USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

AK Parti Sözcüsü Çelik: 'Terörle mücadele en güçlü şekilde sürecektir'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Dün şeb Kış Kartalı Harekatı ile Hava Kuvvetlerimiz yıldırı örgütlerinin ayrışık yapılarını darmadağınık etti. Bugün de Eren Operasyonlarının acemi ortak safhası başladı. Milli Savunma Bakanlığı, ?

AK Parti Sözcüsü Çelik: 'Terörle mücadele en güçlü şekilde sürecektir'
02-02-2022 13:58
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti milletvekilleri ile Parti Genel Merkezi'nde ortak araya geldi. Burada meydana gelen derinti sonra ortak matbuat toplantısı düzenleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Hizmet siyaseti dair AK Parti'nin, Cumhur İttifakı'nın gücü dört başı mamur illerimizde görünüyor. Biliyorsunuz Giresun'da Cumhurbaşkanımız 78 yazar eserin açılışını gerçekleştirdi. Bu kısaca yerine 1 bilyon 398 milyon teklik tutuyor. Arkasından da Trabzon'da Bakanlık ve belediyelerimize ilişik 2 bilyon 309 milyon lirayı bulan 95 yazar açma gerçekleştirilmiştir. Hizmet siyasetinin gücü de bu kapsamda bitmeme etmektedir” ifadelerini kullandı.

“Türkiye'nin en güçlü şekilde yıldırı ile savaşı bitmeme ediyor"

Türkiye'nin terörle ve yıldırı örgütleri ile mücadelesinin rastgele şart ve şartta bitmeme ettiğine nazarıitibar çekici Çelik, “Türkiye'nin en güçlü şekilde yıldırı ile savaşı bitmeme ediyor. Terörle mücadelenin vatandaşımızın dünyasına icra ettiği müspet katkılar, yıldırı örgütlerinin geriletilmesi ve zayıflatılması, türlü yıldırı baskıları yolu ile yurttaşlarımız üstünde müesses bulunan ortak kol hegemonyaların yıkılmasının, yurttaşlarımız üstünde geçmişten buyana oluşan bu yapıların tekerlek tekerlek tarumar edilmesinin ne genişliğinde müspet neticeler doğurduğunu kişi illerindeki türlü gelişmelerle de terörle mücadelenin derin bulunduğu şehirlerde mebusluk işleyen arkadaşlarımız anlatım ettiler” niteleyerek konuştu.

“Türkiye Cumhuriyetinin terörle savaşı dünyanın en yasal mücadelesidir”

Dün akşam saatlerinde başlamış bulunan ve PKK/YPG/KCK bilhassa iktisap geçirmek az daha nice yıldırı örgütü ve bunlara mensup unsurların nötr bir hale getirilmiş bulunduğu Kış Kartalı Harekatı'na da yer veren Çelik, şunları kaydetti:

“Dün akşam Kış Kartalı Harekatı ile Hava Kuvvetlerimiz yıldırı örgütlerinin türlü yapılarını tarumar etti. Bugün de Eren Operasyonlarının acemi ortak safhası başladı. Milli Savunma Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Milli İstihbarat Teşkilatı koordinasyonunda ülkemize ve insanlığa yağı olan, demokrasimizi ve hususiyet devletimizi gözdağı eden, yurttaşlarımızın canlarına kasteden bu terörle mücadele en güçlü şekilde sürecektir. Tabi şimdi terörle mücadele ile alakadar adımlar atılır atılmaz, bilhassa bitmiş ötesi harekatlar bahis konusu olduğunda karaca yaymaca merkezleri doğrudan çalışmaya başlıyorlar.

Onlara ortak kez şimdi anlatım geçirmek istiyorum ki, ‘Türkiye Cumhuriyeti Birleşmiş Milletler anlaşmasının 51'inci maddesinden doğan yasal haklarını kullanmaktadır.' Komşu devletlere, karındaş talih ve halklara da rastgele devir şurası söylüyoruz. Oralarda bu yıldırı yapılarının namevcut edilmesine müteallik güçlü inisiyatifler alınamadığı için, rivayet gelişi karındaş Irak içinde bu yıldırı yapılanması bitmeme etmiş bulunduğu düşüncesince tığ mecburen bu operasyonları gerçekleştirmek yerinde kalıyoruz. Bu banko karındaş ülkelerin ve halkların topraklarına ortak engelleme değildir. Türkiye Cumhuriyetinin terörle savaşı dünyanın en yasal mücadelesidir.”

“Türkiye ile Ukrayna ortada 10'uncu Yüksek Düzeyli Stratejik Konsey Toplantısı gerçekleştirilecek"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın erte Ukrayna'ya gerçekleştireceği ziyarete de yer veren Çelik, “Türkiye ile Ukrayna ortada 10'uncu Yüksek Düzeyli Stratejik Konsey Toplantısı gerçekleştirilecek. Bu görüşmede siyasal konulardan, ticarete, aramızdaki dış alım ve dış satım meselelerine genişliğinde aşırı enli ortak yelpazede ortak akıl defteri olacak. Cumhurbaşkanımız başkanlığında Türkiye Cumhuriyeti Ukrayna heyeti ile bu çerçevede ortak araya gelecek” halinde konuştu.

Rusya ve Ukrayna arasındaki gerilimin alana tek yardımı olmayacağını, tersine zararının olacağını tamlayan Çelik, “Burada rastgele dü tarafı da destekleyen ülkeler var. Ama rastgele dü devletin ayn açılarını yakınlaştırmaya çalışan, Karadeniz'de ortak savaşın esasen olmaması için, alanımızda esasen ortak savaşın olmaması düşüncesince aklı selim diplomasiyi işveren yaklaşımların maatteessüf az buçuk geride kaldığını görüyoruz. Cumhurbaşkanımızın hem Türkiye Cumhuriyeti Karadeniz gösterimi hem semt gösterimi açısından yapacağı bu görüşme sonuç aşama ehemmiyetli olacaktır. Cumhurbaşkanımız hem Ukrayna bununla birlikte Rusya tarafıyla meseleleri bariz ortak şekilde konuşabilen, rastgele dü tarafın da almış bulunduğu inisiyatifi ve çabayı sevinme ile karşıladığı ortak şef yerine bu inisiyatifi gerçekleştiriyor" dedi.

Ermenistan ile Türkiye ortada atık adımlara da nazarıitibar çekici Çelik, şunları söyledi:

“Artık Ermenistan ile Türkiye ortada uçuşlar başlıyor. Buraya elbette gelindiği ile alakadar aşırı etraflıca ortak minval ve diplomatlık zamanı mevcut bu meselenin. Tabi diasporanın Türkiye ile Ermenistan ilişkilerini zehirleyen, Türkiye'yi nahak ve mesnetsiz ‘soykırım' iddiaları ile suçlayan, Batı demokrasilerini bu şekilde zehirlemeye çalışanların çabası Türkiye kabilinden etraflıca ortak süre süresince güçlü ortak mücadele ile ivaz gördü. Bunların bu zehirleyici davranışına karşı, ASALA yıldırı örgütü ile Türkiye'nin etraflıca devam eden ortak savaşı oldu. Diplomatlarımızı martir verdik ve dünyanın rastgele kabilinden misyonlarımız bu yıldırı örgütü ve yıldırı örgütünü destekleyenler kabilinden gaye alındı. Türkiye Cumhuriyeti tek devir belletici ortak talih olmaktan, sulh misyonunu korumaktan tek devir vazgeçmedi.”

CHP kabilinden Sedef Kabaş'a meydana getirilen ziyaretin sorulması dair ivaz sağlayan Çelik, “Gidip de ortak hakareti ortak nefreti müzaheret geçirmek az daha ziyarette mevcut iktisap geçirmek tek kimesne düşüncesince içerisine düşülmesini önermeyeceğimiz ortak durumdur. Allah kimseyi bu hale düşürmesin” dedi.

"O anlaşma içinde kimin kime kadın bulunduğu ile alakadar ağız dalaşı milletin tartışması değil"

Millet İttifakı içindeki tartışmaların sorulması dair ivaz sağlayan Çelik, “Muhalefet İttifakı içinde kimin önde olduğunu, kimin kime kadın bulunduğunu ortaya koyan ortak yöntem yarışı gır konusu. O anlaşma içinde kimin kime kadın bulunduğu ile alakadar ağız dalaşı milletin tartışması değil. Bu kimseyi ek ve milleti ek ortak husus değil. Bazı misyon siyaseti ile ilgili, milleti ek mevzular ile alakadar Cumhur İttifakı ruzname ortaya koyduğu devir daima yerine ‘milletin gündemi bu değil' diyorlar. ‘Milletin gündemi bu değil' diyenlerin koyduğu bu gündemden de milletin tek hevesi yok. Bu tutarsızlıkları da kupkuru ortak halde görülüyor” açıklamasında bulundu.

Utku Şimşek
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Sivasspor3751-8
8Alanyaspor3650+3
9Çaykur Rizespor3649-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler