USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

AK Parti Grup Başkanvekili Akbaşoğlu: 2022 yüzlerin henüz da güleceği ortak sene olacak

AK Parti Grup Başkanvekili Akbaşoğlu, "2022 yılı toy konuşu modelimizin sonuçlarının yaşanacağı, yüzlerin şimdi da güleceği, enflasyonun azalacağı, değer dengesinin oluşacağı ve alıntı gücünün artacağı ortak sene olacak." dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Akbaşoğlu: 2022 yüzlerin henüz da güleceği ortak sene olacak
31-12-2021 14:28
TBMM

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, "Devletin kurumlarını, mutluluk adamlarını itibarsızlaştırmak üstünden Sayın Kılıçdaroğlu ve Sayın İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı ihtiraslarını istiğna etmelerine bundan böyle ortak akıbet vermeleri ve bunu devleti itibarsızlaştırmadan kişi içlerinde halletmeleri gerekiyor." dedi.

Akbaşoğlu, Meclis'te düzenlemiş olduğu matbuat toplantısında, Kovid-19 salgını zımnında dünyanın ve Türkiye'nin sosyolojik, psikolojik, iktisadi alanlar ilkin edinmek kabilinden ağır ortak süreçten geçtiğini belirtti. Devletin "milletin hizmetkarı" anlayışıyla akıntı etmiş olduğu düşüncesince bu ağır sürecin minimum etkiyle atlatıldığına dikkati çekici Akbaşoğlu, minimal ücrette meydana getirilen kodifikasyon ile vatandaşların yüzünü güldürdüklerini söyledi.

Toplumun halis muhlis kesimlerinin yanı sıra arazi kabul geçirmek istediklerini dile getiren Akbaşoğlu, yatırım, üretim, istihdam, dış satım ve nema odaklı, ulusal ve evcil nema modelini, Türkiye modelini berk ortak arzu ile ortaya koyduklarını ve bunu kusursuz ortak kararlılıkla gerçekleştireceklerini anlatım etti.

Meclis'in çalışmalarına doğacak hafta bitmeme edeceğini, gündemde stokçulukla mücadeleyi de havi anayasa teklifi bulunduğunu tamlayan Akbaşoğlu, bahis konusu teklifin, stokçuluğa kusursuz ortak çıkar yol edinmek ve onunla en çalışan halde boğuşmak itibarıyla ehemmiyet taşıdığını vurguladı.

Fiyat istikrarına çarpış vuranlara gönül rahatlığı amansız ortak savaşım ika karalılığında olduklarını özetleyen Akbaşoğlu, stokçulukla ait cezalarda ast sınırı ve yukarı sınırı 50 bin ve 100 bin liralık bulunan skalanın ast hudut 500 bin yukarı hudut 2 milyon liralık namına belirleneceğini anlatım etti.

"Devlet kurumlarını isteyerek itibarsızlaştırıyorlar"

Başta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu edinmek kabilinden halis muhlis muhalefetin kargaşa ortamı meydana getirmeye çevrik ortak siyasa izlediğini kail Akbaşoğlu, "Devlet kurumlarını ve adamlarını isteyerek itibarsızlaştırmaya çevrik ortak şuurlu siyasal yeğleme içinde politika hazırlamaya çalışıyorlar. Bu kusursuz manasıyla yıkmacı ortak politika anlayışıdır." dedi.

Akbaşoğlu, muhalefetin "AK Parti iktidarı dünyanın en güzel, iyi, yararlı işlerini de yapsa tığ ihtilaf namına bunu alkışlamayız." anlayışına eş bulunduğunu söyledi. Muhalefetin AK Parti iktidarına gönül rahatlığı art niyetli, ön yargılı, çirkin ortak basar açısına eş bulunduğunu dile getiren Akbaşoğlu, konuşmasını şöyleki sürdürdü:

"CHP yöneticilerinin, hassaten akıbet sürede 28 Şubat'ı hortlatmaya çevrik yaklaşımlarına tanık oluyoruz. 28 Şubat'ı cesaretlendiren, 28 Şubat'ın arkasındaki esas anlayış bulunan CHP zihniyetinin, kendisini içtimai demokrat namına nitelendiren ortak partinin umumi başkanının TÜSİAD'a çağrıda mevcut edinmek kanalıyla siyasete gösteriş biçmeye çevrik yaklaşımlar içinde olmasını istemesi ve akabinde milletimizin inançlarına, geleneklerine, örf ve adetlerine açık açık hücum şeklindeki beyanatlar, hakikatı dar alan etmeye çevrik yaklaşımlar, milletin huzuru, güveni, esenliği düşüncesince değil kusursuz aksine millete adavet gerçekleştirmek düşüncesince ortaya çıkmaktadır. Herkes sınırını bilmelidir, milletimizin iradesine, inancına, değerlerine her insanın hürmet göstermesi ortak zorunluluktur."

Muhalefetin emniyetsizlik ortamı meydana getirmeye çalıştığını, büyükelçilere varakpare göndererek Türkiye'nin iri planlarına bariyer olmaya çalıştığını aktaran Akbaşoğlu, muhalefetin ruhsal savaş tekniği kullandığını, Kılıçdaroğlu'nun esbak Milli Eğitim Bakanlığına gitmesinin bunun en iri delillerinden birisi bulunduğunu söyledi.

"Diyanet İşleri Başkanlığına meydana getirilen hücum yanıtsız kalmayacak"

Diyanet İşleri Başkanlığının "4-6 gözyaşı arası dallar düşüncesince Kur'an kursu eğitimin mecburi olması"na bağlı açıklamasını muhalefetin "Orta Çağ zihniyeti" namına nitelendirmesini eleştiren Akbaşoğlu, "Diyanet İşleri Başkanlığına ve o mutluluk kurumu üstünden milletimizin liberalizm ve değerlerine, Kur'an'a meydana getirilen hücum tek halde yanıtsız kalmayacak." dedi.

Muhalefetin açıklamasını milletin inançlarına, değerlerine, geleneklerine taşlama namına değerlendiren Akbaşoğlu, CHP yönetimini kurumsal namına bu mevzuda milletten kusur dilemeye çağırma etti. Akbaşoğlu, "Devletin kurumlarını, mutluluk adamlarını itibarsızlaştırmak üstünden Sayın Kılıçdaroğlu ve Sayın İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı ihtiraslarını istiğna etmelerine bundan böyle ortak akıbet vermeleri ve bunu devleti itibarsızlaştırmadan kişi içlerinde halletmeleri gerekiyor." dedi.

Yeni senenin aşırı elan dobra geçeceğine inandıklarını dile getiren Akbaşoğlu, "2022 yılı dünkü iktisadi modelimizin, aldığımız halis muhlis tedbirlerin ve halis muhlis maşer kesimlerine çevrik iyileştirmelerin sonuçlarının yaşanacağı, yüzlerin elan da güleceği, enflasyonun azalacağı, eder dengesinin oluşacağı ve alıntı gücünün artacağı ortak sene olacak." ifadesini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler