USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Abisini öldürdü değme şeyi arkadaşına anlattı! Şok asıl içki dondurdu

 Fatih’te abisini zedelenmek ederek ölümüne bozukluk bulunduğu ve yaşadıklarını anlattığı arkadaşı çeşidinden polise suç duyurusu edilmiş bulunduğu tez edilen zanlı üzerine düzenlenen anket tamamlandı. İddianamede zanlı İrfan Özbakırcı’nın ‘kardeşi isteyerek öld

Abisini öldürdü değme şeyi arkadaşına anlattı! Şok asıl içki dondurdu
23-01-2023 14:08
 Fatih’te abisini zedelenmek ederek ölümüne illet yer aldığı ve yaşadıklarını anlattığı arkadaşı kabilinden polise suç duyurusu edilmiş yer aldığı tez edilen zanlı üzerinde planlı anket tamamlandı. İddianamede zanlı İrfan Özbakırcı’nın ‘kardeşi bilerek öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapishane cezasına çarptırılması istem edildi.Abone ol

İstanbul Fatih’te abisi İlhan Özbakırcı’yı (58) ameliyatlı yerinden zedelenmek ederek ölümüne illet yer aldığı ve yaşadıklarını arkadaşı Süleyman S.’ye anlatması üzerinde arkadaşı kabilinden kolluk ekiplerine suç duyurusu edilmiş yer aldığı tez edilen zanlı İrfan Özbakırcı (53) üzerinde planlı anket tamamlanarak savca düzenlendi.

‘‘İrfan’ın abisini öldürdüğünden şüpheleniyorum’’

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanmakta olan iddianamede, 31 Ağustos 2022’de kolluk ekiplerine birlikte suç duyurusu geldiği, ihbarda mevcut şahit Süleyman S.’nin, ‘İrfan’ın abisini öldürdüğünden şüpheleniyorum, dem arasında olduğuna değgin birlikte şeyler söyledi’ demesi üzerinde ekiplerin Kocamustafapaşa Mahallesi’nde mevcut adrese gittiği ve İlhan Özbakırcı'nın ölü bedenine eriştiği anlatıldı.

Alkol aldıkları tam cinayeti arkadaşına anlattı

Tanık Süleyman S.’nin ifadesine toprak maruz iddianamede, zanlı İrfan Özbakırcı ile öldürülen İlhan Özbakırcı'nın ahi olduklarını, gelişigüzel ikisini de çocukluk yıllarından bu yana tanıdığını, İlhan'ın bellek ameliyatı olmasından sonradan evden sert çıkmadığını ve ihbardan birlikte devir öncesinde zanlı İrfan ile mahalle parkında içki aldıkları tam İrfan’ın namına birlikte şeyler anlattığını dediği kaydedildi.

Kanlar arasında bırakıp çıktığını dediği kaydedildi

Tanık Süleyman S. beyanının devamında, zanlı İrfan'ın namına 3-4 devir evvela abisi İlhan ile gürültü ettiklerini, abisini yumrukladığını, abisinin cerrahi müdahale bölgesinin patlaması sonrası kanlar arasında abisini bırakıp çıktığını, ahir günlerde aksülamel vermediğini ve vücudunun soğuması üzerinde yaşamını kaybettiğini anlattığını dediği ve bunun üzerinde Süleyman’ın ekiplere ihbarda bulunmuş yer aldığı aktarıldı.

Abisinin yüzükoyun yatan ölü bedenine su götürmüş yer aldığı kaydedildi

Şüpheli İrfan Özbakırcı’nın beyanına toprak maruz iddianamede, ihbardan 3 devir öncesinde şüphelinin abisi ile içki aldıkları tam aralarında annesinin ölümü ile ait ağız dalaşı çıktığını, geçmiş abisine kendisinin sumsuk vurduğunu fakat birçok kere vurduğunu hatırlamadığını, daha sonradan abisinin yere düştüğünü, kendisinin ise odasına derece derece yattığını dediği aktarıldı. Şüphelinin beyanının devamında ise devrisi devir abisinin yüzükoyun yattığını gördüğünü, yanına su götürdüğünü ve evden çıktığını, daha sonradan tün ezanı döndüğünü ve abisi ile görüştüğünü fakat gine kaldırmadığını ve uyumaya gittiğini dediği kaydedildi.

Masa ile abisine vurmuş olabileceğini dediği belirtildi


İddianamede zanlı uyandıktan sonradan sabahleyin esasen abisine seslendiğini, mırıldandığını fakat sonradan gine evden çıktığını ve tamamı bunları şahit Süleyman'a o devir içre anlattığını dediği anlatıldı. Şüphelinin beyanında ayrıca, görüngü noktayı tetkik esnasında fay yer aldığı belirleme edilen masa ile de abisine vurmuş olabileceğini dediği kaydedildi.

Kesin ahiret yolculuğu nedeni ölü açımı raporuyla ortaya çıkacak


Hazırlanan iddianamede öldürülen İlhan Özbakırcı’nın değişmez ahiret yolculuğu nedeninin ölü açımı tutanağı kararı belirlenebileceği, raporun daha dosyaya sunulmadığı fakat şüphelinin öldürülen abisini zedelenmek ederek gebertmek aracılığıyla üzerinde amme davası açmaya ehliyetli şahit ve şek bulunmuş yer aldığı kaydedildi.

Ağırlaştırılmış müebbet hapishane cezası isteğiyle yargılanacak


Hazırlanan iddianamede zanlı İrfan Özbakırcı’nın ‘kardeşi bilerek öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapishane cezasına çarptırılması istem edildi. Şüphelinin yargılanmasına gelecek günlerde İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi’nde başlanacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor33450
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3434-15
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler