USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

AK Parti Sözcüsü Çelik: Sayın Cumhurbaşkanımızın himayesinde metaverse dair toplu tartışma düzenlenecek

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın himayesinde metaverse dair benzeyen sürede ortak toplu tartışma düzenleneceğini bildirdi.

AK Parti Sözcüsü Çelik: Sayın Cumhurbaşkanımızın himayesinde metaverse dair toplu tartışma düzenlenecek
24-01-2022 19:24
Ankara

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, öğür umumi merkezinde, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan başkanlığındaki Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı bitmeme ederken açıklamalarda bulundu.

MYK toplantısının başında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın şümullü müşterek kıymetlendirme yaptığını tabir fail Çelik, görüşmede iç ve aut politikayla ilişik gelişmelerin de etraflıca biçimde paylaşıldığını söyledi.

Çelik, MYK toplantısının iri müşterek kısmında teknolojik gelişmelere bağlı AK Parti Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden mesul Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri'nin banak meydana getirmiş olduğu belirtti.

Sunum çerçevesinde sayısal yöntem ve metaverse teknolojisinin MYK toplantısında serbest müşterek biçimde ele alındığı vurgulayan Çelik, laflarını şu biçimde sürdürdü:

"Bir mevzuya uyanıklık döşemek istiyoruz o husus da şudur, dijitalin siyaseti denir sayısal yöntem demiyoruz. Bunun nedeni elbette ki sayısal gelişimleri sert baş döndürücü politik öğür zat öğür bünyesi içinde kullanıyor. Dijitalin, sayısal mecraların siyasette kullanılması baş döndürücü çelimli müşterek format oluşturdu yöntem düşüncesince ancak bu elbette çabucak işin istihlak kısmıyla işin çabucak enformasyon kısmıyla ilişik müşterek konu. AK Parti adına kılıç çabucak sayısal yöntem değil dijitalin siyaseti dediğimiz hepsi bu gelişmelerin siyasete etkisinin, topluma tesirinin ve adamlık dünyasına tesirinin neler olabildiği üstünde de serbest müşterek çerçevede kıymetlendirme yapıyoruz."

Çelik, bu mevzuyu baş döndürücü yakından izlem etmeleri icap ettiğini belirterek, "Çünkü direkt insanoğlu tanımıyla iyelik tanımıyla dinle anadan görme kurumlarla yurt tanımıyla iyelik tanımıyla ilişik acemi boyutların açıldığını, bu boyutların müşterek kısmının sonuç aşama fazlalık neticeler doğurduğunu ancak bu acemi boyutlarla beraberce de acemi tehditlerin çelimli müşterek biçimde ortaya çıktığını görüyoruz." ifadelerini kullandı.

Dijitalin siyasetinin arkasındaki tehditlere huzur Türkiye'nin tedarikli olması, şahısların ve topluluğun korunması icap ettiğini aktaran Çelik, burada ortaya çıkan fırsatlarla ilişik adına da çoluk çocuk özellikle kazanmak kıl payı topluma mülk edilmesi konusunda, hukuki, politik çerçevenin ve farkındalığın elbette oluşturulacağının değerlendirilmesi icap ettiğini vurguladı.

Çelik, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanlığının dijitalle ilişik süreci yakından izlem etmekle işyar bulunduğunu ve hâlâ geçmiş de bazısı sunumların gerçekleştirildiğini hatırlatarak, "Bu mevzuda AK Parti adına kendimizi, zat verilerimizi siyasette oluşturduğumuz ayrışık verileri hem garanti dibine kabul etmek hem de acemi çağda bunları birbiriyle hâlâ baş döndürücü ilişkilendirerek, hâlâ baş döndürücü bütünleşmiş ederek çelimli müşterek biçimde bu verileri siyasetin önümüzdeki zamanlarda yapacağımız faaliyetlerin sonuçlarına infaz etmek bakımından, bu başkanlığımız gine çelimli icraat yapıyor." dedi.

"Burada müşterek önderlik gerçekleştirilecek"

Sunumda, metaversenin insanoğlu hayatına, maşer dünyasına ve ekonomiye çevrilmiş etkilerinin ortaya konulduğunu tamlayan Çelik, şu biçimde konuştu:

"Arkadaşlarımızın ayrışık boşluk açılarından zat birimleri açısından, zat formasyonları açısından da değerlendirmeleri oldu. Sonuç adına eksiksiz bunların yaklaşan müşterek biçimde izlem edilmesi, Türkiye'nin bu mevzuda müşterek mahveden değil çelimli müşterek oyuncu, bu mevzuda hem sayısal altyapısıyla söyleyeceği laflar bulunan çelimli müşterek aktris hem de ayrımsız sürede bunun insanlığa tesirleri itibarıyla söyleyebileceği baş döndürücü çelimli laflar var. Bu çerçeveden baktığımızda Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığında yaklaşan sürede müşterek toplu tartışma düzenlenecek, Sayın Cumhurbaşkanımızın himayesinde. Buraya katılmayı ve müşterek görüşme yapmayı akıllıca buldular. Bu toplu tartışma partimizde gerçekleştirildiğinde hem bu bahsettiğimiz kavramların teknolojik boyutları hem felsefi boyutları hem politik boyutları hem konuşu boyutları şümullü müşterek biçimde ele alınacak. Bu mevzuda da partimiz müşterek önderlik yaparak hem bunların kazanımları hesabına hem de bunların getirmiş olduğu acemi riskler, yönetilmesi müstelzim alanlar ve tehditler hesabına hem toplumumuzda hem devletimizde hem insanlığın art kalanında müşterek farkındalık kurmak düşüncesince burada müşterek önderlik gerçekleştirilecek."

Çelik, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanlığının düzenlemiş olduğu "Net konuşalım" programlarına ilişkin, şunları söyledi:

"Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ortaya koyulan bu siyasetler, AK Parti'nin başkanlığında ortaya koyulan bu siyasetler Türkiye'nin çabucak bu bölgelerde müşterek mahveden değil müşterek istihsal unsuru, müşterek aktris eksiksiz bu süreçleri etkileyen müşterek aktris adına ortaya çıkmasını sağlamıştır. Oluşturduğumuz sayısal metodlar ve sayısal enfrastrüktür Türkiye'yi bu mevzuda ehemmiyetli oyunculardan biri durumuna getirmiştir. Dolayısıyla eksiksiz bu altyapının baştan gençlerimize anlatılması, bundan sonraları onların bu enfrastrüktür üstünden ilerleyerek ülkemizin geleceğine, insanlığın istikbaline elbette kaşe vurabileceğine müteallik bu 'Net Konuşalım' toplantıları umumi merkezimizin faaliyetleri kapsamında eksiksiz vilayetlerde hâlâ baş döndürücü yaygınlaştırılarak bitmeme edecektir."

"Zaten kurulmuştur"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun,"İklim Bakanlığını kuracağız" laflarına bağlı Çelik, şunları kaydetti:

"Bu bundan sonraları bizi şaşırtmıyor kısaca en azından müşterek partinin umumi başkanının hâlâ nitelikli bilgilerle hâlâ katı bilgilerle halkoyu önüne çıkması gerekir. Hadi örneğin arada sırada siyasette gönül sürçmesi ve unutkanlık olabiliyor, bazısı mevzular unutulabiliyor ancak tedbir mamul müşterek görüşmede ve müşterek gençlerle buluşmada müşterek hava değişikliği bakanlığından bahsedilmesi. Tabii baş döndürücü tansık olmuştur zira Türkiye'de İklim Değişikliği Bakanlığı Cumhurbaşkanımızın imzaladığı kararname ile elhak kurulmuştur. Bu gözaltı ayrımsız sürede nice gelişim planının bakanlığımıza bu boyutunun gelmesiyle Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının bu biçimde yaşama geçmesiyle bu boyutun eklenmesiyle hava değişikliği mevzusundan tutun da ayrışık alanlara genişliğinde nice evolüsyon de sağlanmıştır."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler