USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

AK Parti Sözcüsü Çelik: Hakaret siyasetine de tiksinti siyasetine de katiyen boğaz vermeyeceğiz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın himayesinde metaverse dair benzeyen sürede birlikte toplu tartışma düzenleneceğini bildirdi.

AK Parti Sözcüsü Çelik: Hakaret siyasetine de tiksinti siyasetine de katiyen boğaz vermeyeceğiz
24-01-2022 19:58
Ankara

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, fırka umumi merkezinde, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan başkanlığındaki Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı bitmeme ederken açıklamalarda bulundu.

MYK toplantısının başlangıcında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın şümullü borda bordaya kıymetlendirme yaptığını tabir fail Çelik, görüşmede iç ve aut politikayla ilişik gelişmelerin de detaylı biçimde paylaşıldığını söyledi.

Çelik, MYK toplantısının şişman borda bordaya kısmında teknolojik gelişmelere bağlı AK Parti Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden mesul Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri'nin sokum icra ettiği belirtti.

Sunum çerçevesinde sayısal politika ve metaverse teknolojisinin MYK toplantısında enli borda bordaya biçimde ele alındığı vurgulayan Çelik, laflarını şu biçimde sürdürdü:

"Bir mevzuya uyanıklık döşemek istiyoruz o madde da şudur, dijitalin siyaseti denir sayısal politika demiyoruz. Bunun nedeni elbette ki sayısal gelişimleri dayanıklı fazla politikacı fırka kişi fırka bünyesi arasında kullanıyor. Dijitalin, sayısal mecraların siyasette kullanılması fazla çelimli borda bordaya format oluşturdu politika düşüncesince yekta bu elbette çabucak işin istihlak kısmıyla işin çabucak yazışma kısmıyla ilişik borda bordaya konu. AK Parti şekilde tığ çabucak sayısal politika değil dijitalin siyaseti dediğimiz ahali bu gelişmelerin siyasete etkisinin, topluma tesirinin ve adamlık dünyasına tesirinin neler olabildiği üstünde de enli borda bordaya çerçevede kıymetlendirme yapıyoruz."

Çelik, bu mevzuyu fazla yakından izlem etmeleri icap ettiğini belirterek, "Çünkü direkt insanoğlu tanımıyla sahiplik tanımıyla dinle anadan rüyet kurumlarla şehir tanımıyla sahiplik tanımıyla ilişik toy boyutların açıldığını, bu boyutların borda bordaya kısmının meyve etap fazlalık neticeler doğurduğunu yekta bu toy boyutlarla beraberce de toy tehditlerin çelimli borda bordaya biçimde ortaya çıktığını görüyoruz." ifadelerini kullandı.

Dijitalin siyasetinin arkasındaki tehditlere gönül rahatlığı Türkiye'nin mücehhez olması, şahısların ve camianın korunması icap ettiğini aktaran Çelik, burada ortaya çıkan fırsatlarla ilişik şekilde da çoluk soy sop ilkin iktisap eylemek kıl payı topluma mülk edilmesi konusunda, hukuki, politikacı çerçevenin ve farkındalığın nite oluşturulacağının değerlendirilmesi icap ettiğini vurguladı.

Çelik, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanlığının dijitalle ilişik süreci yakından izlem etmekle işyar bulunduğunu ve hâlâ ilkin de bazı sunumların gerçekleştirildiğini hatırlatarak, "Bu mevzuda AK Parti şekilde kendimizi, kişi verilerimizi siyasette oluşturduğumuz türlü verileri hem garanti dibine benimseme eylemek hem de toy devirde bunları birbiriyle hâlâ fazla ilişkilendirerek, hâlâ fazla bütünleşmiş ederek çelimli borda bordaya biçimde bu verileri siyasetin önümüzdeki vakitlerde yapacağımız faaliyetlerin sonuçlarına infaz yapmak bakımından, bu başkanlığımız gine çelimli icraat yapıyor." dedi.

"Burada borda bordaya önderlik gerçekleştirilecek"

Sunumda, metaversenin insanoğlu hayatına, maşer dünyasına ve ekonomiye çevrilmiş etkilerinin ortaya konulduğunu tamlayan Çelik, şu biçimde konuştu:

"Arkadaşlarımızın türlü basar açılarından kişi birimleri açısından, kişi formasyonları açısından da değerlendirmeleri oldu. Sonuç şekilde halis muhlis bunların DOĞRU borda bordaya biçimde izlem edilmesi, Türkiye'nin bu mevzuda borda bordaya mahveden değil çelimli borda bordaya oyuncu, bu mevzuda hem sayısal altyapısıyla söyleyeceği laflar bulunan çelimli borda bordaya hileci hem de bire borda bordaya sürede bunun insanlığa tesirleri itibarıyla söyleyebileceği fazla çelimli laflar var. Bu çerçeveden baktığımızda Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığında DOĞRU sürede borda bordaya toplu tartışma düzenlenecek, Sayın Cumhurbaşkanımızın himayesinde. Buraya katılmayı ve borda bordaya musahabe yapmayı birebir buldular. Bu toplu tartışma partimizde gerçekleştirildiğinde hem bu bahsettiğimiz kavramların teknolojik boyutları hem felsefi boyutları hem politikacı boyutları hem konuşu boyutları şümullü borda bordaya biçimde ele alınacak. Bu mevzuda da partimiz borda bordaya önderlik yaparak hem bunların kazanımları üzerine hem de bunların getirmiş bulunduğu toy riskler, yönetilmesi müstelzim alanlar ve tehditler üzerine hem toplumumuzda hem devletimizde hem insanlığın art kalanında borda bordaya farkındalık peyda etmek düşüncesince burada borda bordaya önderlik gerçekleştirilecek."

Çelik, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanlığının düzenlemiş bulunduğu "Net konuşalım" programlarına ilişkin, şunları söyledi:

"Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ortaya koyulan bu siyasetler, AK Parti'nin başkanlığında ortaya koyulan bu siyasetler Türkiye'nin çabucak bu bölgelerde borda bordaya mahveden değil borda bordaya istihsal unsuru, borda bordaya hileci halis muhlis bu süreçleri etkileyen borda bordaya hileci şekilde ortaya çıkmasını sağlamıştır. Oluşturduğumuz sayısal metodlar ve sayısal enfrastrüktür Türkiye'yi bu mevzuda ehemmiyetli oyunculardan birisi biçimine getirmiştir. Dolayısıyla halis muhlis bu altyapının baştan gençlerimize anlatılması, bundan sonradan onların bu enfrastrüktür üstünden ilerleyerek ülkemizin geleceğine, insanlığın istikbaline nite mühür vurabileceğine değgin bu 'Net Konuşalım' toplantıları umumi merkezimizin faaliyetleri kapsamında halis muhlis vilayetlerde hâlâ fazla yaygınlaştırılarak bitmeme edecektir."

"Zaten kurulmuştur"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun,"İklim Bakanlığını kuracağız" laflarına bağlı Çelik, şunları kaydetti:

"Bu bundan böyle bizi şaşırtmıyor doğrusu en azından borda bordaya partinin umumi başkanının hâlâ birinci sınıf bilgilerle hâlâ sert bilgilerle halkoyu önüne çıkması gerekir. Hadi söz gelişi arada sırada siyasette lisan sürçmesi ve unutkanlık olabiliyor, bazı mevzular unutulabiliyor yekta tedbir mamul borda bordaya görüşmede ve borda bordaya gençlerle buluşmada borda bordaya şehir değişikliği bakanlığından bahsedilmesi. Tabii fazla olağanüstü olmuştur zira Türkiye'de İklim Değişikliği Bakanlığı Cumhurbaşkanımızın imzaladığı kararname ile filhakika kurulmuştur. Bu bakma bire borda bordaya sürede nice gelişim planının bakanlığımıza bu boyutunun gelmesiyle Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının bu biçimde yaşama geçmesiyle bu boyutun eklenmesiyle şehir değişikliği mevzusundan tutun da türlü alanlara genişliğinde nice evolüsyon de sağlanmıştır."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın arsıulusal siyasetin gündeminde ve merkezinde bulunan Ukrayna merkezli krizle ilişik nite borda bordaya diplomatlık yürüttüğünü her insanın gördüğünü tamlayan Çelik, bu çerçevede Erdoğan'ın verdiği mesajların dünyada çelimli borda bordaya biçimde cevap bulduğunu söyledi.

"Pek fazla kamet çabucak krizin borda bordaya bölümüne seslenebilirken, borda bordaya yegâne Türkiye krizin dü bölümüne da doğrusu hem Ukrayna tarafında hem Rusya tarafında müspet karşılanan mesajları ve iradeyi ortaya koyabiliyor." diyen Çelik, devir kurnaz Türkiye'nin izole olduğu, Türkiye'nin aut politikada atıl bulunduğu ile ilişik esassız yaklaşımlara verilebilecek en çelimli cevaplardan birinin bu bulunduğunu tabir etti. Çelik, laflarını şu biçimde sürdürdü:

"Dünyanın en ehemmiyetli devletleri çabucak bu krizin borda bordaya bölümüne seslenme edebilen borda bordaya yaklaşım ortaya koyabiliyorlar. Ama Cumhurbaşkanımız krizin değme dü bölümüne da seslenme edebilen, krizin değme dü tarafı kabilinden da kıvançla karşılanan borda bordaya yaklaşım ortaya koyabiliyor. Tabii ki Karadeniz'de, alanda toy borda bordaya arbede istememe, bu savaşların geride bırakılması iradesinin Cumhurbaşkanımız kabilinden dillendirilmesi görülmedik önemlidir. Yeni borda bordaya krizi, toy borda bordaya mücadelesi bölgemiz nazar boncuğu biçimde kaldırmayacaktır. Bu borda bordaya domino taşı etkisiyle başka krizleri de etkileyecektir. Ama bu çerçevede her insanın bilmesi müstelzim borda bordaya obje de Türkiye'nin burada ortaya koyduğu barışçıl rolü, diplomatik müzakereyi öne çıkaran rolün gerçekte değme krizin tarafları düşüncesince ne genişliğinde altın olduğudur."

"AB, Balkanlar'daki krizler karşısında da çabucak peyrev durumunda"

Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Avrupa Birliği (AB) büyükelçileri ile borda bordaya araya geldiği yemekteki mesajlarına da değinerek, Erdoğan'ın AB'nin ciddi evleviyet bulunduğunun altını çizdiğini, ancak AB'nin en esas konularda, rivayet gelişi muhacir meselesi ilkin iktisap eylemek kıl payı bire borda bordaya biçimde Türkiye'nin AB üyelik periyodunun işletilmesi üzerine ne etap vizyonsuz borda bordaya vaziyette kaldığını kupkuru borda bordaya biçimde tanımladığını aktardı.

AB'nin gerçekte Türkiye'yi kesif pıtrak Göçmen Anlaşması'na uymaya çağırma ettiğini dile getiren Çelik, şunları söyledi:

"Ama kupkuru bulunan borda bordaya obje var. AB, bu anlaşmanın borda bordaya yegâne Göçmen Anlaşması'yla ilişik tarafını ele alıyor. Üstelik Türkiye'ye yapması müstelzim ödemeleri yapmayarak adaletli ağırlık paylaşımı gerçekleştirmeyerek önemsediği yegâne o maddeyi de yerel yerince yaşama geçiremiyor. Ama onun haricinde anlaşmada arazi düzlük fasılların açılması maddesini, baştan takrir maddesini, yukarı düzem mekanizmaların geliştirilmesi, yukarı düzem diyaloğun artırılması maddelerini AB ihlal ediyor. Dolayısıyla Türkiye'yi türlü krizlerde anlaşmaya, sadakate çağıranlar, gerçekte anlaşmanın borda bordaya halis muhlis olduğunu, halis muhlis boyutlarıyla ele katılması icap ettiğini daima olarak, dizgesel şekilde görmezden gelmeye bitmeme ediyorlar."

AB'nin nazar boncuğu biçimde Türkiye'ye güç yıllarda demokratik manada indinde bulunan borda bordaya iradeyle yaklaşmadığını tabir fail Çelik, "Örneğin Türkiye'yi en fazla yargıladıkları, değerlendirdikleri madde ilçe bağımsızlığıyla ilişik konu. Enteresandır, Türkiye'yi en fazla ilçe bağımsızlığıyla ilişik mevzularda eleştirirken, 15 Temmuz'daki çarpış girişiminden sonra, benim AB Bakanlığı dönemimdi, o devir geçmiş kestikleri yardım, Türkiye ile yargısal teşrikimesai mevzusundaki yardımları kestiler. Dolayısıyla buradaki tepik ölçün meselesi değil çabucak burada ağırbaşlı borda bordaya samimiyetsizliğin ortaya çıkmış bulunduğu görülüyor." dedi.

AB'nin Balkanlar'daki krizler karşısında da çabucak peyrev yerinde bulunduğunu tabir fail Çelik, Avrupa'nın doğusunda krizin ortaya çıkmaması düşüncesince en dip gayretin Türkiye tarafından, Cumhurbaşkanı Erdoğan kabilinden gösterildiğini belirtti.

AB'nin Ukrayna meselesinde de faziletli perdeden laflar dediğini dile getiren Çelik, yekta krizin çözümü üzerine rastgele borda bordaya mekanizmanın kurulmasına önderlik edemediğini vurguladı. Çelik, laflarını şu biçimde sürdürdü:

"Dolayısıyla değme devir söylediğimiz kıl payı gerçekte Türkiye 100 salname demokrasisi ile bire borda bordaya sürede çelimli borda bordaya Avrupa devleti şekilde gerçekte AB'ye fazla şişman borda bordaya zevahir katabilir, AB'den Cumhurbaşkanımızın deyişiyle ağırlık alabilirdi yekta bunu değerlendiremediler. Dolayısıyla bu sıkışmışlık arasında borda bordaya defa hâlâ Ukrayna krizinde görüldüğü kıl payı AB, Türkiye ile ağırbaşlı borda bordaya biçimde bu müzakereleri yürütmemenin Türkiye'yi AB'ye almamanın gerçekte global bedellerini de bu biçimde ödemektedir."

"Sembolik borda bordaya örneği"

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kıbrıs üzerine meydana getirilen bu tepik standarda da çelimli yanıtlar verdiğini belirterek, bundan böyle her insanın görmüş bulunduğu kıl payı Rumların daima şekilde araştırma masası açarak bire borda bordaya mevzuları esasen eylemek şeklindeki yaklaşımlarının nazar boncuğu değeri harbiyesinin kalmadığını vurguladı.

"En akla yatkın çözümün dü devletli hal bulunduğunu belirgin ve seçik borda bordaya biçimde söylüyoruz ve gerçekte dört başı mamur el âlem de bunu bu biçimde benimseme ediyor." diyen Çelik, "Buna da AB gine Kıbrıs Türkleri'ne gönül rahatlığı bu tepik standardı sürdürmeye bitmeme ediyor. Kendi bitirdikleri hatanın bedelini Kıbrıs Türkleri'ne ödetmeye kalkıyorlar. Güney Kıbrıs'ı yegâne yönlü şekilde üyeliğe almaları gerçekte halis muhlis bu hastalıkların başıdır. Bunun karşısında kişi hatalarını telafi eylemek düşüncesince Türkiye'den yada Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden borda bordaya ödün beklemelerinin nazar boncuğu anlamı yoktur. Bu nazar boncuğu devir gerçekleşmeyecektir. Doğu Akdeniz'de ve Ege'de ortaya koyulan irade, doğrusu Mavi Vatanımızda ortaya koyulan irade, fazla esas borda bordaya iradedir, bundan katiyen vazgeçilmeyecektir." ifadelerini kullandı.

Çelik, şunları kaydetti:

"En meyve Rum kesiminin PKK/PYD yıldırı örgütünün borda bordaya ofisini açması ise Avrupa Birliği topraklarının yıldırı örgütleri düşüncesince emin borda bordaya yuva biçimine getirilmesinin simgesel borda bordaya örneğini oluşturmaktadır. Bu etap cüretkar borda bordaya biçimde teröre dayanak verilmesi, nazar boncuğu biçimde benimseme edilmeyecek, nazar boncuğu biçimde mantık borda bordaya mazerete sokulamayacak borda bordaya meseledir. Burada hem Türkiye hem Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti kişi uğrunda yürüyor, kişi iradesi ile yürüyor. Ne Ege'de ne Doğu Akdeniz'de Mavi Vatan'ın rastgele borda bordaya bölümünde nazar boncuğu biçimde borda bordaya tavizin verilmesi katiyen ve kata bahis konusu olmayacaktır."

Çelik, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde meydana getirilen seçimlerde, 50 iskemle düşüncesince 403 dolayında adayın yarıştığını belirterek, "Bu Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin demokrasinin geldiği noktayı göstermesi itibarıyla meyve etap önemlidir. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, hâkim borda bordaya mevki şekilde demokrasisine erbap çıkıyor, kişi gündemine hakimdir, etkin borda bordaya demokratlık ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti burada zımnında bitmeme etmektedir." değerlendirmesinde bulundu.

"Korkunç borda bordaya safiha mevcut burada"

Ömer Çelik, Diyarbakır anneleri ile ilişik gündemi değme devir izlem ettiklerini, dağa kaçırılan evlatların istatistiklerine baktıklarını dile getirerek, şu ifadeleri kullandı:

"Gerçekten hırslı borda bordaya safiha mevcut burada. Bunların bir fazla 18 yaşından, 15 yaşından küçük. Bunların üçte biri birtakımı devir türlü dönemleri alırsak, ½ si kız çocuğu. Küçük ayrıntılar bunlar. Daha da ilerisi birileri engelli, rüyet özürlü bulunan ve başka çeşit engelleri bulunan çocuklar. Aslında terörün ne genişliğinde tanrısız borda bordaya yüzü bulunduğunu Türkiye'deki en küçük olayda, o vakası çarpıtarak sesi çıkanların yıldırı örgütünün insanoğlu haklarını, bebek haklarını bu biçimde ihlal etmesi karşısında kelimesiz kalmasının gerçekte nite imansız borda bordaya izleme olduğunu, nite dü yüzlü borda bordaya izleme bulunduğunu kupkuru yayınlayan unsurlardan borda bordaya tanesi bu. Bu bakımdan Türkiye'nin terörle mücadelesi, dünyanın en yasal mücadelelerinden biridir."

Türkiye'nin bu mücadelesine dayanak vermenin, demokratik borda bordaya görünge açısından mecburi bulunduğunu yekta halen müttefiklerin dünyanın ehemmiyetli ülkelerinin DEAŞ yıldırı örgütüne gönül rahatlığı PYD'yi PKK'yı sübvanse eylemek hesabına bu biçimde borda bordaya tepik standardı sürdürdüğünü bildiklerini kail Çelik, şunları kaydetti:

"Afganistan'da eskiden bitirdikleri hatayı burada da yapıyorlar. Afganistan'da da eskiden türlü ülkeler, türlü devir dilimlerinde kendilerine borda bordaya politik egemenlik endüstrisi ayırmak düşüncesince vekalet savaşları yürüttüler. Bu vekalet savaşlarını yürütürken borda bordaya yıldırı örgütünü, borda bordaya başka yıldırı örgütüne gönül rahatlığı kullandılar yada oradaki alışılagelen bölüt gönül rahatlığı bir takım ahali hareketlerine gönül rahatlığı yıldırı örgütlerini kıymetlendirmek halinde kişi projelerini gerçekleştirmeye etkin bir takım vekalet savaşlarına imza attılar. Tüm bunlara bakmış olduğunuzda esasında maatteessüf bundan ibret alınmadığını, bu biçimde kullanıcıların bütünü birbirine karşıt ülkeler, değme biri Afganistan'da hezimete uğradı. Ama maatteessüf bu stratejiyi demincek de bu biçimde gerçekleştirmeye bitmeme ediyorlar. Hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Bir yıldırı örgütünü borda bordaya başka yıldırı örgütüne gönül rahatlığı kullanmaya çalışanlar, eskiden yaşadıklarını borda bordaya hâlâ yaşamaktan başka borda bordaya obje ile karşılaşmayacaklar, nazar boncuğu biçimde meşru, etkili, teröre gönül rahatlığı deme tabir fail borda bordaya meyve almayacaklar."

"İfade hürriyetiyle borda bordaya merakı yoktur"

Çelik, dünyanın türlü yerlerinde, baş döndürücü sağcıların, faşistlerin Türkiye ve İslam düşmanlarının Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gönül rahatlığı ürettiği tiksinme suçu ve tiksinme siyasetini Türkiye'nin arasında de meyve yıllarda sıkça görmeye başladıklarını söyledi.

Ömer Çelik, şu biçimde konuştu:

"En meyve gazeteci sıfatı haiz Sedef Kabaş isimli sanlı ferdin icra ettiği şey, nazar boncuğu biçimde benimseme edilemeyecek disiplinsiz borda bordaya tutum biçimidir. Cumhurbaşkanımızın şahsına, Cumhurbaşkanlığı makamına çevrilmiş bu ifadelerin kullanılması çivi başına borda bordaya ahlak yoksunluğu, borda bordaya pespayeliktir. Bunun nazar boncuğu biçimde düşün hürriyeti, tabir hürriyeti ile borda bordaya merakı yoktur. Eğer birisi buna düşün hürriyeti yada tabir hürriyeti diyorsa, milletin evi bulunan seçme Cumhurbaşkanı'nın millete görev mekanı bulunan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne, birisinin terbiyesizce 'ahır' demesini yasal gören birisi mevcut ise tabir hürriyetinden nazar boncuğu obje anlamamıştır. Bu, millete hakarettir, ulusal iradeye hakarettir. Milletin verdiği oylarla seçtiği Cumhurbaşkanlığı makamına hakarettir, mevki başkanlığına, devletin başına hakarettir.

Dolayısıyla burada dü madde uydurma konusudur. Birisi Cumhurbaşkanımızın şahsına çevrilmiş şekilde katiyen benimseme edilemeyecek bu tecavüzkar yaklaşım, bu disiplinsiz yaklaşım, bire borda bordaya sürede da milletin eş iradesini, devletin iradesini temessül fail Cumhurbaşkanlığı makamına çevrilmiş şekilde ortaya koyulan yaklaşım. Şimdi muhalefet, demokratlık düşüncesince zorunludur. Keşke fazla birinci sınıf muhalefetimiz olsa, fazla vizyoner muhalefetimiz olsa bu demokrasimizin kalitesini yükseltir yekta hakaretle muhalefeti birbirine karıştırmak, taşlama edene eda alındığı devir 'Muhalifler susturuluyor' kıl payı borda bordaya yaklaşım ortaya bırakmak doğrusunu bildirme eylemek gerekirse, düşün hürriyetini tabir hürriyetini sömürme etmekten onu esas unsurlarından boşandırmaktan başka nazar boncuğu şeye yaramaz."

Her borda bordaya vatandaşımızdan istirham ediyorum, Cumhurbaşkanımızın şahsına Cumhurbaşkanlığı makamına çevrilmiş şekilde söylenen bu lafları yasal görenlere şurası istimzaç yapmak lazım: 'Aynı sözler, sizin politikacı liderlerinize söylense, sizin benimsediğimiz partilerin umumi merkezlerine söylense bunu akla yatkın benimseme bedel misiniz? Çalıştığınız kuruluşa söylense, içre bulunduğunuz emek vermek ortamlarına söylense bunu benimseme bedel misiniz?' Bu katiyen benimseme edilemeyecek, benimseme edenin tabir hürriyetinden, düşün hürriyetinden nazar boncuğu obje anlamadığını yayınlayan borda bordaya davranıştır."

Çelik, teşkilatlarının, vatandaşların, Türkiye'nin değme tarafında, Cumhurbaşkanına ve Cumhurbaşkanlığı makamına çevrilmiş bu disiplinsiz yaklaşım karşısında zeval duyurusunda bulunduğunu, demokratik haklarını kullandığını belirterek, "Bu kızgın ortamda, kar varken, ulaşımla ilişik teessürat varken şehir bu genişliğinde soğukken bu demokratik iradeye erbap çıkan ahali vatandaşlarımıza, ahali organizasyon mensuplarımıza buradan sevgilerimizi, saygılarımızı iletiyoruz. Teşekkürlerimizi sunuyoruz." diyerek konuştu.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, şunları kaydetti:

"AK Parti bu mevzularda türel ve politikacı şekilde mücadelesini en azimli biçimde sürdürecektir. Hakaret siyasetine de tiksinme siyasetine de katiyen boğaz vermeyeceğiz. Ama burada her insanın bilmesi müstelzim borda bordaya obje var. Bu biçimde tiksinme suçlarının bu genişliğinde hazırlop işlenebilmesi gerçekte tiksinme siyasetinin himayesi yüzünden oluyor. Birileri tiksinme siyaseti aracılığıyla bunları esirgeme etmeseler, bunların gerisinde politikacı istek koymasalar, bu hadisat gerçekleştiğinde ayıplamak alegori politikacı güncek oluşturmasalar, gerçekte bu tiksinme söylemi hâlâ da gerilemiş olacak yekta tiksinme siyaseti, tiksinme söylemine sponsorluk icra ettiği düşüncesince maatteessüf bunlarla gönül rahatlığı karşıya kalınabiliyor. Biz değme devir bulunduğu kıl payı bu mevzularda azimli borda bordaya mücadeleyi sürdüreceğimizi borda bordaya defa hâlâ kupkuru borda bordaya biçimde bildirme ediyoruz."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler