USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Adana'da gençlere seslendi

AK Parti Sözcüsü Çelik, "Bir oyla 2023'te Türkiye Yüzyılı'na imza atacaksınız. Dolayısıyla 'İlk Oyum Erdoğan'a İlk Oyum AK Parti'ye' düşünmek bunu gerçekleştirdiğiniz anda Türkiye Yüzyılı'na imza alaşağı etmek demektir." dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Adana'da gençlere seslendi
06-11-2022 21:52
Adana

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Bir oyla 2023'te Türkiye Yüzyılı'na imza atacaksınız. Dolayısıyla 'İlk Oyum Erdoğan'a İlk Oyum AK Parti'ye' düşünmek bunu gerçekleştirdiğiniz anda Türkiye Yüzyılı'na imza çarpmak demektir. Şimdi tığ Adana'dayız, Yüreğir'deyiz, huzur kat oy kullanacak güre kardeşlerimizle beraberiz. CHP yöneticileri kabilinden İngiltere'nin, Amerika'nın sokaklarında hamburger aramıyoruz." dedi.

Çelik, AK Parti İl Gençlik Kolları çeşidinden Yüreğir Kültür Merkezi'nde planlı "İlk Oyum Erdoğan'a İlk Oyum AK Parti'ye" programında, şehirde bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Toplantı salonuna girerken baş döndürücü dobra müstahzar müşterek cilt tünelden geçtiğini aktaran Çelik, "O tünelin içinde görüyorsun ki buraya girerken evvela emektar Türkiye'ye giriyorsun, tünelin huzur kısmında, krizler, kaoslar ve karanlık. Sürekli neyin başarılamadığına, neyin biçimsiz yapıldığına değgin sayfalar dolusu haber. Ondan sonradan cilt tünelin ikinci bölümüne giriyorsun, kusursuz buraya girmeden evvela dehşetli iz siyaseti ve anlayış devrimi, Türkiye'nin gelişigüzel bölgede ilerletildiği, büyütülmüş olduğu şişman politik planların ortaya koyulduğu müşterek görüntü. Üçüncü adına da bu salona giriyorsun. Türkiye Yüzyılı'nda neler yapacağımızı, kimlerle yapacağımızın toplantısı." sanarak konuştu.

Gençler çeşidinden hazırlanmakta bulunan ve üstünde "Tık oyumu atıyorum modumu yakalıyorum" yazan duyulmuş yer veren Çelik, "Aslında özellikle da söyleyeceğimiz bu, sonda da söyleyeceğimiz bu. Nihayetinde şişman krizlerle, sıkıntılarla boğuşmuş müşterek Türkiye tablosundan bugün 2023'e, Türkiye Yüzyılı'na icra vekili müşterek Türkiye tablosu. Yine iktidara huzur geldiğimizde sizin kabilinden güre arkadaşlarımız, o dönemin gençleriyle çıkılan yolda elde edilmiş başarılarla gerçekleşti." değerlendirmesinde bulundu.

Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın şişman müşterek politik görünüm ortaya koyarak Türkiye'nin iz siyaseti yönünde baş döndürücü şişman işlere imza attığını, ülkenin şişman eserlerle, hizmetlerle buluştuğunu belirtti.

Ömer Çelik, bu iz siyasetinin Türkiye'nin halis muhlis altyapısını, üstyapısını Türkiye Yüzyılı dedikleri şişman atılıma, gösterime amade bir hale getirdiğini vurgulayarak, şu halde konuştu:

"Eser siyasetiyle enfrastrüktür ve üstyapı problemlerini çözmüş müşterek Türkiye tablosu, bundan sonradan önümüzdeki yüzyıla kaşe vurmaya hazır. Daha evvela 'İlk Oyum Erdoğan'a İlk Oyum AK Parti'ye toplantılarında buluştuğum güre arkadaşlara söyledim. 99 sene evvela 28 Ekim tarihinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 'Efendiler erte Cumhuriyeti anons edeceğiz' demişti. 99 sene süresince Türkiye çağdaş uygarlık seviyesini soruşturma üstünde şişman mücadeleler verdi. Zor günleri milletimizin iradesiyle, kuvvetiyle Cumhuriyetimizin birikimleriyle, demokrasimizin kuvvetiyle baştan sona bu arada atlattık. Tam 99 sene sonradan gine müşterek 28 Ekim'de Sayın Cumhurbaşkanımız, 29 Ekim'in arifesinde Türkiye Cumhuriyeti'nin ufkunun, Türkiye Yüzyılı'yla buluşacağını anons etti. Türkiye Yüzyılı toplantısında ne gördük? Krizlerle alçak çekilen muhtelif kargaşa ve katabolizma siyasetleriyle sendeletilen, darbeler ve vasilik politikalarıyla daima geriye itilen ve çağdaş uygarlık seviyesini soruşturma mücadelesinde eriştiği gelişigüzel kazanımın, eriştiği gelişigüzel seviyenin darbelerle, politik suikastlarla, ayrıksı provokasyonlarla elinden çalındığı müşterek Türkiye tablosundan bundan sonradan çağdaş uygarlık düzeyinin hesabına çıkacak idealini gerçekleştirebilecek, gelişigüzel donanıma kavuşmuş müşterek Türkiye. Kuşkusuz Cumhuriyetimiz göz boncuğu devir yaşlanmıyor. Yüzüncü yaşına girerken de hoppadak gözyaşı almış olacak, güre ve devim bilimi müşterek Cumhuriyet adına Türkiye Yüzyılı'nı kucaklayacak."

"Bir oyla 2023'te Türkiye Yüzyılı'na imza atacaksınız"

Cumhuriyetin şişman müşterek bedel olduğunu, bunun en baş döndürücü gençlere yakıştığını tamlayan Çelik, "Her kesimden vatandaşımız için, Cumhuriyetimiz şişman müşterek değerdir lakin Cumhuriyet en baş döndürücü size yakışır, en baş döndürücü gençlere yakışır. En baş döndürücü doğacak sene huzur oyunu kullanacak kardeşlerimize yakışır." dedi.

Çelik, huzur kat oyunu kullanacak yada henüz evvela oy atmış olsa da 2023'te de oy kullanacaklara şu halde seslenerek, şu halde bitmeme etti:

"Bir oyla 2023'te Türkiye Yüzyılı'na imza atacaksınız. Dolayısıyla 'İlk Oyum Erdoğan'a İlk Oyum AK Parti'ye' düşünmek bunu gerçekleştirdiğiniz anda Türkiye Yüzyılı'na imza çarpmak demektir. Şimdi tığ Adana'dayız, Yüreğir'deyiz, huzur kat oy kullanacak güre kardeşlerimizle beraberiz. CHP yöneticileri kabilinden İngiltere'nin, Amerika'nın sokaklarında hamburger aramıyoruz. Yüreğir'in simidini yiyoruz, Adana'nın çayını içiyoruz ve 2023'e baştan sona bu arada yürüyoruz. Muhalefetin ne icra ettiği bizi ilgilendirmez lakin birisinin Sayın Kılıçdaroğlu'na hatırlatması gerekiyor. Bu seçme Londra'da, New York'ta, Amerika'da olmayacak. Bu seçme Türkiye'de olacak. Sürekli adına adaylığını anons eden, adaylığını haykırmak düşüncesince muhtelif kulisler, izahat karşılayıcı birisinin daima adına ecnebi ülkelerin sokaklarında muhtelif binaların uğrunda çalım vermesi yada Türkiye'de yatırımcılara dirlik müşterek adavet politikası güderken 'ben ecnebi yatırımcı arıyorum' diyerekten bu genişliğinde ırak mesafelerde gereksiz hayalat ardında koşması da ibretlik müşterek durumdur. O nedenle göz boncuğu halde Türkiye'nin önüne koyacak müşterek siyasetleri, vizyonları yapılmaksızın hoppadak AK Parti, Cumhur İttifakı, Tayyip Erdoğan karşıtlığı üstünden müşterek politik depar belgesi arıyorlar. Biz onların bu gidişatından şurası anlıyoruz ki bunların adaylarını ne devir açıklayacakları mahsus olmuş. Bunlar inşallah 2023'te intihabat olduktan sonradan orak ayı yahut ağustos kocaoğlan kabilinden adaylarını açıklayacaklar."

Çelik, Önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Gaziantep'te iz siyasetinde dünkü etaplara imza attığını söyledi.

Cumhurbaşkanı'na, AK Parti'ye ve Cumhur İttifakı'na aksilik üstünden yöntem yapanların yegâne gündeminin bulunduğunu tamlayan Çelik, "Altılı masanın müşterek ahir toplantısı kimde olacak? Kimler dünkü kağıtları hazırlayacak, dünkü izahat yapacak? Şimdiye genişliğinde Türkiye'nin siyasetine istikamet veren, Türkiye'deki politik gidişatı kucaklayan, milletin talebine karşılık verici rastgele müşterek açıklamaları olmadı. Şimdiye genişliğinde Türkiye'nin özlemlerini tabir fail Türkiye Cumhuriyeti'nin yüzüncü yaşlarında Türkiye Cumhuriyeti'nin uğrunda müşterek dolay koyan müşterek görünüm koyan rastgele müşterek açıklamaları olmadı. Sadece neye dirlik olduklarını söylüyorlar. Millete ne müşterek anlayış devrimi ne de iz siyaseti kazandırma yönünde verebilecekleri göz boncuğu bilinçlilik yok, şimdiye genişliğinde olmadı. Bir yıldan müşterek tomar müşterek zamandır toplantıları hacısı hocası izliyor, izlenen bu toplantılarda ortaya çıkan rastgele müşterek levha yok. Bu müddet içinde Türkiye, Cumhurbaşkanımız liderliğinde aut politikadan iç politikaya genişliğinde halis muhlis dünyanın gündeminde bulunan bu şişman siyasete imza atmaya bitmeme ediyor." ifadelerini kullandı.

"Uyuşturucuyla savaş baş döndürücü çelimli müşterek halde yürütülüyor"

Çelik, Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucuyla ait iddialarına bağlı şu halde konuştu:

"Adana'mızda, Türkiye'nin gelişigüzel tarafında uyuşturucuyla savaş baş döndürücü çelimli müşterek halde yürütülüyor. Gençlerimizi zehirlemeye etkin bu işitme tacirlerine en kemiksiz ve kaba cevaplar, hususiyet içinde polisimizin, jandarmamızın mücadelesiyle veriliyor. Ama çıkmak Sayın Kılıçdaroğlu, 'Türkiye'de akan açığı bloke eylemek düşüncesince narkotik ticareti yapıyorlar' benzerinden müşterek politik ahlaka yakışmayan, sorumsuzca, asayiş güçlerimize isnat atan müşterek izah yapıyor. Bu aşama sorumsuzca konuşan, Türkiye'nin yönetimine isteyen bulunduğunu kanıt fail birisinin, bu aşama dalgın açıklamalarla, ayrıksı merkezlerde pişirilmiş açıklamaların tercümanlığını yapar hale düşmesi de kendisi düşüncesince tehlikeli müşterek durumdur.

Türkiye'nin, terörle savaş çalışmalarını özetleyen Çelik, şunları kaydetti:

"Türkiye, sınırına yaklaşmış yıldırı örgütlerine dizi eylem başlatmış olduğu devir bunlar, 'Bu yıldırı örgütlerinden bizlere gözdağı gelmez' derler. Tehdit ulaştığında yeniden dövüşmek düşüncesince teskereye ihtiyacınız olduğunda bu teskereye 'Hayır' oyu verirler. Mavi, kara, dünya devletimizde verdiğimiz bu savaş karşısında göz boncuğu halde onları yanımızda görmeyiz. Geçmişte, Türkiye'de ne meseleyi halletmek istediysek bunlar o meseleleri manzume tartışması hesabına müşterek kefaret tartışmasına çevirerek Türkiye'de askeri yada ilçe vesayetini kışkırtmaya çalıştılar. Milletin, sizden eskiden gençlerin sandıkta verdiği oyları henüz sonradan politik süreçler içinde gasbetmeye çalıştılar. O nedenle verdiğimiz mücadelenin en ehemmiyetli kısmı, sandıkta maruz oyların mevki yönetimine uygun yansıması, doğrusu müşterek anlayış devriminin gerçekleşmesi mücadelesidir. Sandık üstünde kimsenin vasilik kuramaması, kimsenin sandığın sonuçlarını hata yönlendirememesi mücadelesidir."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler