USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

8 Mart lafları musavver çelimsiz Kadınlar Günü mesajları sayfası

Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Kadınların konuşu ve toplumsal yönden denk bulunduğunun altını çizen 8 Mart Dünya kadınlar günü esasen ortak uğraş günü. Kadının yaşamın rastgele dalında bulunduğunu ve katiyen art planda kalmayacağının ispatı. Bu manalı ve hususi g

8 Mart lafları musavver çelimsiz Kadınlar Günü mesajları sayfası
08-03-2022 08:53
Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Kadınların kazançlı ve içtimai yönden denktaş bulunduğunun altını çizen 8 Mart Dünya kadınlar günü gerçekte birlikte uğraş günü. Kadının yaşamın rastgele dalında bulunduğunu ve katiyen arka planda kalmayacağının ispatı. Bu manalı ve hususi gün düşüncesince Kadınlar Günü mesajları, musavver 8 Mart tesit lafları sayfamızda.Abone ol

Kadınlar Gününe hususi en elleme musavver endamsız ve öz 8 Mart mesajlarınız bizden... Dünya üstünde kutlanan ehemmiyetli günlerden bir tanesi bulunan Kadınlar Günü devletimizde de iri özen görüyor. Kadınların kazançlı ve içtimai yönden denktaş bulunduğunun altının çizildiği 8 Mart Dünya kadınlar günü gerçekte birlikte uğraş günü. Siz de bu manalı günde eşinizi, annenizi hayatınızdaki hanımları bahtiyar edecek 8 Mart musavver kutlama kartı mesajları yollayın onları bahtiyar edin. 

Kadınların kazançlı ve içtimai yönden denktaş bulunduğunun altının çizildiği 8 Mart Dünya kadınlar günü gerçekte birlikte uğraş günü. Kadının yaşamın rastgele dalında bulunduğunu ve katiyen arka planda kalmayacağının ispatı. Dünyada evvel kere 1921 senesinde kutlanan Kadınlar Günü devletimizde de 8 Mart'ta kutlanıyor.

8 Mart Kadınlar Günü Sözleri: Müminler düşüncesince en elleme dayanıklı Sevgili Peygamberimizdir. O, kadınlara dirlik baştan sona sevgi, saygı, tolerans ve kavrayış göstermiş, bırakın dövmeyi; kadınlara dirlik göz boncuğu devir sert davranmamış; cemi güler yüzlü olmuştur. Dolayısıyla Peygamberimizin kadınlara dirlik gösterdiği bu tavır, çoğumuz düşüncesince dayanıklı olmalıdır. Bu punt ile kâffesi kadınlarımızın gününü kutluyorum.

Kadın, beyi kılıçsız zapt boy bos ve hayta bağlar. (Tolstoy)

Korkmadan sokakta yürüyebildiginiz, cinsiyetinizden ötürü kendinizi ispat etmek mecburiyetinde olmadığınız, hürmet gördüğünüz şimdi elleme birlikte dünyada olmanız dileğiyle...Her zorluğun üstesinden gelen, kendine inanan, savaşan, sen yapamazsinlarin üstüne revan kâffesi bayanların KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN! Değerinizin bilincinde olun, siz hususi varliklarsiniz.

Onlardan olduğumuz ve yaşamımızın doğumdan ölüme rastgele alelacele varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi kılıç ika amacında yüreklerindeki yârenlik ve şefkati yanıtsız verici esirgemez kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum.

Kadın, doğası gereği zayıftır; fakat acıya en aşırı o dayanır. Kadının direncini ibik biricik şey; manzara etmiş olduğu ferdin gereksiz çıkmasıdır. Hayallerinizin gereksiz çıkmaması ümidiyle, kadınlar gününüz hümayun olsun.

Cumhuriyetimizin mihrak noktasında toprak düzlük kadınlarımız, muasır ve muasır günlere gelmemizde ehemmiyetli görevler başarmışlardır. Kadınlar gününüz hümayun olsun.8 Mart, dünyada bayanların eşitlik, kalkınma ve şimdi rahat dirim özlemleri dile getirdikleri gündür. Kadınlarımızın bu manalı gününü kalben kutluyorum.

Tüm dünya, memleketimiz ve üyelerimiz ortada fariza önleyen kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, yârenlik ve saygılarımı sunuyorum.

Sen hayatımın demirkazık oldun, nereye gidersem gideyim ışığının altında sevginle uyudum. Doğru yolu buldum, seni seviyorum! Kadınlar gününü en ahbapça dileklerimle kutlarım.

Dünyada nice insanoğlu vardır. Kimi mutlu, kimisi mutsuz.. Kimi gülüyor, kimisi ağlıyor.. Ama kâffesi güzelliklere ve mutluluklara müstahak bir tanesi var; O’da şu anda bu mesajı okuyor. “Kadınlar Günün Kutlu Olsun!”

Eğer yanınızda olsaydım size sıkı sıkıya sarılır, dirim boyu gözlerinizdeki ışıltının bitmeme etmesini, rahat birlikte sahn sürmenizi dilerdim. Kadınlar gününüz hümayun olsun.

Analarımız, bacılarımız, yaşantımızın ½ si ayrıca aşırı şimdi birlikte tomar değerlerimizi tabir fail kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.

Eğer yanınızda olsaydım size sıkı sıkıya sarılır, dirim boyu gözlerinizdeki ışıltının bitmeme etmesini, rahat birlikte sahn sürmenizi dilerdim. Kadınlar gününüz hümayun olsun.

Analarımız, bacılarımız, yaşantımızın ½ si ayrıca aşırı şimdi birlikte tomar değerlerimizi tabir fail kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.

Bütün bayanların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, eşitlik, hürriyet ve büyüklük meşbu birlikte dirim sürmelerini diliyorum.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler