USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

 Apartman sakinine olağanüstü tehdit! "Bu sana sonuç uyarı, kombini çalıştır ya da..."

32 daireli birlikte apartmanın 3'üncü katında canlı birlikte kişi, kombiyi açmadığı sebebi öne sürülerek komşuları kabilinden tehdit edildi. Kapıya bırakılan notta, ''Seni burada istemiyoruz. Kombini çalıştır yahut s... ol git bu apartmandan! Senin yüzünden saf saf taş ya

 Apartman sakinine olağanüstü tehdit!
12-01-2023 14:05
32 daireli eş apartmanın 3'üncü katında canlı eş kişi, kombiyi açmadığı nedeni öne sürülerek komşuları çeşidinden tehdit edildi. Kapıya bırakılan notta, ''Seni burada istemiyoruz. Kombini çalıştır veya s... ol git bu apartmandan! Senin yüzünden katıksız kavara faturasını iki canlı ödüyoruz. Bu sana sonuç uyarı, ikinci ikaz olmayacak'' ifadeleri toprak aldı.Abone ol

Kış aylarıyla bu arada iyiden iyiye sakıt sıcaklıklar dolayısıyla baş döndürücü sayıda yurttaş kombilerini köklerken erdemli mevrut faturalar da yöntemince bellik büküyor. Minimum ölçüde yakıldığında caba 400-500 TL yakınlarında seyreden faturalardan çekinmek talip eş devre ise kombilerini baş döndürücü mecburi olmadıkça açmıyor bile.

Sosyal medyaya sakıt fenomen ağız dalaşı yarattı

Kombilerini açmayan ve üşümediğini anlatım fail nice müstecir ve ev sahibi ise bire eş apartmanda yaşadıkları komşuları düşüncesince ağırbaşlı eş mesele oluşturuyor. Hukuki düzenlemelere mucibince de kıvrım maliklerinin kombisini yakmayan komşuya dirlik mesele açılış hakkı bulunurken, içtimai medyaya sakıt eş fenomen ise iri ağız dalaşı yarattı.

"Senin yüzünden katıksız kavara faturasını iki canlı ödüyoruz"

32 daireli eş apartmanın 3. katında canlı eş şahıs, kombisini açmadığı nedeni öne sürülerek kapısına asılan tehdit notunu paylaştı. Soğuk havayı baş döndürücü sevilmiş olduğu düşüncesince kombisini açmadığını ve bunun katıksız hakkı bulunduğunu kanıt fail şahsın kapısına bırakılan notta "Seni burada istemiyoruz. Kombini çalıştır veya s... ol git bu apartmandan! Senin yüzünden katıksız kavara faturasını iki canlı ödüyoruz. Bu sana sonuç uyarı, ikinci ikaz olmayacak" ifadelerinin toprak almış olduğu görüldü.

Kombisini açmayan komşuya mesele açılabilir mi?

Yaşanan evolüsyon "Kombiyi açmayan komşu kendisince mesele açılabilir mi?" sorusunu da birlikte getirirken mevzuya bağlı değerlendirmelerde mevcut bilirkişi eş isim, herhangi eş kentte il hijyen kurullarının el sağlığının korunması amacıyla aut düzlem sıcaklığı muhtemelen eş derecenin dibine akıl teshin sistemlerinin çalıştırılması kararını aldığını hatırlatarak, bu sıcaklığın çoğu kez 15 aşama kendisine belirlendiğini söyledi.

Kat mülkiyeti kanunu da ilgilendiren hususları içeriyor

Kat Mülkiyeti Kanunu'nun da bu mevzuya bağlı hususları içerdiğine dikkati çekici bilirkişi isim, kanunun 18'inci maddesinde "Kat irtifakı malikleri bu hakka madde bulunan eş mekân üzerinde, giderek kıvrım mülkiyetine çevrilmek kadar yapılacak binanın sözleşmeye ve plana mucibince tamamlanması düşüncesince kendilerine sakıt borçları vaktinde namına sağlamak ve çatı işini, adalet kaideleri gereğince kolaylaştırmakla, aykırı kendisine yükümlüdürler" hükmünün toprak aldığını belirtti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler