USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş: 2023 de 2024 de AK Parti'nindir, Türkiye'nindir

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş. "Şimdi bizi aşırı hâlâ ağır birlikte proses bekliyor. Milletin gönlünden düşmediğimiz takdirde 2023 de 2024 de AK Parti'nindir, Türkiye'nindir." dedi.

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş: 2023 de 2024 de AK Parti'nindir, Türkiye'nindir
14-12-2021 16:53
Ankara

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, tümen umumi merkezinde AK Parti'nin tanıtım ve medya başkanlarına müteveccih emek vermek ve terbiye kampında meydana getirdiği konuşmada, 2023 seçimlerine yaklaşırken partinin eksiksiz birimlerinin Anadolu'daki temsilcilerinin, terbiye çalışmasına karışma edilerek, çelimli müşterek emek vermek temposuyla yollarına bitmeme etmenin hazırlıklarını yaptıklarını belirtti.

Tanıtım ve medyanın, değme devir siyasetin en ehemmiyetli dallarından biri bulunduğunu dile getiren Kurtulmuş, 2023'e giderken en şişman güçlerinin, şimdiye denli AK Parti hükümetleri devrinde yapılanları millete en güzel biçimde bildirmek bulunduğunu anlatım etti.

Numan Kurtulmuş, "Yaptıklarımızı çalışan müşterek biçimde anlatacağız. Bu manada da değme ilimizde, değme ilçemizde neler yapıldığı uygun yurttaşlarımıza anlatım edilerek çalışan müşterek tanıtımın gerçekleşmesi sağlanacak." sanarak konuştu.

Sosyal medyayı en güzel kullanan politik partinin AK Parti bulunduğunu kail Kurtulmuş, "Biz işi edebiyle, adabıyla, kuralları içerisinde, ahlaki sınırlar içinde kullanıyoruz. Bundan da görülmedik memnunuz. Sosyal medyanın değme birinde çalışan müşterek biçimde varoluşumuzu şimdi da perçinlemek mecburiyetindeyiz. Özellikle gailesiz neslin, maşeri medya üstünden nice mevzudan haberli olduğu, oralarda fikirlerinin oluştuğu mecralar şayet güzel kullanılırsa, değme gün, anbean binlerce, on binlerce, beniz binlerce insanoğlunun katılmış bulunduğu mitingler yapıyorsunuz anlamına gelir. Bu manada maşeri medyanın da görülmedik güzel kullanılmasını sağlamamız lazım." değerlendirmesinde bulundu.

Siyaseti, esas ilkeler ve esas ahlaki prensipler çerçevesinde gerçekleştirmek yerinde olduklarını dile getiren Kurtulmuş, şöyleki bitmeme etti:

"Biz, akilane lafı dillendirmek zorundayız. Doğru olmayanı söyleyip o lafı artırmak bizlere yakışmaz. Özü lafı müşterek olmanın önceki şartı, dediği değme sözün akilane olmasıdır. Sosyal medyada ve ya tanıtım faaliyetlerinde tercih ettiğimiz değme bilgi, değme belge akilane olacak. Hiçbir biçimde yalana teşebbüs etmeden, esassız bilginin ardında koşmadan doğruları halkımızın eksiksiz kesimlerine aksettirmek düşüncesince hız edeceğiz. Bizim tanıtım faaliyetlerindeki müşterek numara ilkemiz budur. Doğrunun ardında koşmak, yalana öz hürmet etmemek, yalana prim vermemek, yalanı çoğaltmak. Bu manada hepinizin bu ahlaki çizgiyi görülmedik ağır müşterek biçimde koruduğunu görüyoruz ve bundan çevre görülmedik şişman müşterek sevinme duyduğumuzu anlatım geçirmek isterim."

Çarpıtmaya, yalana prim verilmemesi icap ettiğini kail Kurtulmuş, "Muhalefetin yaptığına bakıyorsunuz; müşterek esassız söylüyor, o yalanı yöneltmek düşüncesince müşterek şimdi esassız söylüyor, üçüncü yalanı söylerken de özlük yalanına kendisi inanıyor. Ama arasında görülmedik bulaşık müşterek algının oluşmasına illet oluyor. Dolayısıyla çabucak esassız değil, şahısların yaptıkları, söyledikleri kimi işler ve ya sözlerinin çarpıtılarak gündeme getirilmesi de bizim katiyen teşebbüs etmeyeceğimiz hususlardan birisidir. Biz katiyen yalana teşebbüs etmediğimiz gibi, çarpıtmaya da teşebbüs etmeyeceğiz." görüşünü paylaştı.

Kurtulmuş, "herkesin şahsiyet haklarına hürmet duyma" esas prensibi üstünden akıntı edilmesi icap ettiğini kaydederek, tanıtım ve medya başkanlığının ehemmiyetli prensiplerinden birisinin de bu bulunduğunu anlatım etti.

Sosyal medyayı önemsediklerini tamlayan Kurtulmuş, "Sosyal medya, ahlaki kavait içinde kullanılırsa görülmedik kalburüstü müşterek haberleşme aracı. Bunda tek şek yok. Sizler anca kullanıyorsunuz. Bu manada bizim siyasetle öğrendiğimiz esas hususlardan biri de şudur. Ne yapmış olursanız yapın; gerek konvansiyonel medyayı kullanın gerek maşeri medyayı kullanın gerek aşırı mütekâmil teknolojik taşıt ve gereçleri kullanın, neticede iletişimin, tanıtımın en esas fonksiyonlarından biri beniz yüze iletişimdir." dedi.

Yüz yüze iletişimin aşırı donanımlı bir duruma getirilmesini talip Kurtulmuş, şunları kaydetti:

"2023'ün en anahtar meselesinin bura bulunduğu kanaatindeyim. AK Parti'nin, Recep Tayyip Erdoğan'ın maşeri en ehemmiyetli gücü, halkın gönlüne girmeyi nail olmasıdır. Halkın gönlüne girmeyi başardığı için, başardığınız düşüncesince daima müşterek numara tümen adına seçimlerden çıkıldı. Milletin gönlüne girildiği düşüncesince milletin zihnine girildi ve milletin oyları alındı. Şimdi bizi aşırı şimdi güç müşterek proses bekliyor. 2023'e denli bulunan bu müddet içerisinde, gönüllerine girmeyi başardığımız milletimizin gönüllerinden düşmemeyi başaracağız. Milletin gönlünden düşmediğimiz takdirde 2023 de 2024 de AK Parti'nindir, Türkiye'nindir."

AK Parti siyaseti ve AK Parti'nin esas nitelikleri dair değerlendirmelerde mevcut Kurtulmuş, "AK Parti, Türkiye'de hem yaptıklarıyla hem milletin gönlünde toprak etmiş bulunan tarzıyla, tavrıyla bununla beraber şimdiye denli müşterek defa fark olsun AK Parti'ye oy verici şahısların kestirmece yüzdelik 65'lik müşterek şişman çoğunluğa nail olmasıyla Türkiye'nin partisidir." ifadesini kullandı.

Programa, tanıtım ve medyadan mesul AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkan yardımcıları Konya Milletvekili Selman Özboyacı, İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca ile Yasin Bölükbaşı, Ömer Arvas, Ayhan Gider ve Denizli Milletvekili Nilgün Ök de katıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Sivasspor3751-8
8Alanyaspor3650+3
9Çaykur Rizespor3649-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler