USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

AK Parti'li Kurtulmuş: Ekonomik sorunları halletmek düşüncesince yılgı gayretle savaşım ediyoruz

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, özellikle sahn pahalılığı kazanmak kabilinden konuşu sorunları gerçek müşterek halde halletmek düşüncesince dehşet gayretle savaşım ettiklerini söyledi.

AK Parti'li Kurtulmuş: Ekonomik sorunları halletmek düşüncesince yılgı gayretle savaşım ediyoruz
07-11-2021 16:37
Kayseri

Çeşitli programlara eklenmek düşüncesince Kayseri'ye mevrut Kurtulmuş, kentteki müşterek restoranda matbuat mensuplarıyla müşterek araya geldi.

Kurtulmuş, burada icra ettiği konuşmada, AK Parti iktidarında Türkiye'nin en iri kazanımının, fiziksel hizmetler indinde öz inanma inşasının sağlanması bulunduğunu belirtti.

Öz inanma inşasının bilhassa canlı nesiller düşüncesince önemine dikkati çekici Kurtulmuş, "Nuri Killigil'e Türkiye'nin uçağının yaptırılmadığı eyyam milattan geçmiş eyyam değildi. Sivaslı Nuri Demirağ'a uçağını yaptıktan sonraları gayrimenkul dışına sattırmayan zihniyet, o zihniyetti." niteleyerek konuştu.

Kurtulmuş, 15 Temmuz ile bu milletin eksiksiz vasilik odaklarının defterini dürüp yararsız tenekesine attığını ve tarihin tozlu raflarına kaldırdığını hatırlatarak, vesayetle mücadelenin Türkiye demokrasisinin en ehemmiyetli kazanımlarından bulunduğunu vurguladı.

Ekonomiyle bağlanmış değerlendirmelerde mevcut Kurtulmuş, şunları kaydetti:

"Halkın arasındayız. Bazıları diyor ki 'halkın arasına gitmezler'. Türkiye'nin ne köyüne görmek istiyorlarsa gelsinler, halkın isteklerini daima bu arada dinleyelim. Zor müşterek süreçten geçtiğimizi biliyoruz. Bu hoppadak Türkiye'ye ilgilendiren müşterek güçlük değil, toptan ekonomideki zorlukların da eksiksiz dünyayı tesiri dibine almış bulunduğu toy müşterek zamanın olgusudur. Bu müddet ortamında Türkiye pandeminin aslında itibaren almış bulunduğu ve daim güncellediği kararlar yardımıyla ekonomimizde art gidişi katiyen muhtemel kılmamıştır. Türkiye ekonomisi üçüncü çeyrekte yüzdelik 21,7 büyüyerek, evren ekonomisinde ikinci iri gelişmeye cemaat olmuştur. Öyle göründüğü gibi 2021 sene sonu bakımından yüzdelik 9-10 yöresinde müşterek büyümeyi yakalayacaktır. İnşallah müstevli koşulları bittikten sonraları Türkiye'nin ele geçirmiş bulunduğu bu büyümenin, yücelme trendiyle aşırı henüz ileriye gideceğine, toy okazyon kapılarını açacağına, aşırı henüz çelimli müşterek ekonomiye kavuşacağına içten inanıyoruz."

"Türkiye'de hesaplı yaşamda göz boncuğu başağrısı yoktur, herhangi müşterek bilinçlilik güllük gülistanlıktır, halkımız göz boncuğu halde zorlanmamıştır" demediklerini tamlayan Kurtulmuş, Türkiye'de yaşanmış olan gerçekleri en güzel bilici siyasal akım olarak, vatandaşın çekmiş bulunduğu kâffesi zorlukların bilincinde olduklarını aktardı.

"Olağanüstü gayretle uğraş ediyoruz"

Kurtulmuş, bunların üstesinden gelinmesi düşüncesince çalışıldığını dile getirerek, "Enflasyonun halkımız üstündeki menfi tesirini biliyoruz, sahn pahalılığının menfi tesirini biliyoruz ancak milletimiz 'bunun bilincinde olun ancak bunu da çözebilecek müşterek tane tümen sizsiziniz' diyor. Bu ağırbaşlı sorumlulukla baş başa inşallah milletimizin karşılaşmış bulunduğu ilkin sahn pahalılığı kazanmak kabil hesaplı sorunları gerçek müşterek halde halletmek düşüncesince dehşet gayretle uğraş ediyoruz." ifadesini kullandı.

Kimi kesimlerin, "Türkiye'nin ihracatının artmasından bizlere ne, hesaplı büyümesinin çecik ne faydası var?" dediklerini anımsatan Kurtulmuş, bunu söyleyenlerin ekonomiden anlamadıklarını söyledi.

Enflasyonla mücadelenin en ehemmiyetli unsurlarından bir tanesi olarak, vatandaşların gelirlerinin artırılmasıyla bağlanmış çalışmaların başlatıldığını özetleyen Kurtulmuş, "Ümit ederiz ki her insanın ölçüm edeceği, her insanın istiğna olduğu, vatandaşımızın bu süreçte karşılaşmış bulunduğu zorlukları aşacak güzel müşterek minimum ücretin belirlenmesi, yapılacak icraat kararında muhtemel olacak. Esnaf ve sanatkara bu süreçte maruz 750 bilyon TL civarındaki desteğe benzeşim destelerimiz sürecek. Vatandaşlarımızın çekmiş bulunduğu zorlukların farkındayız, bu sıkıntılarının giderilmesi düşüncesince eksiksiz mutluluk seferber olmuştur, bu yükü en geniş halde yüklenebilmeleri düşüncesince elimizden geleni peşine koymadan yapıyoruz." niteleyerek konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler