USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

AK Parti Grup Başkanvekili Özkan'dan CHP, İYİ Parti ve HDP'ye 'gizli ittifak' el

AK Parti Grup Başkanvekili Özkan, CHP, İYİ Parti ve HDP'nin duyurulmayan müşterek ittifakla yollarına bitmeme ika sonucu aldığını belirterek "İttifaklarını şeffaf, belirgin ve kupkuru biçimde yapamayanlar, hedefleri açısından müşterek beraberlik ortaya koydular." dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Özkan'dan CHP, İYİ Parti ve HDP'ye 'gizli ittifak' el
15-10-2021 12:28
TBMM

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, AA muhabirine, gündeme bağlı değerlendirmelerde bulundu, soruları yanıtladı.

Türkiye'nin ve milletin imkanlarını artırmayı sürdürdüklerini tamlayan Özkan, "Önümüzdeki en asliye dava kendisine ne mevcut diyerek baktığımızda, Türkiye düşmanlarıyla ve yıldırı örgütleriyle ittifak içre bulunan ve özlük aralarında yapmış oldukları duyurulmayan barışma ile politika fail 'zillet ittifakı'nı görüyoruz." diyerek konuştu.

Millet İttifakı'nın 2019 evcil seçimlerindeki duyurulmayan ittifaklarının açıklanmış bulunduğunu kail Özkan, "CHP İstanbul Milletvekili tan Pavey, Demirtaş'a dönüp 'Birlikte dobra salladık diyerek düşünüyorum.' demişti. Yerel seçimlerde emektar HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, bas bas bağırarak 'Ekrem İmamoğlu da Mansur Yavaş da seçilmişse bilecekler ki HDP'nin oylarıyla seçilmişlerdir.' ifadesini kullanmıştı. HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, 'Çekingenliği bırakın, ittifakı bundan böyle açıklayalım. Açık, şeffaf, kupkuru müşterek ittifakla milletin huzuruna çıkalım.' demişti." ifadelerini kullandı.

"Cumhurbaşkanımızı amaç kabul ika noktasında birleşiyorlar"

Özkan, CHP'nin emektar HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı, cezaevinde HDP'den şimdi aşırı görüşme ettiğini, bunu, aralarındaki ittifakı, evliliği ortaya atmak düşüncesince yaptığını dile getirdi. ABD Başkanı Joe Biden'ın, 2020'deki müşterek konuşmasında, "Bence ona (Erdoğan'a) aşırı değişik müşterek yaklaşım uygulamalıyız. Muhalif liderleri desteklediğimizi gizlemeden bariz göstermemiz lazım." söylediğini hatırlatan Özkan, şöyleki bitmeme etti:

"Bütün ağız dalaşı şu; bundan böyle CHP, HDP, İYİ Parti'nin, birbirine benzemez unsurların, Cumhur İttifakı'na, AK Parti'ye gönül rahatlığı bulunan ittifakları duyurulmayan mi olacak yok ise gizlemeden mı? Bu meseleyi etraflıca vakitten bu yana özlük aralarında konuşuyorlar ve vardıkları son şu; biliyorlar ki şeffaf, net, gizlemeden ittifak yaparlarsa milletin huzuruna kupkuru halde ittifak kendisine çıkarlarsa millet bunların ziyasız emellerini bilecek. Bunun düşüncesince baştan değişmeyen alarak 2019 seçimlerinde bulunduğu kabilinden duyurulmayan ittifakla yollarına bitmeme ika sonucu aldılar. Bu manada ittifaklarını şeffaf, gizlemeden ve kupkuru halde yapamayanlar, hedefleri açısından müşterek beraberlik ortaya koydular. Yani Cumhurbaşkanımızı amaç kabul ika noktasında birleşiyorlar. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni eleştiriyorlar ve dönmek istiyorlar doğrusu milletimizin gücünü tüketen müşterek kavrayış kendisine darbelerle şekillenen milletvekili düzene art dolaşım iradesini ortaya koyuyorlar."

Siyasi cinayetler olacağını anlatım ederek, adeta Türkiye'yi iktisadi istikrarsızlığa sürüklemeye himmet edenler olduğuna yer veren Özkan, "Türkiye'nin, Kuzey Suriye'de yıldırı koridorunu giderilmiş buyurmak benzeri ortaya koyduğu operasyonlara gönül rahatlığı geliyorlar. Ekonomiyi, daima intihap gündemiyle manipüle etmeye çalışıyorlar. Ülkemizin evcil ve ulusal gençliğini oluşturmak, Türkiye'de koyu ve koşut yapıların üstünden baştan müşterek cahillik oluşumuna bariyer peyda buyurmak düşüncesince müesses bulunan TÜGVA üstünden gençlerimizi amaç alarak politika algısı oluşturuyorlar." değerlendirmesini yaptı.

"CHP, HDP ve İYİ Parti bire müşterek istikamette"

CHP, HDP ve İYİ Parti'nin bire müşterek istikamette buluştuğunu kail Özkan, şunları kaydetti:

"'Siyasi cinayetler', daima intihap gündemi ve 7 Haziran seçimlerinde ortaya koydukları kabilinden askeri operasyonları itibarsızlaştırmak kanalıyla amaç evliliği yapıyorlar. Üç tümen de milletimizin zamanı birikiminden esin meydan ve milletimize çelim kudret veren, mütekait zamanlarda ülkemize ve milletimize fariza ika başarımızı ortaya koyan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni amaç alarak bire müşterek noktada birleşiyor. Baktığımızda çalışarak ayrı, söylemde bütünlük anlayışını Kemal Kılıçdaroğlu kol toplantısında, Selahattin Demirtaş düşüncesince hürriyet söylemiyle anlatım ediyor. Selahattin Demirtaş da şimdi önce, dışarıda olsa benzeri Başak Demirtaş ile beraberce Meral Akşener'e kahvaltıya gidebileceğini söyleyerek ayak tabanı birlikteliğini organizasyon etmeye himmet ediyorlar. Tüm bunlara baktığımızda milletvekili düzene art dönme, Suriye operasyonlarına gönül rahatlığı durma, ülkemize kasteden politika anlayışı ile Türkiye düşmanları ve yıldırı örgütlerinin sufleleriyle politika tasni noktasında birleşerek açıklayamadıkları duyurulmayan ittifakı açıklanmış etmiş oluyorlar. İnşallah tığ 2023 seçimine giderken sahaya inildiğinde topu topu ziyasız ve duyurulmayan mihraklarla birlikteliklerini milletimize anlatacağız, topu topu ziyasız ve duyurulmayan ittifakı milletimize açıklanmış buyurmak kanalıyla Türkiye'nin mutlu yürüyüşünü 'Durmak yok, yola devam.' anlayışıyla aydın yarınlara taşıyacağız."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3799+64
2Fenerbahçe3796+62
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler