USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Ali Babacan'dan fenomen Abdullah Gül çıkışı! Gül ile evde buluşup görüşlerini alıyorum

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 11. Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül ile baş başa akıntı etmeye bitmeme ettiklerini evvel kere bu denli belirgin itiraf etti. Babacan, "Evde oturup görüşmelerimiz oluyor, muhtemelen mevzularda görüşlerini bizimle paylaşıyor" dedi.

Ali Babacan'dan fenomen Abdullah Gül çıkışı! Gül ile evde buluşup görüşlerini alıyorum
03-12-2022 09:08
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 11. Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül ile baş başa cereyan etmeye bitmeme ettiklerini evvel defa bu derece bariz itiraf etti. Babacan, "Evde oturup görüşmelerimiz oluyor, anlaşılan mevzularda görüşlerini bizimle paylaşıyor" dedi.Abone ol

Altılı Masa cumhur reisi adayını şimdi açıklamamışken kalın pıtrak adı 'Altılı Masa'nın eş adayı' yerine gündeme sürülen Abdullah Gül ile ilişik gözde açıklama. DEVA Partisi'ni kurduran ad yerine tanıdık Abdullah Gül ile Ali Babacan'ın kalın pıtrak müşterek araya gelmiş şekilde derinti bitirdikleri ortaya çıktı. Ali Babacan, Gül ile bitirdikleri ev toplantılarını aktif yayında açıkladı.

Babacan'dan Akşener'e: Beğenmiyorsan git

Abdullah Gül'ün eş adaylığını 2018 seçimlerinde kırıcı İYİ Parti önderi Meral Akşener'in 2023 seçimleri düşüncesince de birtakım kesimlerce adı esasen ısıtılan ABdullah Gül'ü veto etmiş olduğu biliniyor. Ali Babacan geçtiğimiz günlerde İsmail Küçükkaya'nın programında eş yavuklu vurgusu yapmış ve Meral Akşener'i gaye alarak, "Başka rüyaları bulunan mevcut ise buyursun gitsin" deyip ekledi: "2018'de denemediler mi? Ne oldu." demişti.