USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

AK Parti Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz: Nereye hamle atsam bu eleştiriyi alıyoruz

AK Parti Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, AK Parti şehremaneti başkanları ve milletvekillerinin sahada bulunmadığı eleştirisiyle ilgilendiren "Nereye etap atsam, bu eleştiriyi alıyoruz. Bu tenkit bizi sevindiriyor. Dolayısıyla bu adeta AK Parti ve AK Partili milletvekilleri,

AK Parti Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz: Nereye hamle atsam bu eleştiriyi alıyoruz
17-03-2022 18:39
AK Parti Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, AK Parti şehremaneti başkanları ve milletvekillerinin sahada bulunmadığı eleştirisiyle ilgilendiren "Nereye aşama atsam, bu eleştiriyi alıyoruz. Bu tenkit bizi sevindiriyor. Dolayısıyla bu adeta AK Parti ve AK Partili milletvekilleri, Cumhur İttifakı ve Cumhur İttifak’ının milletvekillerine hala işaret bağladığını gösteriyor. " dedi.Abone ol

AK Parti Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, gündemde arazi meydan mevzulara bağlı namına iktidara yakınlığıyla aşina TGRT Haber'de Cem Küçük'ün sorularını yanıtladı.

Elektrik, katıksız yel yağı lambası lambası ve sıvıyakıt fiyatlarındaki artışın AK Parti'yi etkileyip etkilemediği sorusu üzerinde Yavuz, “Kesinlikle etkiliyor. Aslında belli sitemleri de alıyoruz sokağa çıktığımızda. Çünkü kesiksiz sokaktayız. Sokağa çıktığımızda arazi arsa bu şikayetleri tığ de alıyoruz. Bunlara benzeri eskiden de eleştiriler vardı. Şimdi dozajı yükselen bir takım noktalar da var. Elbette enerji fiyatlarının epey yükseldiğini tığ de görüyoruz. Sokaktan da duyuyoruz. Hepimiz içre yaşıyoruz. Buna bağlı tahsil edilen önlemleri de görüyoruz ancak ayrımsız sürede bu eleştiriyi getirirken sokak, birlikte taraftan dünyada olup biteni de izliyor." açıklamasında bulundu.

"İttifakın önderi Erdoğan'dır"
Cumhur İttifakının liderinin Cumhurbaşkanı Erdoğan olduğunu hatırlatan Yavuz, "Avrupa’daki erke fiyatlarından hür namına Türkiye değerlendirmiyor, değme ne denli birlikte zerre tenkit geliyorsa ona da bakıyor. Bir taraftan gine yerinden oynayarak istikrarsızlığa akilane sürüklenen bu tabloyu baştan kararlı birlikte ortama akilane haiz unsurun AK Parti ve Cumhur İttifak’ı olduğunu, liderin de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu görüyor. Mesela bir CHP’li dost bana doların 18 liralara çıkmış olduğu süreçlerde şurası söyledi, ‘Ben istikrarın Türkiye düşüncesince ne işe yaradığını acemi anladım. Recep Tayyip Erdoğan’ın da denge düşüncesince eğer olmazsa imkânsız bulunduğunu acemi anladım’ dedi. Dolayısıyla bunu kail CHP’den saylav yavuklu talibi ergin birlikte insandan bahsediyorum." ifadesini kullandı.

"Nereye gitsem tenkit ile karşılaşıyorum" 
Sitem ve tenkit almalarına karşın biricik depar belgesi yolunun Erdoğan bulunduğunu kail Yavuz, "Evet tenkit alıyoruz, oldu sitem ve yakınma alıyoruz ancak birlikte taraftan evren kavrulurken Türkiye’deki bu coşkunluk ateşini söndüren birlikte liderin olduğunu, Türkiye’de taşları baştan namına oturtmak, hesaplı manada baştan gönençli birlikte müstevi alıştırmak düşüncesince elbette canla başla Cumhurbaşkanımızın çalıştığını görüyor ve bunun düşüncesince de biricik beklenti namına da gine birlikte biricik Cumhurbaşkanımızın bulunduğunu düşünüyor. Dolayısıyla dört başı mamur bunların kararında birlikte zerre sitem, yakınma alsak da, birlikte zerre tenkit alsak da neticede oyları Cumhurbaşkanımızın gine cumhur reisi olması istikametinde kullanacağını yayınlayan tabloları da görüyoruz." açıklamasında bulundu.

"Karşılaştığımız eleştiriler bizi sevindiriyor"
Cem Küçük’ün bazısı vatandaşların “AK Parti şehremaneti başkanlarını ve milletvekillerini sahada hâlâ az görüyoruz” eleştirisinde bulunduğunu belirtmesi üzerinde Yavuz, ”Ben nereye aşama atsam bu eleştiriyle karşılaşıyorum. Seni doğrulayan birlikte itirafta bulunayım. Nereye aşama atsam, ne köye gitsem, ne mahalleye gitsem, ne sokağa insem, ne grupla ve katmanla bağlantı kursam bu eleştiriyi alıyoruz. Bu tenkit bizi sevindiriyor. Eskiden ‘Milletvekilinin ne işi mevcut bu sokakta, mahallede, köyde’ derken, deminden aşırı yoğun gittiğimiz yerlerde bile ‘Biz sizi hâlâ yoğun kıymetlendirmek istiyoruz’ dediler. Dolayısıyla bu adeta AK Parti ve AK Partili milletvekilleri, Cumhur İttifakı ve Cumhur İttifak’ının milletvekillerine hala işaret bağladığını gösteriyor. Onlara işaret bağladığını, onları kıymetlendirmek istiyor, derdini onlarla öldürmek istiyor." biçiminde konuştu.

"Sokakta hâlâ birlikte tomar arazi alamaya çalışıyoruz"
Sokaklarda CHP'nin sert istenmediğini kail Yavuz, "Aslında Cumhuriyet Halk Partisi’ni aşırı birlikte tomar talip namevcut sokaklarda. Diyor ki, ‘Ben eleştirsem de birlikte parça, dört başı mamur bu konjonktürel şerait haysiyetiyle birlikte zerre serzenişte bulunsam da, benim derdimi çözecek biricik ilke Cumhur İttifakı unsurudur. Özelde AK Parti ve AK Parti’nin milletvekilleridir. Dolayısıyla onları yanımda hâlâ birlikte tomar kıymetlendirmek istiyorum’ diyor. Eleştirilere de beslemek vasıtasıyla Cumhurbaşkanımızın direktifleriyle sokakta hâlâ birlikte tomar arazi almaya çalışıyoruz. Ankara’da, Mecliste, Genel Merkez’deki bambaşka işlerimizin yanı sıra milletimizle hâlâ birlikte tomar buluşalım, hâlâ birlikte tomar kaynaşalım, sokakta hâlâ birlikte tomar olalım niteleyerek her insanın birlikte gayreti var. Bu serzenişlerden de katiyen mustarip değiliz, zira istiyorlar.” niteleyerek laflarını sonlandırdı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler