USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

AK Partili Özhaseki’den anket açıklaması: 'Anketlerde, AK Parti açık ara önde'

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, “Anketlerde gençlere soruyoruz; ‘Hayatta ne düşüncesince uğraş edersiniz?' ve çıkan son vatan, millet, sembol ve diyanet kabilinden ulusal ve içsel değerler açık ara önde çıkıyor. Yapılan anketl

AK Partili Özhaseki’den anket açıklaması: 'Anketlerde, AK Parti açık ara önde'
01-11-2021 16:14

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, CHP'nin sabık sene ‘evet' söylediği ayrımsız tezkereye bu sene ‘hayır' demesine bağlı çıkan tartışmalarla ilişik “CHP senelerdir 'evet' söylediği tezkereye duyurulmayan ortağı HDP'yi yenilgi korkusundan bu kere ‘hayır' dedi.

Tezkerenin süresi dü sene. Bir sene olsa kısaca ‘evet' mi diyecektiniz? Bu derece aşırı itiraz edeceklerini bilseydik nezdinde sene niteleyerek getirirdik. Sayı çoğunluğumuz var, nezdinde sene sonradan nezdinde hâlâ getirirdik. Yabancı er meselesi eski tezkerelerde de vardı” dedi.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, katılmış bulunduğu nezdinde göstergeç programımda gündeme bağlı açıklamalarda bulundu.

"CHP'de HDP'yi yenilgi korkusu var"

Tezkere dair “CHP'nin ‘hayır', İYİ Parti'nin ‘evet' demesini nezdinde çatlama namına değerlendiriyor musunuz?” sorusuna Özhaseki, "CHP, HDP baskısından ötürü Suriye- Irak tezkeresine ‘hayır' demiştir. Yani CHP senelerdir 'evet' söylediği tezkereye duyurulmayan ortağı HDP'yi yenilgi korkusundan bu kere ‘hayır' dedi” halinde karşılık verdi.
HDP'yi yenilgi korkusunun CHP'yi tezkereye ‘hayır' demeye götürdüğünü anlatım fail Özhaseki, “CHP, ittifakta HDP'nin adını söyleyemiyor. HDP'liler de muttasıl ‘Bizden utanıyor musunuz, söylesenize, Ankara ve İstanbul'u bizim sayemizde kazandınız. Biz oy vermeseydik ne yapacaktınız' niteleyerek edisyon yapıyor. Kandilden teröristlerin elebaşları da ayrımsız şeyi söylüyor. Peki, CHP ne bahaneyi gelecek sürdü? Tezkerenin süresi dü sene. Bir sene olsa kısaca ‘evet' mi diyecektiniz? Bu derece aşırı itiraz edeceklerini bilseydik nezdinde sene niteleyerek getirirdik. Sayı çoğunluğumuz var, nezdinde sene sonradan nezdinde hâlâ getirirdik. Yabancı er meselesi eski tezkerelerde de vardı” dedi.

Millet İttifakı'nda Cumhurbaşkanı adayının ki olabileceği tartışmalarına bağlı mütekellim Özhaseki, “Karşı tarafın cumhur reisi talibi meselesinde adlar üstünde nezdinde akışkanlık, uçuşma yaşanıyorsa bu kafalarının şen olmadığının ve kemiksiz olmadıklarının alametidir. Kafaları kemiksiz değil, kişi aralarında nezdinde adayları namevcut ve eş nezdinde yavuklu çıkarmaları aşırı da emeksiz görünmüyor. Karşı taraftaki bağlaşma esasen iptidai benzemezlerin yersiz nezdinde araya geldiği nezdinde ittifak. Bir tarafta CHP ve İYİ Parti var. Bir yandan da söyleyemedikleri, utandıkları, gizledikleri PKK'nın siyasal uzantısı HDP var. Şimdi nezdinde yandan HDP'yi nezdinde yandan da İyi Parti'yi kesinlikle nezdinde arada tutacaksınız? Bu emeksiz nezdinde obje değil hakikaten. Bir yandan da bazısı önemsiz partileri yanlarına alıyorlar, derken iptidai benzemez nezdinde araya geliyorlar. Beş benzemezin nezdinde araya gelmesinden nezdinde cumhur reisi talibi boşaltmak çetin bulunduğu kıl payı kesinlikle nezdinde programda uzlaşacakları ondan hâlâ zor. Bu beraberlikten nezdinde uygarlık tasavvuru ortaya koymalarını bekleyemeyiz” niteleyerek konuştu.

“Bizim duruşumuz belli” diyen Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, “Cumhur İttifakıyız. Kaygılarımız belli, ayrımsız hassasiyetleri taşıyoruz. Türkiye'ye tehditlere erinç yüzdelik beniz nezdinde arada olmanın gerekliliğine inanıyoruz. Bir araya geldiğimiz milli, evcil nezdinde ittifakımız var. Milliyetçi Hareket Partisi ile baş başa kurduğumuz ittifak, salim olsunlar Büyük Birlik Partisi de dayanak veriyor. Duruşumuz net” ifadelerini kullandı.

"Erken intihap düşüncesince nezdinde faktör yok"

“Erken intihap mevcut mı?” sorusuna Özhaseki, “Erken intihap yok. Olması düşüncesince de nezdinde faktör de yok. Bütün evren pandemi zamanında bindir ayrışık sıkıntıya girmişken, çoğalma oranları eksiye düşmüşken; Türkiye'de çoğalma oranlarının aşırı kemiksiz ve artılarda bulunduğu nezdinde fasıl yaşıyoruz. Piyasa hareketli, hâlâ iyiye revan işler var. Ve aşırı kemiksiz Meclis'te çoğunluğu bulunan nezdinde bağlaşma var. Gayet de iyi işler giderken, neden seçime gidilsin ki? Seçime gitmenin de nezdinde nedeni olmalı. Seçime gitmenin nezdinde nedeni yok. Bizdeki sahadaki çalışmaya gereğince er intihap hevesine kapılanlar anlamsız fon kurmasın, tığ rastgele fasıl çalışıyoruz” niteleyerek karşılık verdi.

Anketlerde AK Parti açık ara önde

16 Kasım'da Ankara'da Belediyeler Gençlik Festivali yapacaklarını da duyuran Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, “Yani belediyelerimiz cahillik üstünde neler yapıyorlar? Bunu kurmuş oldukları stantlarda gösterecekler. 100'e DOĞRU aktiflik var. Tahmin ediyorum ki binlerce gailesiz orada olacak. Gelsinler bunu söyleyenler, binlerce gencin AK Partili Belediyeler etrafında neler yaptıklarını nezdinde görsünler. Anketlerde gençlere soruyoruz; ‘Hayatta ne düşüncesince savaş edersiniz?' ve çıkan akıbet vatan, millet, sembol ve ilmek kıl payı ulusal ve tinsel değerler açık ara önde çıkıyor. Yapılan anketlerde ‘kendinizi ne partiye DOĞRU görüyorsunuz?' sorusunda AK Parti açık ara önde” halinde konuştu.

Asgari tutara bağlı de açıklamalarda mevcut Özhaseki, "Pandemi eksiksiz dünyada küresel, konuşu sorunlara hastalık oldu. Asgari ücrette ego ağırbaşlı nezdinde artma olacağını sanıyorum. Türkiye'yi dalavere fail ve idrak operasyonlarına değer etmeyen nezdinde partiyiz. Bizim AK Parti namına düzentileme yapmadığımız nezdinde düzlük yok. EYT'liler müdahale kazanmak kıl payı o anki konuşu koşulları delik uğrunda bulundurarak nezdinde kadro icraat yapılıp, ilişik kurumlara ve sonradan da Sayın Cumhurbaşkanına sunma edilir” niteleyerek konuştu.

Hülya Keklik
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler