“Erdoğan'ın yeniden seçilmesi düşüncesince insanüstü bir gayret sarf edilecektir”

MHP'nin 2023 seçimlerine amade bulunduğunu ve partinin intihap stratejisini duyuran Bahçeli şu ifadelere toprak verdi:
“Vatandaşlarımızla beniz yüze değinme ve haberleşme anahtar seferberliği biçiminde yaygınlaşacak, ‘Adım Adım 2023' çalışmalarımız il ve ilçelerimizin tamamında yapılmaya intihap gününe derece bitmeme edilecektir. ‘2023'e Doğru: Aday Belli, Karar Net' temalı belirgin iklim toplantılarımızın ilki Sivas ilimiz biçim kazanmak şekli ile Amasya, Tokat, Çorum ve Yozgat teşkilatlarımızın ve kalburüstü yurttaşlarımızın iştirakiyle 4 Eylül 2022 Pazar haset gerçekleşecektir. Açık iklim toplantılarımız belirleme edilmiş illerimizde küsurat bir şevkle yapılacak, bire bir sürede gerekseme görünen olursa mağaza toplantıları da planlanacaktır. Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Erdoğan'ın yeniden seçilmesi düşüncesince insanüstü bir gayret sarf edilecektir. 28'inci çevrim TBMM'de mebus sayısını ve politik desteğini en çoklaştırmış Milliyetçi Hareket Partisi'nin varlığı da değişmez hedefimizdir. Bunun indinde Cumhur İttifakı'nın TBMM'de kanun değişikliğini sağlayacak kalifiye çoğunluğa kavuşması bir öteki ağız dalaşı götürmeyen hedefimizdir. Milliyetçi Hareket Partisi tuzaklara düşmeden, tahriklere kapılmadan, atılım ve sabotajlara teyit yapılmaksızın sabırlı, inanlı ve prensipli biçimde mutlu mücadelesine bitmeme edecektir. Hiç kimseyi ayırmadan, on paralık kimseyi ötekileştirmeden, değme insanımızı Cenab-ı Allah'ın mukaddes bir emaneti farzımuhal çalışmalarımız kararlılıkla sürecektir. Milliyetçi Hareket Partisi gönüldedir, dildedir, duadadır, fikirdedir, aydın yarınların gözbebeğidir.”

Açıklama sonrası matbuat personellerinin sorularını yanıt veren Devlet Bahçeli, af yasasının çıkıp çıkmayacağı sorulmasının üzerine, “Bizim haberimiz yok. Bunu kail gazetecilere istimzaç kılmak lazım” niteleyerek konuştu.
CHP önderi Kılıçdaroğlu'nun içtimai komünikasyon araçları üstünden icra ettiği bir paylaşımda “Gençler, size yeniden çığırmak istiyorum. Gelecek aylarda değme çeşitli provokasyona sunulan kalacağız” ifadelerinin sorulması karşılık sağlayan Bahçeli, “CHP'nin ajitatör üslubu değme bölgede bitmeme ediyor. Şimdi aklı esna sokağa çekmeye çalışıyor. Sokak tehlikelidir, karanlıktır, sokağa itilenler çıkmaz çeşidinden yutulur. Bunu Kemal Kılıçdaroğlu'nun unutmaması lazım” dedi.

CHP önderi Kılıçdaroğlu'nun KHK'lılar karşı icra ettiği arka devir açıklamalarına yer veren Bahçeli, “Kılıçdaroğlu duyurulmayan eksik FETÖ'cülük oynamasın. O sevdadan vazgeçsin. KHK'nın dönüşü kabil değildir” ifadelerini kullandı.

Ömer Faruk Karataş

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler