USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

AK Parti Sözcüsü Çelik’ten gözde açıklamalar: Rusya'ya yaptırım, ayçiçek antagonist krizi...

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MYK toplantısı sonrası gündeme ilişkin izahat yaptı. Çelik, sonuç senelerde paha artışı ve marketlerde oluşan ayçiçek hasım kuyruğuyla ilgili, "Bu mevzuyla ilişik bakanlıklarımız izah yapıyor. Gıda sorunu bulunmadığı açık birlikt

AK Parti Sözcüsü Çelik’ten gözde açıklamalar: Rusya'ya yaptırım, ayçiçek antagonist krizi...
07-03-2022 19:13
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MYK toplantısı sonrası gündeme müteallik izahat yaptı. Çelik, akıbet senelerde eder artışı ve marketlerde oluşan ayçiçek antagonist kuyruğuyla ilgili, "Bu mevzuyla ait bakanlıklarımız izah yapıyor. Gıda problemi bulunmadığı kesin birlikte halde tabir edildi. Stokçular düşüncesince gerekenler yapılacak. Esas bulunan yurttaşlarımızın korunmasıdır." ifadelerini kullandı.Abone ol

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Ukrayna-Rusya mücadelesi ile ait adına ateşkesin kalıca barışa dönüşmesi icap ettiğini belirtirken Rusya'ya müteveccih yaptırımlar ile ait olarak, 'Türkiye değme devir BM yaptırımlarına katılıyor, onun haricinde mesafeliyiz.' dedi. İsrail Cumhurbaşkanı’nın Türkiye ziyareti ile nazarıitibar adına ise, 'Bu görüşme birlikte dönüm noktası olacaktır.' ifadelerini kullandı. 

AK Partili Çelik’in açıklamalarından satır başları şu şekilde:

Diyarbakır annelerine sevgilerimizi selamlarımızı iletiyoruz, mükemmel 917 çağ oldu. Şimdiye denli 35 ailemiz evladına kavuştu.

Şu anda Diyarbakır annelerinin yasal direnişi, bekleyişine politik hesaplarla davrananlar var. Dünyada da bu mevzuyu gündeme almıyorlar. İnsan hakları üstüne tepik ölçün adına kaydediyoruz.

Kadına hızlı mücadele
Bir hanımı öldürmeye girişim etmiş, murafaa çeşidinden başıboş bırakılıyor. Bunun önüne geçilecek. Bütün bunlar kuvvet mağduru hanımlar baronun sağlayacağı ve parasız olacak avukat çeşidinden savunulacak.

Ukrayna - Rusya savaşı
Ukrayna ile ait adına sayın cumhurbaşkanımızın şümullü değerlendirmesi oldu. Gelinen akıbet yeri tabir etti. Ateşkesin gerçekleşmesinde şişman sevinme duyuyoruz. Ateşkesin kalıca barışa dönüşmesi gerekir. Cumhurbaşkanımızın minval haritası açıktır. Bunun İstanbul ve Ankara'da gerçekleştirilecek birlikte toplantıyla sayın Putin ve sayın Zeleneski'yi çağırma ederek ikrar etmesi yerinde dünyaya buradan sulh iradesi sunmaya hazırdır.

Diplomasi hattına gerekseme var. Türkiye çelimli birlikte NATO ülkesidir. Türkiye eğer olmazsa NATO’nun işlevsiz kalacağı ortaya çıkmıştır. Cumhurbaşkanımızın girişimleri diplomatik ağ adına önümüze geliyor.

AB açısından aldığı kadar diplomatlık üretilemediğini görüyoruz. AB’de göremediğimiz diplomasiyi yegâne başına Türkiye yönetiyor. Türkiye’nin Montrö’yü yürütüm tavrı dünyanın değme çeşidinden ölçüm görmektedir.

Yaptırımlar konusu
Türkiye değme zaman BM yaptırımlarına katılıyor, onun haricinde mesafeliyiz. Güçlü birlikte NATO ülkesi adına değme muhtelif darbeye karşıdır, devletlerin arazi bütünlüğünün yanındadır.

'Bu görüşme birlikte dönüm noktası olacaktır'
Sayın İsrail Cumhurbaşkanı'nın seyahati bölgede, Akdeniz'de Ukrayna'daki gelişmeler ortaya çıkmış olduğu eleştiri birlikte sürece ayraç ediyor. Tabii bu iş detaylı birlikte halde dü cumhur reisi ortada konuşulacaktır. İkili münasebat açısından mevdu birlikte boşluk var. Hangi adımların ne hisse senedi planı çerçevesinde atılacağının netleşeceğini düşünüyorum. Büyükelçilik meselesi, düet ilişkilerdeki adımlar bu ziyaretten sonraları netleşecektir. Ukrayna krizi çıkmadan önce hayattaki politik krizin ciddilik noktası Akdeniz'di. Türkiye-İsrail ortada Akdeniz'le yapılacaklarla ait şümullü dosyamız var. Suriye ve öbür sıkkın coğrafyalarda birtakımı gündemler var. Bunların bütünü detaylı halde Türkiye-İsrail ajandasını yapılanma ediyor. Bu görüşme birlikte dönüm noktası bulunan görüşme adına gerçekleşecektir.

CHP'ye şişkinlik tepkisi
Yanlış gönderdiklerini düşündüm. Bir şimdi bakın gönderin dedim. Kendim baktım o denli saçma birlikte izah ki. Bir kez de birlikte CHP sözcüsü çıksın da ayrıksı birlikte devletin yaptıklarından Türkiye'ye ileti çıkarmasın. Ne denli biçimsiz ve hata birlikte açıklama.

AYÇİÇEK YAĞI AÇIKLAMASIDünyada tedbir zinciri ile ait ağırbaşlı akşamların bulunduğunu görüyoruz. Stok problemi yok. Cumhurbaşkanımız en ıvır zıvır haberi üstelik en detaylı adına inceletiyor. Bakanlıklarımız kesin izah yapıyor. Zaman devir teessürat muhtemel ancak Ticaret Bakanlığımız, Tarım Bakanlığımız, Hazine ve Maliye Bakanlığımız kesin izah yapıyorlar. Bunun besin problemi olmadığını tabir ediyorlar. Stokçuluk üstüne da alıngan düzentileme yürütülüyor. Sosyal iletişim araçları kontrolsüz alan. Vatandaşlarımızdan istirhamımız, anbean sonsuz adına ilgilenmeye mecburuz, burada esasi bulunan yurttaşlarımızın Bakanlıkların açıklamalarını izlem etmeleridir. Stokçuluk üstüne alıngan icraat yapılıyor

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler