USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

AK Parti Teşkilat Akademisi İstanbul Eğitim Programları başladı

AK Parti Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı çeşidinden "Bu Hikayenin Kahramanı Sensin" temasıyla meydana gelen AK Parti Teşkilat Akademisi'nin İstanbul görgü bilimi bilimi programları başladı.

AK Parti Teşkilat Akademisi İstanbul Eğitim Programları başladı
01-01-2022 12:07
İstanbul

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Konferans Salonu'nda planlı yetişek programının açılışındaki konuşmasına, partililere "Bu hikayenin kahramanı sensin" diyerek seslenerek başladı.

Şen, "Aslında bu hikayenin kahramanı Recep Tayyip Erdoğan. Peki hastalık hikayenin kahramanı sensin diyorum? Çünkü sen de birlikte Tayyip Erdoğan'sın laf bu. Bunu kavrayacağız. Tayyip Erdoğan elbette çalışıyorsa anca çalışacağız. O elbette mücahede ediyorsa anca mücahede edeceğiz. O elbette yorulmuyorsa kılıç de anca yorulmayacağız ve kazanacağız." dedi.

Mustafa Şen, 2023'te tarzı kazanacaklarını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın baştan Cumhurbaşkanı olacağını, teşkilatın bunu başaracağını anlatım ederek, "Girmiş bulunduğu gelişigüzel tarzı nail birlikte teşkilatın ve liderin kere arkadaşı, o teşkilatın çalışanı biri olarak, ego elbette defans hattında olabilirim? Benim ne işim mevcut defans hattında? Bana yakışan taarruz, sefer, zafer. Zafer evinde oturana nasip olmuyor. Zafer seferde olana" diyerek konuştu.

"Mevzu basit, kazanacağız" diyen Şen, şu şekilde bitmeme etti:

"Ama bana şu suali sormayın, elbette kazanacağız? 'Nasıl'ı çöpe at. Kazanacağız. Nasılı yok? Kazanacağız. Çünkü apayrı yolu yok. 'Niçin kazanalım? Hep kılıç mi kazanacağız?' Bundan ahir seçimleri kazanmayacaksan, bu vakte derece bulunan seçimleri niçin kazandın ki? Daha öteye gitmeyeceksen buraya derece niçin geldin ki? O nedenden dolayı istifham yok. Nasıl kazanacağız, niçin kazanacağız, hastalık kazanacağız? Onların hepsini çöpe... Kazanacağız ve Tayyip Erdoğan acemi Cumhurbaşkanımız olacak."

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, eğitimlerin yararlı olmasını dilek ederek laflarını sonlandırdı.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe de Teşkilat Akademisi İstanbul Eğitim Programı'nın hayırlara fırsat olmasını dileyerek, aşırı ehemmiyetli birlikte emek vermek gerçekleştirdiklerini söyledi.

Kabaktepe, eğitimlerde, programlarda ve çalışmalarda dört maddeye değindiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Teşkilat kendisine ilk önce mükemmel birlikte gövde olmamız lazım, mevcut olmamız lazım. Sandıktan il yönetimine derece fariza verdiğimiz noktadaki ad sayısı ne derece olması gerekiyorsa gelişigüzel bir tanesini tamamlamış olmamız lazım, diyorduk. İkinci olarak; bu iri AK Parti ekibi ve ailesi kendisine daim beraber, ayrımsız şeyi zat dilimizle anlatabilmeliyiz. Sözümüzle, davranışlarımızla, eylemlerimizle ayrımsız gayeye yürüyebilmeyi başarabilmeliyiz. Üçüncü kendisine görünür olmayı başaracağız. Dördüncü kendisine tanımlanmaktadır olmayı başaracağız, diyorduk. Bu dört maddeyi gerçekleştirebilmek düşüncesince en ihtiyacımız bulunan hususlardan birisini de kurum yüksekokul eğitimleri vesilesiyle edinebileceğimize ve edindiğimize inanıyoruz. Bundan geçmiş programlarda da onu gördük."

Osman Nuri Kabaktepe, dü çarpıcı sözleri bulunduğuna ayraç ederek, "Birincisi, gerçekli tarzı kazanacağız. Çünkü muvaffakiyet bu teşkilatın kaderidir ve gelişigüzel baht gerçekli yaşanacaktır. Mukadderdir. İkinci olarak; Biz 2023'te gene kazanacağız. Yeniden kazanacağız. Ama anca birlikte kazanacağız ki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni baştan Türkiye Başkanı olduğunda hepsi nail olacak. Tüm Türkiye nail olacak. En sonuç yazdığı kitabına koyduğu başlıktaki kabil hâlâ adaletli birlikte evren hedefiyle gerçekte topu topu evren da nail olacak." biçiminde konuştu.

Programda, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, AK Parti Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı Başkan Yardımcıları ve partililer arazi aldı.

AK Parti Teşkilat Akademisi'nin İstanbul'daki yetişek programları erte sona erecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3799+64
2Fenerbahçe3796+62
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler