USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

AK Parti'li Kurtulmuş: Yılbaşı bakımından paha pahalılığını önleyecek bazı adımlar atılaca

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, "Yılbaşı bakımından bu eder pahalılığını önleyecek, enflasyonun altında vatandaşımızı ezdirmeyecek bazısı adımlar atılacak." dedi.

AK Parti'li Kurtulmuş: Yılbaşı bakımından paha pahalılığını önleyecek bazı adımlar atılaca
29-11-2021 15:23
Ankara

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, vatandaşların iktisadi sıkıntılarının bilincinde olduklarını belirterek, "Yılbaşı bakımından bu eder pahalılığını önleyecek, enflasyonun altında vatandaşımızı ezdirmeyecek bir takım adımlar atılacak. Asgari ücret, emekliler, 3600 ilkin iktisap etmek neredeyse bu mevzularda adımlarımızı atarak vatandaşımızı ezdirmeyeceğiz." dedi.

Kurtulmuş, parti umumi merkezinde, AK Parti Bilgi ve haberleşme Teknolojileri Başkanları Eğitim ve İstişare Toplantısı'nın açılışında konuştu.

Partinin sonuç umumi kurulunda açılan Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanlığının önemine ayraç fail Kurtulmuş, bu birimde fariza bölgelerin bilim ve haberleşme teknolojileri dalında kılavuz gemisi icraat yapacağına inandığını belirtti.

Teknolojinin, herhangi birlikte çağda evolüsyon kaydettiğine, bunun insanlığın yararına kullanılmasının ehemmiyetli olduğuna ayraç fail Kurtulmuş, "Bilgi ve haberleşme teknolojilerinin gelişmesiyle bizim denli iddiası olan, fazla çelimli insanoğlu potansiyeli bulunan devletler düşüncesince devasa birlikte punt sektörü karşımıza çıkmıştır. İHA ve SİHA'ları evren ölçeğinde rakiplik edebilecek birlikte bir vaziyete getiren Türkiye'dir. Türkiye bu manada görülmedik birlikte biçimde mesafeyi kapatmıştır. İnşallah Türkiye, ilkin sayısal transformasyon iktisap etmek neredeyse toy zamanın ortaya çıkardığı aşamada Türkiye, üzerinde düşeni yaparak fazla çabuk birlikte biçimde gelişecektir." sanarak konuştu.

Gençlere, AK Parti'nin niteliklerini fazla elleme kavramaları tavsiyesinde mevcut Kurtulmuş, AK Parti'nin, birlikte sorun hareketinin ismi bulunduğunu söyledi.

AK Parti'li Kurtulmuş, "(Biz Müslüman değerlerine erbap olduğumuz düşüncesince art kaldık. Elin oğlunu görüyor musun uzaya gitti) sanarak hayıflanarak, elin oğlundan ne var ise onu imitasyon etmeyi çağdaşlaşma namına anlayan birlikte anlayış maatteessüf Türkiye'nin sonuç dü asrında can alıcı oldu." dedi.

Kurtulmuş, Türkiye'nin öz kökleriyle barışması, teknolojik atak yapması mevzusundaki "nice alımlı ihanetleri, birçok açıkça çelme takmaları" esbak denli hatırladıklarını tabir etti.

"Türkiye'de çağdaşlaşma kafasındaki CHP zihniyetinin, baştan sona milletin köklerinden uzaklaşmayı esasi aldığını" kail Kurtulmuş, şunları kaydetti:

"Helalleşme ismi altında bir takım camianın enli tutucu kesimlerine cezaevi kırpan laflarına on paralık aldanmayın. İnşallah öyledir, kılıç santimantalite testi yapmıyoruz. Ama denir ki, şayet helalleşme istiyorsanız, CHP'nin 1946'dan buyana camianın ayrımlı kesimleriyle huzur karşıya geldiği konulardan bozukluk dileyin. Bu çetince mu? 1960 darbesi öncesinde sokakları karıştırarak, sokaklara çıkarak ve 1960 darbesi daha sonra Başbakan ölüm cezası edildikten sonraları politik memnuniyetlerini herhangi birlikte platformda dile getirenler CHP'liler değil miydi? 28 Şubat sürecinde Ankara'daki üniversitede yegâne başörtülü kız çocuğuna hoşgörü gösteremeyen, binlerce başörtülüyü kapının önüne koyan, üniversitelerde inandırma odaları kurarak o inandırma odalarında faşist Almanya'nın tatbikatına benzeri uygulamalarını ortaya koyan CHP'nin kullanıcılarını değil miydi?

27 Nisan muhtırası esnasında Ankara'nın, Türkiye'nin sokaklarında neymiş Cumhuriyet mitingleri niteleyerek ortaya çıkıp, 'Ordu göreve' niteleyerek askeri kışkırtan, CHP'nin zihniyeti değil miydi? Gelin bunlardan bozukluk dileyin. Daha yakın, emektar birlikte bakanın, 'Ben başörtülü birisinin bilgili ve müddeiumumi namına girmiş bulunduğu mahkemede yargılanmak istemem.' diyecek denli faşist birlikte zihniyeti ortaya koyduğunu görmediniz mi? Daha esbak birlikte şehremaneti başkanının, 'yabancıya suyu şu kadara satarım, yabancıya nikahı şu denli paraya kıyarım' diyecek denli Almanya'nın, Avusturya'nın baş döndürücü sağcı faşist partilerinden ati birlikte zihniyeti ortaya koyduğunu duymadınız mı? Buyurun bozukluk dileyin. Samimiyet, insanoğlunun yaptığını içtenlikli birlikte biçimde itiraf etmesinden geçer. Sadece oy kabul etmek düşüncesince bazısı çevrelere cezaevi kırpmaksa, katiyen ve katiyen içtenlikli birlikte tutum namına görülmez. Özür dileyin, ardı sıra istiyorsanız helalleşmenizi yapın. Ama bu millet, Cumhuriyet Halk Fırkasının zihniyetinin hakeza bulunduğunu bilmiş bulunduğu düşüncesince herhangi birlikte hesaplaşmayı sandıkta yapmış ve sittinsenedir Cumhuriyet Halk Fırkasını muhalefete mahkum etmiştir."

"Geçmişteki yanlışlarımız, bizlere hatalarımızı kazanmak düşüncesince punt verir"

AK Parti'nin hemen geçmişin değil, bire birlikte sürede geleceğin de partisi bulunduğunu tamlayan Kurtulmuş, "Geçmişte meydana getirilen elleme şeyler bizlere kösemenlik yapar. Geçmişteki yanlışlarımız bizlere hatalarımızı kazanmak düşüncesince punt verir. Ama katiyen eskiden takılıp kalmış şekilde siyasa yapılamaz. Onun düşüncesince geçmişten bu gücü alıyor, atiye akla yatkın yürüyoruz." ifadelerini kullandı.

AK Parti'nin, milletin partisi bulunduğunu kail Numan Kurtulmuş, "Devlet partisi olmakla milletten almış bulunduğu yetkiyle devleti müdür ulus partisi iktisap etmek ortada ayırt vardır. Cumhuriyet Halk Partisi, Cumhuriyet Halk Fırkası birlikte talih partisiydi. Öyle bulunduğu düşüncesince de baştan sona vatandaşlarımızı şekillendirmek, vatandaşlarımızı eş etmek, vatandaşlarımızı tornadan çıkmak denli hepsini bire birlikte seviyede, bire birlikte hizaya bildirmek denli birlikte anlayışları var. Açıkçası talih bambaşka telden, ulus bambaşka telden çalardı. 18 sene ezanın 'Tanrı uludur, oğan uludur' sanarak okutulmasının nedeni budur." halinde konuştu.

AK Parti'nin birlikte zümrenin, sınıfın, budunsal kökenin değil, 84 milyonun eş sesi, beklentisi ve siyasetteki eş yönelimi bulunduğunu dile getiren Kurtulmuş, "Bazı partilerin devir hin külfet içine düşmelerinin nedeni budur. Bir zümre partisi namına tasarım edilenlerin yahut birlikte semt partisi namına konumlandıranların, milletin tamamına söyleyecek lafları olmaz. Millet partisi bulunduğu düşüncesince de 19 yılda AK Parti, fazla iri hizmetler yaptı, inkılap durumunda adımlar attı." dedi.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, siyasetin kilidinin, gönüllere tahavvül etmek bulunduğunu tabir ederek, laflarını şöyleki sürdürdü:

"2023 sürecinde AK Parti'lilerin sınavı, gönüllerden düşmemektir. Bunun yolu da tevazuyla, insanlarımızın ne söylediğine kulak kabartmak, kızmadan, tek biçimde insanlarımızı ötekileştirmeden, 84 milyonun tamamını dinleyerek, onlara Türkiye'nin istikbaline bağlı fikirlerimizi, yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatmak.

Ekonomik çetince hallerden geçtiğimiz birlikte süreçteyiz. Bunlar geçici, inşallah birlikte süre sonraları Türkiye rotasına oturacak, bu çoğalma alışkanlıkları elan da faziletli birlikte biçimde ileriye akla yatkın gidecek, Türkiye üretmeye ve gerçek ekonomisini güçlendirmeye bitmeme edecek, istihdamını artırmaya bitmeme edecek. Ama vatandaşımızın şu sıralarda çekmiş olduğu, iri birlikte çoğunluğu pandemi ekonomisinden meydana gelen sıkıntılarının bilincinde olduğumuzu da vatandaşımızla kırışmak zorundayız. Onları itaat etmek zorundayız. Onların çektikleri sıkıntıları bertaraf etmek düşüncesince hükümetimiz herhangi birlikte muhtelif desteği vermeye hız ediyor. Yılbaşı bakımından bu eder pahalılığını önleyecek, enflasyonun altında vatandaşımızı ezdirmeyecek bir takım adımlar atılacak. Asgari ücret, emekliler, 3600 ilkin iktisap etmek neredeyse bu mevzularda adımlarımızı atarak vatandaşımızı ezdirmeyeceğiz."

AK Parti Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Ömer İleri de ilki planlı ve dü gündüz sürecek terbiye ve danışma toplantısında, Başkanlığın hedefleri huzur bilgilendirme yapılacağını, güzeşte sekiz ayın değerlendirileceğini kaydetti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler