USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Adalet Bakanı Gül: 'AK Parti milletle beraber yol yürüme siyasetinin adıdır'

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, AK Parti'nin tamamen yapan, nesir eden, Türkiye'yi büyüten, geliştiren, kalkındıran müşterek ayrıca bulunduğunu belirterek, “Dünya demokratlık evveliyatına de bu manada milletle iç içe eski bambaşka müşterek siyasal akıntı örneği yoktur. Çü

Adalet Bakanı Gül: 'AK Parti milletle beraber yol yürüme siyasetinin adıdır'
17-12-2021 19:44
Elazığ'a mevrut Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, programları kapsamında müşterek kol ziyaretlerde bulundu. İlk namına adliyeye geçerek araştırmalarda mevcut Bakan Gül, peşi sıra martir Polis Memuru Cihat Şahin'in ailesini görüşme etti. Daha sonraları sırası ile valilik, şehremaneti ve Fırat Üniversitesi Rektörlüğünü görüşme den Gül, AK Parti İl Başkanlığına geçerek partililerle müşterek araya geldi. Bakan Gül burada açıklamalarda bulundu.
Elazığ'ın herhangi müşterek devir AK Parti'ye ve milletin adamı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a baş döndürücü iri müşterek dayanak verdiğini tamlayan Bakan Gül, “Elazığ'a AK Parti'nin tabelasını milletimiz asmıştır diyoruz. AK Parti kurulduğu günden bu yana milletimizin bu partiye vermiş bulunduğu desteği en çelimli sağlayan yerlerden bir tanesi Elazığ'dır. Bu nedenden dolayı partimizin kuruluğu günden bu güne bu teşkilatta fariza alan, emeği sabık her insana canı içten teşekkürname ediyorum. Çünkü mevkiler makamlar, dirimlik kullanılan gücün as bulunan teşkilattır, milletimizle bulunan siyaset yolculuğudur.

AK Parti'nin siyasetteki başarısının temeli AK Parti müşterek kadro siyasetçi mühendisliklerle değil, AK Parti art kapılarda ziyasız odalarda kurularak değil, milletimizin vesayete sonuç özgülemek için, yasakçılığa sonuç özgülemek düşüncesince tabelasını kurduğu müşterek partidir. O nedenden dolayı bu milletle beraber yol yürüme mevzusundaki başarısını da enerjisini de buradan almaktadır. Hem cumhurbaşkanlığı seçiminde hem şehremaneti seçiminde ve öbür seçilerde dayanak sağlayan kâffesi Elazığlı hemşerilerimize canı içten teşekkürname ediyorum. Elazığ'a iş geçirmek bizim düşüncesince iri müşterek onurdur. Cumhurbaşkanımız da Elazığ'a baş döndürücü iri ehemmiyet vermiştir. Cumhurbaşkanımızın dünde Elazığ'a selamlarımızı iletin dedi. İletmiş olalım. Depremden müşterek yol sonraları Elazığ'a Cumhurbaşkanımız geldi ve tahminî 25 bin konutu konfirmasyon etti” niteleyerek konuştu.

“Devlet bundan sonraları yanımda anlayışını AK Parti hükümetleri ve Cumhurbaşkanımız kazandırmıştır”

Çok iri müşterek facia ve sıkıntı yaşadıklarını özetleyen Bakan Gül, “Rabbim müşterek şimdi yaşatmasın. Ülkemize müşterek defa şimdi esbak olsun. Önceki hadiselerde vatandaşımız nerede bu devlet, yanımda kimesne bulunmayan derken bu Allah vermesin gücün müşterek facia olduğunda da bundan sonraları yanımda bu mutluluk niteleyerek müşterek anlayışı AK Parti hükümetleri ve Cumhurbaşkanımız ülkemize kazandırmıştır. Bunu şimdi da ileriye götüreceğiz. Esas sebebi ile bu milletimizin öteden bu yana görmesi müstelzim müşterek durumdu. Ama bu eksiklikleri, olması müstelzim bu hizmetleri AK Parti getirdi. Bu mevzuda da hassaten baş döndürücü ehemmiyetli adımlar attık. Yine atmaya bitmeme ediyoruz. Elazığ'a hem sanayisi, keyif ve darülfünun alanındaki hizmetleri ile merkezi hükümet namına herhangi müşterek ayrışık desteğimizi sürdürmeye bitmeme ediyoruz” halinde konuştu.

“AK Parti baştan sona yapan, nesir eden, Türkiye'yi büyüten geliştiren, kalkındıran müşterek ayrıca olmuştur”

AK Parti'nin 19 salname hükümet hizmetlerinde milletin halının dibine süpürülmüş bulunan problemlerini alarak biricik hiç çözdüğünü dile getiren Bakan Gül, “Elazığ'ın müşterek lafı var. Yiyen bilmez, hazırlayan bilgili diye. Yani burada mutfakta, millet düşüncesince iş etmek, problemlerini halletmek düşüncesince AK Parti baş döndürücü iri müşterek mücahede harcama etmiştir. Konuşmak, kalem kavgası yapmak, işin lafını ortaya atmak kolay. Ama as, çetin ve lüzumlu olanda çalışmalar yapmaktır. Taş üstüne taş koymaktır. Akif'in söylediği gibi. Süleymaniye'yi gel yıkalım desem 2 kürek 2 rençper gerek, gel bunu yeniden deneyelim desem müşterek Sinan lazım birde Süleyman gerek.

Yıkmak emeksiz gücün gerçekleştirmek düşüncesince müşterek Sinan müşterek Süleyman lazım. AK Parti baştan sona yapan, nesir eden, Türkiye'yi büyüten geliştiren, kalkındıran müşterek ayrıca olmuştur. Dünya el erki evveliyatına de bu manada milletle iç içe esbak bambaşka müşterek siyasetçi cereyan örneği yoktur. Çünkü AK Parti milletle beraber yol yürüme siyasetinin adıdır. Nereden geldiğimizi, kimimle geldiğimizi unutmayalım. Biz siyasetçi mühendislikte gelmedik, tığ statükocularla gelmedik. Biz milletle geldik, mağdurlarla geldik. Nereden geldiğimizi, kiminle yürüdüğümüzü unutmayalım ki şimdi müşterek tomar bu millete iş edelim.

Nerden geldiğimizin, kimlerle yol yürüdüğümüzü, kimlerle buraya denli geldiğimizi unutursak, o beraber yol yürüdüğümüz arkadaşlarımızın da, o sosyolojinin de desteğini sürdüremeyiz. O nedenden dolayı bizim başarımız milletimize yüzümüzü baştan sona dönmemizle olmuştur. Milletimizin problemlerin geriş çevirip kişi polemiklerimizi, endamsız çekişmelerimizi katiyen dönemeyiz. O nedenden dolayı milletimizin ne problemi var ise bu problemi gidermenin adı siyasettir. Bu siyaseti karşıcı fırka de AK Parti'dir. O nedenden dolayı bunu yaptığımız düşüncesince halkımız hepimiz herhangi müşterek devir desteğini sürdürüyor” dedi.

“Terörle savaş dalında da baş döndürücü ehemmiyetli başarılar elde etmekteyiz”

Vesayetin karşısında metin durduklarını dile getiren Gül, “Bugün 17 Aralık. Bu ülkede 17 Aralık- 25 Aralık operasyonu oldu. Yargı, itimat ve kurumlara sızmış FETÖ hainlerinin koşut binanın bu manada yıldırı örgütünün organizasyonuyla kumpaslarıyla Türkiye diz çöktürülmeye çalışıldı. Sonunda 15 Temmuz'a denli revan ve öncesindeki yaşanmış bulunan hadiseler. Türkiye bu manada da mücadelesini terörle çalışan müşterek biçimde başarıyla verdikçe herhangi müşterek bölgede da ilkin terörle savaş dalında da baş döndürücü ehemmiyetli başarılar elde etmektedir.

Türkiye bundan sonraları vesayete, statükoya, kumpaslara, kadem oyunlarına, milletin iradesini fesada çevirmeye, milletle gürültü fail anlayışa katiyen müsaade vermeyecektir. Bu manada da milletimizin problemlerine da delik yummaya hakkımız yok. Esnafımızın, işçimizin, ters gelirli vatandaşımızın, milletimizin ne sorunları var ise tabii bu problemlerin bilincinde olarak, sorunları bozma kararlılığı gine ortaya koyuyoruz. Bu sorunlara, sıkıntılara, gözümüzü yumup başımızı eş gömemeyiz” ifadelerini kullandı.

“Her siyasetçi partinin müşterek amacı namına ortaya konan erek cumhurbaşkanımızın aldığı kararla ve liderliği de ortaya konmuştur”

Dün açıklayan minimum tutara yer veren Bakan Gül, “Dün cumhurbaşkanımız minimum ücretle ait izah yaptı. Tarihi müşterek artışla, bu mevzuda işçilerimize çalışanlarımıza baş döndürücü iri müşterek dayanak verdi. Tüm çalışanlarımız da müşterek şenlik havası oldu. Keza işverenlerimize de arttırma müşterek ağırlık getirmeden, muhtemel olduğunca o yükü almaya müteveccih de burada emek özgülemek ortaya kondu. Hem içi hem iş sağlayan yönünde ehemmiyetli müşterek gidişat ve muvaffakiyet ortaya kondu. Keza minimum ücretten dirimlik ve kaşe vergisi alınmamasına yönelikte müşterek değişmeyen baş döndürücü zamanı müşterek karardır. Siyasetimizde senelerce müşterek manzara namına herhangi müşterek siyasetçi partinin müşterek amacı namına ortaya konan bu erek cumhurbaşkanımızın aldığı kararla ve liderliği de ortaya konmuştur. Tüm çalışanlarımıza, emek özgülemek yaşamımıza hayır kademli olsun.

Cumhurbaşkanımızdan da Allah razı olsun. Burada çalışanlar emekçiler var. Herkesin yüzü gülüyor. İşverenlerimize de arttırma zorluk gelmeden kâffesi bu çalışmalarımızı yapıyoruz. Fiyat artışlarından çalışanlarımızın etkilenmemesi düşüncesince emekleri hükümetimiz tarafın sürdürülüyor. Keza amme çalışanlarına, memurlara gine esnafımıza, emeklilere ve kâffesi ters gelirlilere ücretle geçinen kâffesi kesimlere müteveccih çalışmalarımız da sürdürüyoruz. Bu mevzuda eder artışlarından çalışanlarımızın etkilenmemesi düşüncesince çalışmalarımızı da yapacağız. Bu mevzuda 3600 olsun sözleşmelilerin ekibe geçmesi ve ek göstergeler olsun kâffesi bu hususlarda da camianın kâffesi kesimleriyle ait iyileştirmeleri sürdüreceğiz. Milletimizin kâffesi problemlerini bozma kararlılığındayız”

“2023 senesinde gine milletimize iş yönünde baş döndürücü güzel müşterek destekle yolumuza bitmeme edeceğiz”

“Türkiye'de müşterek nesir edenler var, birde projesi, gösterimi olmayanlar var. Türkiye bugün ülkemizin menfaatleri düşüncesince sahada aldatmaca müessis namına fariza üstlenen durumdadır” diyen Bakan gül, şunları kaydetti:
“Türkiye bu mevzuda baş döndürücü ehemmiyetli sahada ve masada başarılar elde etti. Ama sorduğunuzda uğur boncuğu projesi, gösterimi olmayan, Türkiye'nin bu konudaki tasavvufun

a hayalleri yetişemeyenlerin bu ülkeye düzen de uğur boncuğu olanakları olmadığını milletimiz baş döndürücü güzel biliyor. AK Parti 19 yılda herhangi müşterek bölgede bulunduğu derece özgürlükler alanında, asliye hakların geliştirilmesi yönünde da baş döndürücü ehemmiyetli katkılar yaptı. Biz bunu acemi kanun ile de taçlandıralım istiyoruz. AK Parti'nin güzel niyeti ile veya pratikte ki müşterek kadro desteklerle değil, bu vatandaşımızın çırılçıplak getirmiş bulunduğu müşterek haktır. Anayasal haktır. Ne olursa olsun buradan geriye değil fakat ileriye gidilir niteleyerek müşterek anayasal teminata alınmasına gerekseme vardır. Bu zorunlu müşterek durumdur. Toplumun herhangi müşterek kesimi ile kucaklaşacağız, şurası bunu yapacağız diyenler 10 sene öne başörtülü müşterek kişi, işyar olabilsin, üniversitede okuyabilsin bunu kanun garanti dibine alalım dediğimizde 411 mebus he dedi.

Böyle olması lazım, bu yurt başı açıkça başı mestur ki olursa olsun, kuşkusuz isterse anca yaşasın, kuşkusuz isterse anca inansın, kuşkusuz isterse anca düşünsün ve o biçimde giyinsin, hayat tarzına kimesne karışmasın, bu yurt hakeza müşterek ülkedir niteleyerek buna oy verdiğinde, CHP elden soluğu Anayasa Mahkemesinde aldı. 411 el özgürlüğe kalkmıştı gücün kaosa el kalktı niteleyerek bu mevzuda müşterek ihtilaf ortaya çıktı. Buyurun acemi kanun diyoruz. Gelin pazartesiden itibaren uğur boncuğu kimsenin başı açığı da başı örtülüsü de resim giysisinden çevre kamusal haklardan yararlanma, terbiye tahsil haklarından yararlanma, memurluk haklarından faydalanma dair uğur boncuğu bariyer olamaz.

Engellenemez niteleyerek acemi gıcır kanun deneyelim diyoruz. Gelin bu mevzuda samimiyseniz milletimizin bu asliye hakkı anasının ak sütü denli helal bulunan bu özgürlüklerini acemi anayasayla anayasal garanti dibine alalım. AK Parti'nin ve Cumhurbaşkanımızın bu çağrısına he deyin. Türkiye'yi acemi yüzyıla, özgürlükçü ve şimdi çıplak müşterek biçimde milletimizle beraber korkmadan güvenli adımlarla taşıyalım. Türkiye'de ekmeği de, özgürlüğü de büyüterek acemi yüzyıla akıllıcasına güvenli adımlarla yürüme kararlılığındayız. Bunu da inşallah milletimizle beraber yapacağız. Sorunlarımızı, sıkıntılarımızı aşacağız. Cumhurbaşkanlığımız liderliğinde Cumhuriyetimizin acemi yüzyılında 2023 senesinde gine milletimize iş yönünde baş döndürücü güzel müşterek destekle yolumuza bitmeme edeceğiz.”

Sedat Erbak
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler