USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Adana'dan İskenderun'daki depremzedelere balıkçı teknesiyle yardım materyali gönderildi

Adana'nın Karataş kazasından depremzedelere ulaştırılmak kabil Hatay'ın İskenderun ilçesine 35 balıkçı teknesiyle yardım materyali taşındı.

Adana'dan İskenderun'daki depremzedelere balıkçı teknesiyle yardım materyali gönderildi
23-02-2023 23:05
Adana

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen afetzedeler düşüncesince Karataş Kaymakamlığı ve Belediyesinin yanında Karataş Su Ürünleri Kooperatifinin dayanaklık etmek verdiği kampanyada, yardım malzemeleri toplandı.

Gıda, hijyen, bebekler düşüncesince abla ve müheyya çaput kadar malzemelerden oluşan koliler, gönüllülerin sayesinde Karataş Limanı'na getirildi.

Malzemelerin yüklendiği 35 balıkçı teknesi, yardımları depremzedelere yansıtmak az daha İskenderun Limanı'na akıntı etti.

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, teknelerin hareketinden evvel icra ettiği açıklamada, depremzedeler düşüncesince kaza merkezinde 50, yer mahalleler ve rustik mahallerde ise 100 cilt kurulduğunu bildirdi.

Topuz, kaza merkezindeki 3 meslek ve spor salonunda nazil afetzedeler düşüncesince 700 nefis kemirmek çıkarıldığını dile getirerek, yardım seferberliğine katkıda mevcut her insana teşekkürlerini iletti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler