USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

AK Parti Sözcüsü Çelik: “Mavi vatanda her türlü bedeli öderiz, her türlü mücadeleyi veririz"

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Yunanistan ve Rum kesiminin Ege ve Doğu Akdeniz' de maksimalist anlayıştan vazgeçmesi gerekiyor. Ege'yi kişi gölü zanneden siyasetin varacağı tek toprak bulunmamaktadır Mavi vatan bizim al çizgimiz anavatanın ayrılmaz birlikte parçasıdır. Burada

AK Parti Sözcüsü Çelik: “Mavi vatanda her türlü bedeli öderiz, her türlü mücadeleyi veririz
05-10-2021 22:43

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında gerçekleşen Merkez Karar Yönetim Kurulu ( MKYK) ve Merkez Yürütme Kurulu ( MYK) toplantıları bitmeme ederken gündeme değgin açıklamalarda bulundu.

Terörle mücadele operasyonlarının himmet kesmeden bitmeme ettiğini anlatım fail Çelik, saldırılara dirlik en şişman mücadelenin verileceğini kaydetti. Devam fail operasyonların çarpıcı ortak biçimde sürdüğünü kail Çelik, “Teröre boğaz vermeyecek semt halklarının geleceğini koruyacak bu çelimli mücadeleyi vermeye bitmeme edeceğiz” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın cumartesi haset Adana'ya ortak görüşme gerçekleştireceğini kail Çelik, Adana'da tamamlanan sağlam baş döndürücü yatırımın da açılışının gerçekleşeceğini kaydetti.

“Yapılan açılışlar bu köksüz siyasetini çökertiyor”

Dünyanın sağlam baş döndürücü durumunda pandeminin negatif tesirleri sürerken Türkiye'de yatırımların bitmeme ettiğini tamlayan Çelik, “Hiçbir dobra niyete dayandığını düşünmediğimiz biçiminde AK Parti çağında fabrikalar kurulmadı niteleyerek köksüz siyaseti yapılıyor. Yapılan açılışlar bu köksüz siyasetini çökertiyor. Ankara dışına çıkmayanların rastgele ortak değerlendirmesinin akilane bulunduğunu eyitmek akilane değil. 2020-21 yılları ortada toplanmış mukayyet istihdamımız hâlâ ortak tomar ortak biçimde artmıştır. Bu artışla beraberce endüstri mukayyet istihdamı 4 milyon 671 bini geçmiştir. Türkiye'de OSB sayısı 325' ulaşmıştır. Buradaki toplanmış istihdam da şişman ortak muvaffakiyet 2 milyon 130 bin insana ulaşmıştır. Pandemi sürecine karşın OSB canlılık kullanma gereksinimi buradaki düzentileme ve üretimin ne genişliğinde çelimli bulunduğunu gösteriyor. Bunlar köksüz siyasetini çökerten en çelimli tez, en çelimli argümandır” dedi.
Türkiye'nin envestisman açısından emin ortak diyar olduğunu, envestisman üssü durumuna geldiğinin dünyanın her durumunda gözlemlenen ortak gidişat bulunduğunu tamlayan Çelik, “Pandemi ortak defa hâlâ gösterdi, insanlığın geldiği etapta ortaya koyulan mecnun yarışlar, insanı namevcut edecek, gezegeni namevcut edecek ürün doğurabiliyor. Yeşil kalkınma devrimini ortak görünüş adına hararetli düzen ortak biçimde strateji ettiğimizi anlatım kılmak isterim. Cumhurbaşkanımız BM konuşmasında Paris İklim Değişikliği anlaşmasına meydana getirdiği gönderme ve divan açım konuşmasında Türkiye'nin bu işi gösterime dönüştürdüğünü kemiksiz biçimde belirtmiş oldu” ifadelerini kullandı.

“Yeşil kalkınma Devrimi niteleyerek anlatım edilen süreci çelimli ortak biçimde sahipleniyoruz”

Yeşil Kalkınma Devrimi meselesinin rastgele ortak partinin değil partiler üstü sahiplenme mucip ulusal tığ görünüş adına ele alınmasını, sahiplenilmesini icap ettiğini anlatım fail Çelik, “Buradaki yeşil uyuşma dünyamızı da ülkemizi de yakından ilgilendiriyor. İnsan öz aracılığıyla nasip arkadaşımız bulunan doğayı namevcut ediyor. Yeşil kalkınma Devrimi niteleyerek anlatım edilen süreci çelimli ortak biçimde sahipleniyoruz. Ulaştırmada diri ve denizyolunun payının artırılması önemlidir. Sıfır enerjili yapı yaygınlaştırılması Tarımda besin atığını azaltacak tedbirler alınması, arka dönüşümün güçlendirilmesi orman ve su kaynaklarının korunması arka dönüşen mamüllerin her bölgede kullanılması isteklendirme edilecektir. İklim değişikliği ortak vakadır. Bütün ülkeler açısından riskler oluşturuyor. Meteorolojik hadislere dirlik er uyartı sistemi kurulması bunların başlangıcında geliyor” dedi.

“Suriye'de sürekli sulh olmalı”

Önemli ruzname hikayelerinde birinin Suriye'deki vakalar bulunduğunu anlatım fail Çelik, Suriye'deki gelişmelerin yakından strateji edildiğini belirterek, “İdlib ve Suriye'nin öbür bölgelerinden sürekli olmasını dilek etiğimiz sulh ve istikrarın korunmasına akıbet basamak ehemmiyet veriyoruz. Cumhurbaşkanımızın Soçi'de meydana getirdiği konuşma bu bakımdan önemlidir. Bizim açımızdan Suriye'de sürekli hal düşüncesince siyasal hal esastır. Bu siyasal çözümün zeminini korunması düşüncesince İdlib engelleme öbür alanlarda istikrarın sağlanması gır konusu. Fırat'ın Doğusundaki terörle mücadele bununla entegredir. İdlib'te mütareke ihlallerini, sivillere çevrilmiş saldırıları yakından strateji ediyoruz. Biz öz aut politikamız açısından mevzuyu strateji ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“DEAŞ'a en baş döndürücü ideolojik cephane sağlayıcı şeyin İslam karşıtlığı bulunduğunu görüyoruz”

Fransa'daki Bayrak provokasyonuna bağlı mütekellim Çelik, ”Dünyanın türlü yerlerindeki tiksinti ve İslam kini partimizin gündemindedir. Nefret suçları, İslamafobi, İslam kini bakımevi mevzularda meydana getirilen faaliyetleri strateji ediyoruz. Son adına Galatarasay- Marsilya maçınca Bozkurtların tiksinti suçu müteharrik vakalar çıkardığına değgin ortak kudret mebus ortak iddiada bulundu. Marsilya kıymetli taraftarlarını tek biçimde suçlamadan Marsilya tribünleri ortamında ortak gurubun tiksinti suçu müteharrik pankartlar açmış olduğu baş döndürücü kemiksiz ortak biçimde görülmüştür. Bu vakalar karşısında Galatarasay taraftarları akıbet basamak kâmil ortak tutum sergileyip dozunda yanıtlar vermiştir. Nefret suçu işleyenlerin sınırını aşmaları dolayısıyla yurttaşlarımızın DOĞRU adına tepkime göstermiştir. Sürekli Türklerin ve Müslümanların suçlanmasıyla dirlik karşıya kalıyoruz. Fransa'da İçişleri Bakanı birçok adet cami kapattığı ile övünüyor. 89 caminin 3'te birinin denetlendiğini 6 caminin kapandığını acemi cami yapılmasına izin etmediğini anlatıyor. Kullandığı söyleyiş gene itibaren ayrılıkçı ortak söyleyiş adına değerlendiriyoruz. DEAŞ bakımevi yıldırı örgütü ile fiziksel mücadelenin yanı esna İdeolojik mücadele de önemlidir. DEAŞ'a en baş döndürücü ideolojik cephane sağlayıcı şeyin İslam karşıtlığı bulunduğunu görüyoruz” ifadelerini kullandı.

“Cezayir halkı haysiyetli ortak millettir”

Fransa Cezayir gerginliğine bağlı mütekellim Çelik, “Macron kabilinden meydana getirilen açıklamayı görmek gerekiyor. Cezayir halkına çevrilmiş izahat yapıyor. Cezayir Devleti de DOĞRU adına kolonyalist geçmişi ile yüzleşmesi icap ettiğini anlatım ediyor. Macron Osmanlıya gönderme yaparak Türkiye'yi suçluyor, Türkiye'nin Cezayir'in siyasal hafızasını manipüle ettiğini söylüyor. Bir ülkeyle ilgilendiren izah yapacaksanız Cumhurbaşkanımızı, Osmanlı devletini münasebet işin içerisine karıştırıyorsunuz. Yine Fransız sömürgeciliğinden evvel Cezayir'de ortak büyüklük mevcut mıydı diyor. Cezayir halkı haysiyetli ortak millettir” niteleyerek konuştu.

"Bizim rastgele biçimde işgalci ve emperyalist ortak politikamız yoktur"

Akdeniz'deki akıbet vaziyeti değerlendiren Çelik şunları söyledi:
"Yunanistan ve Rum kesiminin Ege ve Doğu Akdeniz' de maksimalist anlayıştan vazgeçmesi gerekiyor Ege'yi öz gölü zanneden siyasetin varacağı tek arazi bulunmaz Mavi Vatan bizim al çizgimiz anavatanın ayrılmaz ortak parçasıdır. Burada tartışılması müstelzim Yunanistan'ın silahlandırmaması müstelzim adaları silahlandırmasıdır. Mavi vatanda her türlü bedeli öderiz, her türlü mücadeleyi veririz. Kendi halklarının refahından baş döndürücü öz kaynaklarını apayrı devletlerin tabanca sanayini perçinlemek düşüncesince kullanıyorlar. Bizim rastgele biçimde işgalci ve emperyalist ortak politikamız yoktur."

Hülya Keklik - Derya Yetim

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler