USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş: Büyüyoruz, şimdi çok güçleniyoruz

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, "Büyüyoruz, henüz çok güçleniyoruz. Daha çok çoğalıyoruz ve kuma hedeflere akilane yürüyoruz. Karşı taraftaki 6 artılı masa ise değme çağ henüz çok dağılıyor, değme çağ henüz çok sendeliyor." dedi.

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş: Büyüyoruz, şimdi çok güçleniyoruz
22-01-2023 04:08
Ordu

Kurtulmuş, Çaybaşı Belediyesi Hizmet Binası ve Merkez Ulu Cami açım töreninde meydana getirdiği konuşmada, Çaybaşı'ndan mayıs seçimlerinde de en erdemli desteği beklediklerini söyledi.

Türkiye'de meydana getirilen yatırımlara yer veren Kurtulmuş, "Soru şu. Nasıl beli da dün bunlar yapılamıyordu, bugün bunlar yapılabiliyor? AK Parti'nin hizmetlerini burada ne birisine mikrofonu versem sabaha, akşama denli anlatırsınız fakat eksiksiz bu hizmetlerin hepsinin yapılmasını sağlayıcı en ehemmiyetli maslahat AK Parti'nin milletin kuvvetiyle vesayetleri tarihin çöplüğüne atmış olmasıdır." diyerek konuştu.

"Türkiye'de neyi hazırlamaya kalksa bu millet, izin etmediler." diyen Kurtulmuş laflarını şu halde sürdürdü:

"Rahmetli Menderes'e, merhum Özal'a, merhum Erbakan'a birçok engeller çıkardılar, önlerini kestiler. Türkiye ne devir ileriye atak yapsa Türkiye'nin önündeki bu vasilik odakları rastgele daim milletin aleyhine, milletin karşısına dikildiler. Baktılar güçleri yetmiyor darbelere teşebbüs ettiler. Darbeler yaptılar. Bu ülkenin mevrut esbak en canlı başbakanlarından biri bulunan merhum Menderes'i ölüm cezası ettiler. Rahmetli Özal'a yaşamı ters ettiler. Rahmetli Erbakan'ı yaşamı süresince Türkiye'nin endüstrileşme hamlesine meydana getirdiği katkıların hepsinin acısını çıkaracak halde maatteessüf tankların paletlerini çalıştırarak denge ayarıyla iktidardan indirdiler. Öyle mi? Aynı şeyi bizlere de yapacaklardı. 15 Temmuz hemen işin sâdır kısmıdır. Bir çarpış teşebbüsüdür fakat rastgele gelecek adımda Recep Tayyip Erdoğan rastgele Türkiye'yi ileriye sevk hamlesinde karşısına dikildiler."

Üçüncü güreşçi köprüsü ve 1915 Çanakkale Köprüsü düşüncesince "Yapamazsınız." denildiğini hatırlatan Kurtulmuş, "Türkiye bu eserlerini ortaya koydukça bu posta çileden çıkarak Türkiye'nin bu eserlerine saldırmaya başladılar. Kimisi İHA'lara, SİHA'lara saldırmaya başladı. Kimisi Türkiye'nin evren ölçeğindeki iri planlarına kılükal anlatmaya başladı. Hans'ın, George'nin bu eserlerden yorgunluk duymasını anlarım da Ali, Veli'nin bu işten yorgunluk duymasını müşterek muhtelif anlayamayız." ifadesini kullandı.

"Madem NATO'ya tahavvül etmek istiyor bunlar, teröre dayanak vermekten vazgeçecekler"

Kurtulmuş, İsveç'te Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın maketinin yapıldığını, darağacı oluşturulduğunu anımsatarak, Türkiye'nin helal oylarla seçme Cumhurbaşkanı'na en ciddi hakaretin yapıldığını dile getirdi.

"Ne efsus ki bu da İsveç kabilinden kentlileşmiş bulunduğunu zannettiğimiz müşterek ülkenin başkentinde en ehemmiyetli meydanlarından birisinde yapıldı." diyen Kurtulmuş şunları kaydetti:

"Bir yandan NATO'ya tahavvül etmek istiyorlar, anca mi? Türkiye, İsveç'in Finlandiya'nın NATO'ya girmesine müşterek obje demiyor anne öge kendisine denir ki, 'NATO'ya tahavvül etmek istiyorsanız bizlerden icazet alacaksınız'. Biz bilöf yapmıyoruz. Terörden canı yanık bulunan müşterek milletiz. Ben buraya Çaybaşı'na, İlküvez'e de teröristlerin martir etmiş olduğu cenazelerin geldiği günleri baş döndürücü dobra hatırlıyorum. Allah cümlesine yağmur eylesin. 40 senedir uğraşıyoruz. Binlerce şehidimiz var. Ordu'da da baş döndürücü sayıda şehidimiz var. Karda kışta kepez başlarında şehitlerimizi teşyi etmek düşüncesince cenaze törenlerine katıldığımızı da hatırlıyorum. Madem NATO'ya tahavvül etmek istiyor bunlar, teröre dayanak vermekten vazgeçecekler. İki defa dü dört. Bu denli mı zordur?"

Seçimin dü bakımdan baş döndürücü ehemmiyetli bulunduğunu ayraç fail Kurtulmuş, bunlardan birisinin 20 senedir meydana getirilen bu hizmetlerin kavim kabilinden aklama edilmiş olduğu müşterek seçme olacağının altını çizdi.

Kurtulmuş, ikincisi ve ihtimal şimdi önemlisinin, mayıstaki seçimin Türkiye'nin taraf tayini tarzı olacağını belirterek, "Türkiye, Türkiye Yüzyılı hedefine akıllıcasına koşar aşama yürüyecek mi, olmadan önüne çıkarılan engeller zımnında zaafa uğratılacak müşterek halde tökezletilecek ve durduğu yerde maatteessüf şimdi ileriye gitmesine izin edilmeyecek mi? Bu kavim Allah'ın izniyle siz değerli ziyaretçilerimizin ferasetli, yetenekli emekleri gayretiyle inşallah mayıs ayında yapılacak seçimlerde Türkiye Yüzyılı’nın kapılarını sonuna denli açacak, Recep Tayyip Erdoğan'ı baştan cumhur reisi seçecek ve AK Parti'yi Türkiye'nin bariz boşluk müşterek numara partisi yapacak." diyerek konuştu.

"Büyüyoruz, şimdi müşterek tomar güçleniyoruz"

Milletin gözlerinden gelecekte kazanılacak zaferlerin işaretlerini gördüklerini kail Kurtulmuş şu halde konuştu:

"Biz rastgele devir şimdi müşterek tomar toparlanarak, rastgele devir şimdi müşterek tomar milletimizle bütünleşerek, rastgele devir ulusal hedeflerimiz istikametinde koşar aşama yayan yolumuza bitmeme ediyor ve tabiri caizse trendimiz yukarıya akıllıcasına gidiyor, büyüyoruz, şimdi müşterek tomar güçleniyoruz. Daha müşterek tomar çoğalıyoruz ve kuma hedeflere akıllıcasına yürüyoruz. Karşı taraftaki 6 artılı masa ise rastgele devir şimdi müşterek tomar dağılıyor, rastgele devir şimdi müşterek tomar sendeliyor. Her devir şimdi müşterek tomar yalpalıyor ve rastgele devir şimdi müşterek tomar ne yaptığını bilmesi imkansız müşterek görüntüyle milletimizin bakış açısından düştükçe düşüyor."

Kurtulmuş, "AK Parti'nin en ehemmiyetli ayrıcalığı nedir?" sorusunu yönelterek laflarını şu halde tamamladı:

"15 seçme nail Recep Tayyip Erdoğan'dan bahsediyoruz. 15 seçme tashih etmek emeksiz müşterek iş değil. Çok var, 50 özellik sayarız ihtimal fakat ego müşterek tanesini söyleyeyim. Bir numaralı madde, gönüllere girmeyi başarmaktır. Gönlüne girmeyi başaramadığınız kişilerin oylarını alamazsınız. Şimdi bu seçimin anahtarı ise gönlüne girdiğimiz milletin gönlünden düşmemeyi başarmaktır. Bu, baş döndürücü aşkın şimdi zahmetli müşterek iştir. Yani şimdi müşterek tomar gideceğiz, gelmeyene gideceğiz. Elini sıkmadığımız kimesne kalmayacak. Defaatle insanlarımıza gideceğiz, anlatacağız, gönlünü alacağız, derdini dinleyeceğiz. Derdini çözeceğiz, derdine müşterek halde ilaç olmaya, ilaç olmaya çalışacağız."

Kurtulmuş, şimdi sonradan Ünye ilçesi Pınarbaşı Mahallesi Merkez Camisi'nin de açılışını gerçekleştirdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3355+13
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Sivasspor3448-4
8Çaykur Rizespor3348-6
9Antalyaspor33450
10Alanyaspor3345-3
11Adana Demirspor3441+2
12Samsunspor3439-7
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler