USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

AK Parti Etimesgut İlçe Başkanlığından Cemal Emir hakkında suç duyurusu

AK Parti Etimesgut İlçe Başkanı Halil Hotaman ve müşterek kadro vatandaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan düşüncesince "Ceberrut adamı bu ülkenin kökeninden atacağız. Bir henüz onlar kabilinden gelmesin niteleyerek de onların kökünü kazıyacağız" diyen CHP Etimesgut İlçe Başkanı

AK Parti Etimesgut İlçe Başkanlığından Cemal Emir hakkında suç duyurusu
22-09-2021 14:49
Geçtiğimiz piyasa haset Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) kaza kongresinde Etimesgut İlçe Başkanı seçilen Cemal Emir, teşekkürname konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan düşüncesince ‘Ceberrut adamı bu ülkenin aslında atacağız. Bir henüz onlar kabil gelmesin diyerek de onların kökünü kazıyacağız" demişti. AK Parti Etimesgut İlçe Başkanı Halil Hotaman öncülüğünde Sincan Batı Adliyesi'ne mevrut partililer ve vatandaşlar, Emir hakkında ihbarında bulundu.

Adliye uğrunda mütekellim Hotaman, “Etimesgut'un çiçeği burnunda kaza başkanının özlük seçmeninin gözünü henüz geçmiş günden boyamak namına teşekkürname konuşmasında müşterek siyasal tümen temsilcisine yakışmayacak özellikte ifadelerle umumi başkanımıza, Cumhurbaşkanımıza ve kendileri kabil düşünmeyen, siyasal şekilde menfaatlerini desteklemeyen bireylere taşlama ve tehditlerde bulunması, CHP ve yöneticilerinin topluma huzur besledikleri kin, tiksinti duygularında geldikleri yeri açık açık gözler önüne sermektedir. Sayın Cemal Emir, aykırı saptırmalar ve suçlamalarla geçirdikleri kurultay dönemini unutturmamak namına olacak ki sınırını aşan ifadelerle ruzname oluşturmaktadır.

Ülkemizin seçme Cumhurbaşkanına, liderimiz ve Cumhurbaşkanımıza 'Ceberrut adam' kelimesini kullanacak denli seviyesiz, özlük siyasal düşüncesine cemaat olamayanlar düşüncesince ise 'kökünü kazıyacağız' kabil açık saçık kelimeleri kullanacak denli şirazesi raporlu müşterek siyasetçinin maşer nazarında ikrar görmeyeceğini namına müşterek kat henüz anımsatmak istiyoruz. Sayın başkan, nisyan ki korkutacağız, susturacağız, yıldıracağız ve ayrıca kökünü kazıyacağız dediğiniz insanoğlu bugüne denli bu coğrafyada devletleri düşüncesince Malazgirt'te, Sakarya'da, Çanakkale'de ve sonuç şekilde 15 Temmuz gecesi ülkenin değme durumunda tanklara, mermilere gövdesini esirgeme etmiş, martir ve gazi ergin insanlardır” dedi.

“Darbe girişiminde şehremaneti başkanının evine gizlenen yöneticilerinizi korkutabilirsiniz”

Hotaman, “Siz ve sizin gibiler bu janr ifadelerinizle fakat ve fakat ilkin sonuç çağda korkakların, yalancıların, tacizci ve tecavüzcülerin yegane içtima piyasası durumuna dönüşen özlük siyasal partiniz içerisindeki güçsüz hoşgörülü dostlarınızı ve ya 'Darbe olursa tankın önüne geçmiş ego çıkarım' dedikten sonradan çarpış girişiminde şehremaneti başkanının evine gizlenen yöneticilerinizi korkutabilirsiniz. Size tavsiyemiz, müşterek Türkiye Cumhuriyeti yurttaşı şekilde ülkenin seçme cumhurbaşkanını ve özlük siyasal düşüncenizi paylaşmayan kullanmakta olanları zılgıt geçirmek namına ülkemize, şehrimize, ilçemize ve yurttaşlarımıza kâr sağlayacak politika üretmeniz ve bu bağlamda söylemlerde bulunmanızdır” diyerek konuştu.

“Parti mensuplarımıza yönelecek rastgele müşterek tehditte mesul şahsen sayın başkandır”

Kurulduğu günden itibaren çalışmaların ‘Halka işlev Hakk'a hizmettir' parolasıyla yürütüldüğünü kail Hotaman, “Çalışmalarımıza Cumhurbaşkanımız önderliğinde değiştirmeden bitmeme edeceğimizi, bundan tasalı bulunan düzeysiz Emir kullarına huzur mücadelemizi henüz da kalan müşterek azim ve kararlılıkla sürdüreceğimizi belirtiyor, CHP Etimesgut İlçe Başkanı seçilen zatı yakışıksız, düzeysiz açıklamalarını namına misliyle iadeli ediyoruz.

Etimesgut ve ya rastgele müşterek yerde tümen mensuplarımıza yönelecek rastgele müşterek tehditte ve ya eylemde şahsen sorumlunun sayın başkanın olacağını da anımsatmak istiyorum. Bununla beraberce CHP Etimesgut İlçe Başkanının kongrede icra ettiği cumhurbaşkanımız ve teşkilatımıza müteveccih zılgıt ve taşlama muhtevalı ifadeleri zımnında hüküm uğrunda matematik soruyor ve ihbarında bulunarak ahbaplık uğrunda matematik yoklamak neredeyse harekete geçiyoruz” ifadelerini kullandı.

Oğuzhan Halil Özbek - Sadettin Aliusta


 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler