USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş: Kamuoyu anketlerinde AK Parti açıkça açıklık bir numara parti

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş, "2023 seçimleri, bariz söylüyorum aslanın ağzındadır, bunun düşüncesince aşırı çelimli idman zorundayız. Şu anda dört başı mamur halkoyu anketlerinde AK Parti bariz boşluk bir numara partidir." dedi.

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş: Kamuoyu anketlerinde AK Parti açıkça açıklık bir numara parti
19-02-2022 18:07
Gaziantep

Çeşitli programlara eklenmek neredeyse geldiği Gaziantep'te, Şahinbey Belediyesi, Gaziantep ile Hasan Kalyoncu üniversitelerinin iş donanmasında Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi'nde kaynaklanan Çocuk Şenliği Kitap Fuarı'nı da gezen Numan Kurtulmuş, şimdi sonraları partisinin Şehitkamil Nikah ve Toplantı Salonu'nda kaynaklanan Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katıldı.

Sözlerine Konya'da meydana mevrut gidiş geliş kazasında yaşamını kaybedenlere Allah'tan yağmur yaralılara şifalar dileğiyle başlamış bulunan Kurtulmuş, 2023'te ehemmiyetli birlikte seçme yapılacağını ve bu seçime fırka şekilde ne hazırlandıklarını kıymetlendirmek düşüncesince illeri görüşme ettiklerini tabir etti.

Teşkilat şekilde ağırbaşlı birlikte tedbir yaptıklarını tamlayan Kurtulmuş, AK Parti'nin 4 asliye hususi durumunun bulunduğunu belirterek, şöyleki konuştu:

"Bunlardan bir tanesini kaybedersek yolumuz kaybederiz. AK Parti hemen birlikte politik partinin ismi değildir. AK Parti iri birlikte sorun hareketinin adıdır. Büyük birlikte davanın bugünkü temsilcisidir. Davamızın dü asliye ayağı vardır. Birisi içeride 84 milyona huzur bulunan sorumluluğumuz ve vazifemiz. Yani baştan çelimli birlikte Türkiye'yi kurabilmektir. Bunun düşüncesince canla başla çalışmaktır. Bu ayağımız berk halde yere basıyor. Davası iri ve çelimli Türkiye olan, Türkiye'de defans sanayisini kurabilir, baştan ulusal değerler dair yükselişimizi sağlayabilir, Akdeniz ve Karadeniz'de arz yağı bulur. Nice senelerdir yapılmaz dediğimiz şeyleri bugün yapar. Türkiye'nin arabasını TOGG'u gerçekleştirir. Davası baştan çelimli Türkiye olanlar, Ayasofya'yı ibadete açarak Müslüman milletin kıyamete genişliğinde burada kalmasını sağlar. Karabağ'ın Ermeni işgalinden kurtulması düşüncesince Azerbaycan'a dayanak verir ve Türkiye'nin Kafkaslarda baştan güçle olmasını sağlar."

Davanın ikinci ayağının, dünyada halis muhlis insanoğlu düşüncesince adaletin, hakkaniyetin, ayrıca hukuka makul birlikte evren sisteminin kurulması düşüncesince savaş edebilmek olduğuna ayraç fail Kurtulmuş, Türkiye'nin hayattaki mazlumların arzusu bulunduğunu dile getirdi.

Türkiye'de ve dünyada rastgele devir mazlumun ve hakkın birlikte arazi alacaklarını dile getiren Kurtulmuş, "Böyle birlikte davaya ehil olursanız Birleşmiş Milletlerde 'dünya beşten büyüktür' niteleyerek halis muhlis dünyanın egemenlerine kere koyarsınız. Onlara huzur elinizi masaya koyarsınız. Şimdi Gaziantep'te 500 bin Suriyeli kardeşimiz var. Eğer baştan çelimli Türkiye davası düşüncesince etkin grup iş başlangıcında olmasaydı bu acayip Suriyeliler nereye gidecekti? Siz aş verdiniz, ekmeğinizi ve suyunuzu bölüştünüz. Eğer Türkiye olmasaydı onlar biliyor ki gidecek tek bölgeleri yok. Orada ihtimal ahiret yolculuğu kamplarında toplanarak milyonlarca öldürülmüş olduğu neredeyse buraya mevrut kardeşlerimizde öldürülecekti. 'Davanız nedir' sorusunu baştan iri Türkiye'yi kurmak, hakkaniyetli ve adaletli birlikte dünyanın düşüncesince boğuşmak halinde özetleyebiliriz." ifadelerini kullandı.

AK Parti'nin hemen geçmişin değil geleceğin de partisi bulunduğunu kail Kurtulmuş, şunları kaydetti:

"20 yılda Türkiye'de 70 yılda yapılmayanları yaptık mı? Yaptık. Biz hemen önceki başarılarımızı konuşup, eskiden yapılanları özetleyen birlikte akıntı değiliz. Türkiye'nin istikbaline bağlı hedefleri ortaya koyuyoruz. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerinden bahsediyoruz. Bu hedeflerin bütünü Türkiye'nin eş ulusal hedefleridir. Biri Cumhuriyetimizin 100 sene dönümü, biri İstanbul'un fethinin sene dönümü bir tanesi de Anadolu'nun bizlere, atalarımıza, milletimize gezinti tarihinin sene dönümü. 'Neden şimdiye genişliğinde başka partilerin, politik kadroların aklına gelmedi de sizin aklınıza geldi, 2023, 2053 ve 2071' dediniz. Cevap akıbet etap basittir; zira kılıç kökü mazide bulunan partiyiz, köklerimiz dair baştan yeşermeye bitmeme ediyoruz."

Kurtulmuş, AK Parti'nin birlikte grubun, seçkinin takımın, sınıfın, bölgenin, budunsal binanın partisi olmadığı, 84 milyonluk Türkiye'nin partisi ve Türkiye'den düş besleyici milyonlarca insanoğlunun partisi bulunduğunu kaydederek AK Parti'nin herkesi bağrına basacak ve toparlayacak güce ehil bulunduğunu söyledi.

"AK Parti devletin partisi değil..."

"Bizim kitabımızda müşterilerini açmak yazmaz, Türk'tür, Kürt'tür, Arap'tır niteleyerek müşterilerini budunsal kökenlerine, mezheplere layıkıyla açmak yazmaz. İnsanların kılık, kıyafetlerine, başının açıklığına yahut kapalılığına layıkıyla açmak yazmaz." diyen Kurtulmuş, AK Parti'nin talih partisi olmadığını kaydetti.

Numan Kurtulmuş, laflarını şöyleki sürdürdü:

"AK Parti devletin partisi değil, milletin oylarıyla verdiği yetkiyle devleti başöğretmen birlikte budun partisidir. Biz milletin partisi olduğumuz düşüncesince 27 Nisan muhtırasına AK Parti direnebilmiş ve talih hesabına devletteki güçlerini kullanarak siyasete doğrultu özgülemek isteyenlere ayakkabı bırakmamıştır. Devlet partisi erişmek milletin ne giysi giyineceğine, ayrıca ne musiki dinleyeceklerine değişmeyen verici birlikte partidir. Türkiye eskiden bunları görmüş oldu mü? Gidin Gaziantep'te annelerinize, ninelerinize sorun. 18 sene 'tanrı uludur' niteleyerek ezan sesini bu millete dinlettiler. Yakın vakitlere genişliğinde bu millete zulümler yapılmış oldu mı, 28 Şubat'ta bu 6 fırka birlikte de bâtın mevcut 7 parti, birlikte araya gelecekler ve 28 Şubat'ta birlikte mal beyanı yayınlayacaklar. umut ediyorum ki 28 Şubat eleştirisi de yapsınlar. 28 Şubat'ta bu milletin enselerinde ne boza pişirildiğini, bunun ne birlikte antidemokratik infaz bulunduğunu birlikte kat şimdi hatırlasınlar."

2023 seçimleri

Geldikleri yerin, gelinen noktaların ve gidilecek hedeflerin unutulmaması icap ettiğinin altını çizen Kurtulmuş, konuşmasını, "Çok birlikte tomar birlikte müddet kalmadı. Haziran 2023'e genişliğinde gayretle idman düşüncesince oturma sizdedir, savaş sizindir. Mahalle mahalle, karye köy, belde kasaba, çıkmaz sokak gezerek meselemizi anlatacağız. 2023 seçimleri bariz söylüyorum, aslanın ağzındadır. Bunun düşüncesince baş döndürücü çelimli idman zorundayız. Hani diyorlar ya, zannedersin ki kendileri birlikte numara fırka olmuş. Şu anda halis muhlis halkoyu anketlerinde AK Parti bariz aralık birlikte numara partidir, en andıran rakibinden 10-12 benek öndedir. Çok şükür boyut böyledir. Ama 50+1 gerekiyor, rastgele çağ zait 1 alarak yolumuza bitmeme edeceğiz. Her çağ toy arkadaşlar, insanoğlu kazanacağız. İnsanlar siyasette başarıya oy verir, siyasette görev yapanlara oy verir. Ama insanoğlu oy verirken akıllarıyla akıntı etmiş olduğu genişliğinde gönülleriyle de akıntı eder." niteleyerek tamamladı.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, 2023 seçimlerinin baş döndürücü ehemmiyetli ve önemlice bulunduğunu belirtti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de şehirde yaşama geçirilen projelerden bahsederek, "AK Parti varsa, Recep Tayyip Erdoğan mevcut ise yerli kalkınma vardır. 2023 ne birlikte partinin ne birlikte liderin seçimidir. Bu seçme milletin baht seçimidir." niteleyerek konuştu.

AK Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci ise Gaziantep'te rastgele seçimde Türkiye averajının 10 benek üstünde oy alındığını, 2023 seçimlerinde de bunu başaracaklarını söyledi.

Programa, AK Parti Gaziantep milletvekilleri Ali Şahin, Mehmet Sait Kirazoğlu, Müslüm Yüksel, Derya Bakbak ve partililer katıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler