USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Ali Babacan dünkü intihap tasarısı eleştirisi: Erdoğan ve Bahçeli kişi kazdıkları kuyuya düşecek

DEVA Partisi önderi Ali Babacan, partisinin haftalık matbuat toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Babacan, iktidarın intihap sistemini değişmesine tepkime göstererek, "Erdoğan ve Bahçeli özlük kazdıkları kuyuya kendileri düşecek." dedi.

Ali Babacan dünkü intihap tasarısı eleştirisi: Erdoğan ve Bahçeli kişi kazdıkları kuyuya düşecek
16-03-2022 16:34
DEVA Partisi önderi Ali Babacan, partisinin haftalık matbuat toplantısında gündeme müteallik açıklamalarda bulundu. Babacan, iktidarın seçme sistemini değişmesine aksülamel göstererek, "Erdoğan ve Bahçeli özlük kazdıkları kuyuya kendileri düşecek." dedi.Abone ol

DEVA Partisi önderi Babacan, partisinin haftalık matbuat toplantısında gündeme bağlı açıklamalarda bulundu. Babacan, seçme sisteminin değişmesine aksülamel gösterdi. Halkın desteğini kaybedip seçimi hesap formülleriyle kazanacaklarını zannediyorlar diyen Babacan, "Erdoğan ve Bahçeli özlük kazdıkları kuyuya kendileri düşecek." ifadelerini kullandı.

Babacan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Geçen hafta 2. yıldönümümüzü vatandaşlarımızla bu arada tamamladık. Vatandaşlarımızdan beklentilerini dinledik. Vatandaşlarımızın gözlerindeki arzusu gördük. Tekrar gördük ki ümit giriş döndürücü büyük. Sıkıntılar giriş döndürücü iri Sorunları çözecek kadrolar ve hazırlıklar bizde var. Biz çözeceğiz. Çözersek tığ çözeceğiz.

"Hekimlerimizin ve tamamı keyif çalışanlarımızın 14 Mart Tıp bayramlarını kutluyorum. İnanıyorum ki önümüzdeki 14 Martlar hekimlerimizin eğlenilmiş bulunduğu şetaret yapacağı eyyam olacaktır. İnanıyorum ki önümüzdeki seneler keyif çalışanlarımızın insancasına yaşayacağı seneler olacaktır. Dün Aile Hekimi Dernekleriyle müşterek araya geldik. Sorunları masaya yatırdık. Hekimlerimizin motivasyonunu ibik gelişigüzel ayrışık girişimi tığ değişmez müşterek dille kınıyoruz. Huzurlu ve dobra müşterek emek vermek ortamı sıfır keyif çalışanlarımızın yurttaşlarımızın sağlığı düşüncesince doğurgan müşterek emek vermek ortaya koymalarını bekleyemeyiz. Tehditlerle, baskılarla, erek göstermelerle ve musahabe yasaklarıyla keyif çalışanlarına ve tamamı ülkeye dokunca verilmekte."

Neden kullanmakta olanları öfkeyle dolduruyorsunuz?
"Sağlık hizmetlerinden sevinme seviyesi fikir hükümet ne yapıyor hekimleri ayraç ediyor, kendisini arka çekiyor. Aynı enflasyona etken olup fahiş etiketleri gösterip arka çekildikleri gibi. Eğer Türkiye'de keyif hizmetleri geriye gidiyorsa bunun sebebi biçimsiz yönetimdir. Hükümetin bu işi bundan hakeza becerememesidir. Kimse bunun suçunu keyif çalışanlarımıza ve hekimlerimize atmaya çalışmasın. Ben bu çağrımın müşterek numaralı muhatabının da sayın Erdoğan bulunduğunu ve geçmiş kürsüden tiksinti boca fail Bahçeli'nin bulunduğunu buradan anlatım geçirmek istiyorum. Her ikisi de uzunlamasına saldırıyor. Öyle yada hakeza bu ülkeyi yönetmeye çalışıyorsunuz. Ama arbede çıkararak yönetmeyin şu ülkeyi. Niye kullanmakta olanları birbirine dirlik öfkeyle dolduruyorsunuz? Başka müşterek musahabe seçimi bilmiyor musunuz? Sürekli hamaset, daima yağı gösterme. İktidarda olmanın az da olsa saygınlığını taşıyın sanarak sesleniyorum hükümete. Sorumluluk sahibi olmayı öğrenin. Varsa olmadan hamaset."

“Sayın Erdoğan ve Sayın Bahçeli birlikte verip, jübile seçimlerine elbette gireceklerini konuşmuşlar. Ancak, hasıl karye öncü istemez. Sonuç şimdiden ülkemize faydalı olsun. Önümüzdeki seçimler, Sayın Bahçeli’nin çeyrek asırlık umumi reislik kariyerinin de jübilesi olacak. Biz kendilerini, er yada geç, kendilerine yakışan müşterek biçimde uğurlayacağız. Ardından, ülkemizi en çelimsiz sürede, huzura, zenginliğe ve adalete kavuşturacağız. Önümüzdeki seçimler, devletin elindeki tamamı imkanların, iktidardaki öğür lehine seferber edilmiş bulunduğu sonuç seçme olacak.”

"İktidardaki otoriteli ittifakın ortakları bu hafta başımıza toy müşterek buluş çıkardılar. Seçim sistemine bağlı müşterek kol farklılık önerilerini Meclis'e sundular. Görünen o ki temsilde doğruluk konusunda nüfuz ortaklarının aklına harita mühendisliği gerçekleştirmek gelmiş. Seçimi bulunan kurallarla bundan hakeza kazanamayacaklarını olsa olsa anladıkları düşüncesince seçimin kurallarını tahrifat gayretine düşmüşler. Fakat gine yanılıyorlar. Yine yanılıyorlar. Çünkü seçimi bulunan seçme sistemi yüzünden kaybedeceklerini sanıyorlar. Oysa kaybetmelerinin gerçek sistemi seçme sistemi filan değil. Asıl sebebi evrilip içerisine düştükleri zihniyet. Kaybeden özlük zihniyetleri olacak. Kaybeden bu otoriteli anlayış olacak. İşte bunu anlamıyorlar günah hesabına günah yapıyorlar."

"Bir nüfuz şayet seçme kurallarını değiştirerek iktidarda kalma derdine düştüyse o iktidarın gitme zamanı çoktan gelmiştir. Bunu kendileri de görüyor. Evvelsi çağ meclise verilen öneri var ya dört dörtlük da bunun ispatı işte. Artık gideceklerini anladılar, oyunun kurallarını değiştirerek elbette iktidara bitmeme edebiliriz bunun derdine düştüler. Seçim yasalarıyla oynamaktan imdat umanlar halkın giriş döndürücü vermiş bulunduğu müşterek kararla inatlaşmaya çalışıyorlar. Meyhude, boşa çaba. Halkın desteğini kaybedip seçimi hesap formülleriyle kazanacaklarını zannediyorlar. Vay yavrum vay. Uğraşsınlar. Mümkün değil. Erdoğan ve Bahçeli özlük kazdıkları kuyuya kendileri düşecek.

Sonuç şimdiden türkiye düşüncesince faydalı olsun diyorum. Sonucu görmüşler ki bu hesaplara giriyorlar. Sonucu algı etmişler ki bu derde düşmüşler."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler