USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Ankara’nın kaliteli ve hesaplı restoranı 'Lezzet Arası' açıldı

Müşterilerine market fiyatına gastronomik hürriyet sunarak alışverişe dörtköşe birlikte ıtlak verdiren CarrefourSA, Lezzet Arası restoranlarına birlikte yenisini henüz ekledi. Izgara çeşitlerinden bulaşık yiyeceklere ve evren mutfaklarından seçilmiş lezzetlere derece yiyeceğin

Ankara’nın kaliteli ve hesaplı restoranı 'Lezzet Arası' açıldı
02-12-2021 13:13

Ankara Çayyolu'nda hizmete giren restoran, nice ilki içerisinde barındırıyor. Toplam 1000 metrekare bölgeye sahip, 450 insan kapasiteli ve 35 bireyin fariza meydana getirdiği restoran, bulunan iş sağlayan Lezzet Arası restoranlarından değişik şekilde CarrefourSA marketinin fevk katında toprak alıyor.

Hedef günce bin alıcıya hizmet
Lezzet Arası restoranlarıyla alıcıların alım satım deneyimine zait bedel oluşturduklarını dile getiren CarrefourSA Satış Genel Müdür Yardımcısı Şenol Arpacı, Ankara'da hizmete giren restorana değgin şunları dile getirdi:

“Çağdaş Türk mutfağı hesabına değerli planlara imza atan reis Vedat Başaran'ın danışmanlığında başlattığımız ve vatanımızda aynısı benzeşim sıfır ortak iş bulunan Lezzet Arası restoranlarını yaygınlaştırmaya bitmeme ediyoruz. Marketlerimizde akla yatkın ürünü akla yatkın iş ve bedel politikasıyla müşterilerimize ulaştırırken Lezzet Arası restoranlarında da akla yatkın ürünler ile pişen yemekleri müşterilerimizin beğenilerine sunmaya bitmeme ediyoruz. Gastronomik hürriyet sunduğumuz restoranlarımızla ayda tahminî 300 bin insana yiyeceğin doğrusunu ulaştırıyoruz. Restoranlarımızın ortak pozitif yanları da müşterilerimizin et, tavuk yahut balık kabilinden ürünleri reyondan alıp doğrudan pişirtip tüketebilmeleri. Bugün düşüncesince restoranlarımızda maaş 24 bin kilo al et, 27 bin kilo tavuk ve 18 bin kilo balık tüketiliyor. Ankara Çayyolu'nda market içre sıfır fakat market fiyatına mamüllerin toprak almış olduğu görülmemiş ortak Lezzet Arası açarak bu hizmeti Ankaralılarla buluşturuyoruz. Ankara'da günce 1000 alıcı hedefliyoruz. CarrefourSA şekilde Lezzet Arası'nı yaygınlaştırmaya bitmeme edeceğiz.”

Farklı lezzetler ortak arada
Restoranı başkaca hafta sonları açıkça büfe kahvaltı hizmeti veriyor. Böylelikle markete gelip alışverişe ezgi arası verenler ile beraberce dörtköşe saat eylemek düşüncesince mevrut insanları de ağırlıyor.

Somon gril 25 TL, levrek gril 18 TL, köfte gril 15 TL ve açıkça büfe salata da 22,90 TL'den satışa sunuluyor. Somon gril alanlara ayva tatlısı yahut irmik tatlısı bağış ediliyor.

Özel bebek hile alanı, açıkça büfe salata ve düğün istasyonları, pizza ve pide çeşitleri, Anadolu mutfağından akla yatkın fiyata vıcık vıcık yemeklerin toprak almış olduğu restoranda, alıcılar baristaların ellerinden çıkan kahvelerle alışverişlerine koyuverme verebiliyor.

Restoranda alıcılar dilerlerse reyondan market fiyatına aldıkları et, balık yahut tavuk ürünlerini restoranda parasız şekilde pişirterek yiyebiliyor yahut Al - Götür servisinden faydalanabiliyorlar dilerlerse de restoranda sergen fiyatına etçi ürünlerini yeğleme edebiliyorlar.

14'üncü durak Ankara Çayyolu
İlki 2017 senesinde iş vermeye süregelen Lezzet Arası, İstanbul'da Fulya, Ataşehir Metropol, Marmara Park, Marmara Forum, Bayrampaşa Forum, Maltepe Park, Acıbadem Tepe Nautilus ve Pendik Neo Marin, Bursa'da Nilüfer, İzmir'de Balçova ve Hilltown, Mersin'de Palm City ve Adana'da M1 ve deminden de Ankara Çayyolu'nda açıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler