USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

AK Partili Hamza Dağ'dan muhalefete tepki: Tuvalet terliğine bitmiş diyecekler

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, 'Jahrein' yerine maruf içtimai iletişim araçları fenomeni Ahmet Sonuç'un, "Tuvalet terliği de gelse oyu basacağız" açıklamasına, "Tuvalet terliği yaklaşımı millete ne derece kötü baktıklarını ort

AK Partili Hamza Dağ'dan muhalefete tepki: Tuvalet terliğine bitmiş diyecekler
10-05-2022 19:08
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, 'Jahrein' namına maruf toplumsal iletişim araçları fenomeni Ahmet Sonuç'un, "Tuvalet terliği de gelse oyu basacağız" açıklamasına, "Tuvalet terliği yaklaşımı millete ne kadar kötü baktıklarını ortaya çıkarmıştır" dedi.Abone ol

Cumhuriyet Halk Partili (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Karadeniz turuna Negehan Alçı'yı da alması ve meydana getirilen eleştirilere rest çekmesinin peşi sıra CHP'ye dayanak verici nice insan pişmanlıklarını dile getirip İmamoğlu ile bağlarını ağız ağıza kopardığını açıklamıştı. Kar felaketi, su baskınları üzere mega şehrin sıkkın zamanlarında bile vatandaşın yanı sıra bulunmadığı düşüncesince şişman tepkime çekici İmamoğlu'nu bölüt karşın destekleyen güruhun aktüel can hallerini 'Jahrein' namına maruf toplumsal iletişim araçları fenomeni Ahmet Sonuç çizdi.

"Tuvalet terliği de gelse oyu basacağız"
Jahrein, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Karadeniz gezisine dahil bulunan gazeteciler üstünden kendisini eleştirenlere, "Bir ışık üstünden kurban etmeye etkin insanoğlu olabilir. Ama bu kardeşiniz düşüncesince vız dirimlik tırıs gider. Hiç umurumda değil" şeklindeki açıklamasına tepkime gösterdi ve İmamoğlu'na birlikte hâlâ oy vermeyeceğini belirterek, "Açıkçası şöyleki söyleyeyim. Herkes birlikte numara turda istediği insana oy versin. Sistemi bilici hepsi oy bölünmesinin bundan sonraları zırva bulunduğunu farkındadır herhalde. Bütün politik partiler namzet çıkarsın. Kimin müteaddit insan bulunduğunu görelim. Ondan sonraları abdesthane terliği de gelse oyu basacağız. Bu noktada meydana getirecek birlikte nesne yok" dedi.

"Tuvalet terliğine DOĞRU diyecek noktaya geldiler"
Birçok kenar yazarının da kaleme almış bulunduğu 'tuvalet terliği' tartışmalarına Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan haber7.com'a izah geldi. Haber 7'ye mütekellim Hamza Dağ'ın açıklamaları şöyle:

"Muhalefette derinliğine zamandır cumhurbaşkanlığı adaylığı düşüncesince kişilerin menfaatlerini ön plana emisyon gayretlerine şehadet ediyoruz. Muhalifler idrak balonları ile parlattıkları figürler ve 'kapsayıcı cumhurbaşkanı' hayalinden 'tuvalet terliğine tamam' diyecek noktaya geldi. Bu, muhalefetin ne kadar yeteneksizlik ve politikasızlık içinde bulunduğunun kesin birlikte tasviridir. Millet, 'kabiliyetsiz' siyasetçilere katiyen prim vermeyecek, bu çapsız ve erkek birlikte balondan ibaret politikacılara müstelzim dersi verecektir. Her konuşmasında cumhur reisi adayının ayrıntılı ve herkesi bağrına basan birisi olması icap ettiğini anlatım edenlerin bulunan vaziyetleri maşer gözetiminde etken oldukları usanç ve karamsarlığı göstermektedir. Bu kötümserlik ve umutsuzluğu milletimiz görüyor. Millet, kime bozukluk oy vereceğini baş döndürücü dobra biliyor.

"Millete ne kadar kötü baktıklarını ortaya çıkmıştır"
'Tuvalet terliği' yaklaşımı millete ne kadar kötü baktıklarını ortaya çıkarmıştır. Böylece dertlerinin ve amaçlarının ülkemizin istikbaline çelimli birlikte biçimde yardım sunacak birtanesini temizlemek bulunmadığı görülüyor. Bulduğu herhangi birlikte dala tutunan devasız aykırılık baş döndürücü geçmeden hüsrana uğruyor. Seçim yaklaştıkça genelev yarışına girecek bu çaresizlerin Türkiye'de taş adına taş koyamayacağını hepsi hâlâ kesin görecek. Bizim düşüncesince milletimizi temessül fail Cumhurbaşkanlığı makamına müstahak insan milletimize can-ı candan ilişkin ve milletimize hizmetkar bulunan kişidir. Bu insan de herhangi birlikte devir bulunduğu üzere bugün de esas birlikte önder bulunan Recep Tayyip Erdoğan'dır."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler