USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

AKINCI ve TB2 SİHA'ya birçok ülkeden arzu geldi?

TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, TEKNOFEST KARADENİZ'de gazetecilere açıklamalarda bulundu. Bayraktar, AKINCI TİHA ve Bayraktar TB2'ye birçok ülkeden arzu geldiğini açıkladı.

AKINCI ve TB2 SİHA'ya birçok ülkeden arzu geldi?
31-08-2022 04:03
TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, TEKNOFEST KARADENİZ'de gazetecilere açıklamalarda bulundu. Bayraktar, AKINCI TİHA ve Bayraktar TB2'ye birçok ülkeden istem geldiğini açıkladı.Abone ol

Bayraktar, TEKNOFEST KARADENİZ'de evvel kat sergilenen Bayraktar Kızılelma'nın uğrunda gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Baykar Teknoloji Müdürü ve TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, "Bayraktar TB2'ye şu anne derece 24 ülkeden istem geldi. Sipariş ve dış satım sözleşmesi imzalandı. Bu kopya rastgele sabık gündüz artıyor. Bir bölümü Doğu Asya ortak bölümü Avrupa, yani dünyanın ayrımlı yerlerinden istem var. Akıncı'ya da 4 ülkeden istem var." dedi.

Tüm yurdu sardığında bu acı tutacak

TEKNOFEST'i 2018 senesinde evvel kat İstanbul'da düzenledikleri hatırlatan Bayraktar, "Sonrasında 2019'da dünyanın en şişman havacılık ve uygulayım bilimi etkinliği oldu, 1 milyon 750 bin insanoğlu katıldı. Burada şurası ayırt ettik, Anadolu'dan aşırı şişman nazarıitibar var. İstanbul'da 2 yılda ortak yaparsak esasta TEKNOFEST faziletkâr uygulayım bilimi ihya tutkusunu, Türk milletinin çocuklarının hakeza teknolojileri geliştirebilme yeteneği bulunduğu misyonunu sürdürebiliyor. Anadolu'da ayrımlı yerde yapmanın da aşırı şişman manası var. Çünkü tekamül tamamı yurtla bu arada olacak, ulusal uygulayım bilimi hamlesi seferberliği içtimai dalgası fakat tamamı yurdu sardığında esas manada bu acı tutuşacak." diyerek konuştu.

Bayraktar TB 2'ye birçok ülkeden istem geldi?

Bir matbuat çalışanının "Bayraktar TB2"ye ülke dışından ne derece istem bulunduğu sorması için Bayraktar, "Bayraktar TB2'ye şu anne derece 24 ülkeden istem geldi. Sipariş ve dış satım sözleşmesi imzalandı. Bu kopya rastgele sabık gündüz artıyor. Bir bölümü Doğu Asya ortak bölümü Avrupa, kısaca dünyanın ayrımlı yerlerinden istem var. Akıncı'ya da 4 ülkeden istem var. Onlarla da dış satım sözleşmesi imzalandı, ağırbaşlı ortak istem ona da var." ifadesini kullandı.

Selçuk Bayraktar, TEKNOFEST'in doğacak sene İstanbul Mustafa Kemal Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirileceğini kaydetti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler