USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

4 günde 2 kilogram yağ yakma garantili! İşte bulgur diyeti sıralaması elden başlayın

Bulgur diyeti listesiyle 4 günde 2 kilogram yağ yakmanız mümkün. Üstelik aç kalmadan ve içimli öğünler yiyerek. Fark Etmeden Diyet listesiyle maruf Selahattin Dönmez'in hazırladığı 4 günde 2 kilogram yağ yaktıran bulgur diyeti sıralamasında kahvaltı, öğlen vakti ve şeb ezan

4 günde 2 kilogram yağ yakma garantili! İşte bulgur diyeti sıralaması elden başlayın
25-09-2022 15:59
Bulgur diyeti listesiyle 4 günde 2 kilogram yağ yakmanız mümkün. Üstelik aç kalmadan ve içimli öğünler yiyerek. Fark Etmeden Diyet listesiyle maruf Selahattin Dönmez'in hazırladığı 4 günde 2 kilogram yağ yaktıran bulgur diyeti sıralamasında kahvaltı, öğlen ve tün ezanı yemeği kip listeleriyle boşluk defa tarifleri var.Abone ol

4 günde 2 kilogram özgülemek fon değil bununla beraber yağ yakarak. Fark Etmeden Diyet listeleriyle maruf Selahattin Dönmez, FOX TV'de Çağla Şikel'in sunmuş olduğu Çağla'yla Yeni Birgün programında 4 günde 2 kilogram yağ yaktıran bulgur diyeti listesini ve hususi tariflerini açıkladı.

4 günde 2 kilogram verdiren bulgur diyeti listesini infaz etmek isteyenlere en evvela yanında paradigma uyarımız var. Eğer bu diyeti uygulayarak 4 günde 2 kilogram özgülemek istiyorsanız banko listelerde maruz yemeklere ve öğünlere sadakatli kalmanız gerekiyor. Ürün değiştirmek, defa fark etmek banko yasak.

Ayrıca diyetin sansasyonel olabilmesi düşüncesince er kahvaltı etmek, öğlen öğününü dört dörtlük öğlen zamanı aşındırmak ve tün ezanı yiyeceklerini en geç 8'den ilkin bütünlemek gerekiyor. Bir de tün ezanı yemeğinden sonradan nazar boncuğu halde nazar boncuğu bilinçlilik yenilmiyor. Su haricinde yanında bilinçlilik çekmek de yasak. 

Ve yayıncı ki egzersiz! 4 günde 2 kilogram özgülemek istiyorsanız ve bulgur diyeti uygulamaya değişmeyen verdiyseniz rastgele gündüz kahvaltıdan ilkin aç karnına 45 ahit temaşa gerçekleştirmek zorundasınız. 

Öğünlerde 2 bardak (su bardağı) su, gündüz ortamında 4 fincan çay, 2 fincan kahvehane içebilirsiniz. Daha dahası önerilmiyor. Çaylara da behemehâl 1 önemsiz sulu zırtlak dilimi eklemelisiniz.

Son yanında ikaz da diyeti kimlerin yapabileceğine ilişkin. 4 günde 2 kilogram verdiren diyet listesini az kilogram dahası olan, afiyet sorunu sıfır şahıslar ile yüklü ve emziren annelerin dışındaki hacısı hocası yapabilir. 

Bulgur diyeti boşluk defa uyarıları

Bulgur rejiminde yanında sayı boşluk öğünü öğlen ile tün ezanı yemeği ortada tüketebilirsiniz. Bulgur rejiminde nazar boncuğu gıda hesabına ek tarih yanında ek tarih uygulamayınız. Gün ortamında öğünlerde tavsiye edilen 2'şer bardak suyun haricinde minimum 6 bardak göz sıcaklığında su tüketmelisiniz.

İşte 4 günde 2 kilogram verdiren bulgur diyeti listesinin detayları:

Kahvaltı: 1 tike parafin peynir, 5 sayı yağız yahut yeşil zeytin, 1 sevimli kaşığı bal, 1 tike ekmek, al ve yeşil biber, maydanoz , bariz çay (limon dilimli) 

Öğle: Nar ekşili bulgur salatası 

Nar ekşiki bulgur salatası düşüncesince lazım malzemeler ise şöyle: 3 aşındırmak kaşığı haşlanmış köftelik bulgur, 1 sayı çükündür turşusu, 1 sayı müeddep kıyılmış döşenmemiş soğan, 1 diş sarımsak, 2 kase müeddep kıyılmış maydanoz, 1 aşındırmak kaşığı nar ekşisi, 1 aşındırmak kaşığı zeytinyağı.

Ara öğün: Bulgur rejiminde 3 boşluk defa önerisi var. Diyet süresince bu boşluk defa kombinasyonlarından istediğini istediğin gündüz yiyebilirsiniz. Sadece yanında biricik sima boşluk öğünü 4 gündüz süresince kullanabileceğiniz gibi. Her gündüz ayrımlı yanında boşluk defa de deneyebilirsiniz. Tercih sizin.

1 sayı mandalina ve 8 sıhhatsiz koz yahut 1 bardak (su bardağı) katık ile 10 sayı jale fakirlik yanında öteki ek tarih ise sıhhatsiz muz ve 1 sevimli kaşığı toprak fıstığı ezmesi (şekersiz ) Muzları önemsiz dilimler biçimine getirip üstlerine az oranda fıstık ezmesi sürerek yiyebilirsiniz. Toplam fıstık ezmesi miktarının 1 sevimli kaşığını geçmeğinden güvenli olmanız yeterli. 

Akşam: 2 sayı ev inşası köfte (kırmızı et, tavuk eti yahut gülük etinden yapılabilir) ve hardallı al dürme salatası.

Hardallı al dürme salatası düşüncesince lazım malzemeler şöyle: 1 kase müeddep kıyılmış al lahana, 1 çay kaşığı köri, 1 çay kaşığı kimyon, 1 sevimli kaşığı hardal, 1 sevimli kaşığı nar ekşisi, 1 aşındırmak kaşığı zeytinyağı. 

Önemli not: Tiroid hastaları al lahanayı geniş haşlayarak tüketmeliler.

Bulgur kendince bilmeniz gerekenler

Bulgur; Anadolu'nun en giranbaha besini ve dünyada mıhlı bulunan ve işlenen önceki besindir. Durum buğdayının kaynatılıp, kurutulup kırılması ile elde edilmiş dört dörtlük tahıldır. Bulgurun en ehemmiyetli ayrıcalığı küflenmemesi, böceklenmemesi ve aflatoksin ürememesidir. Radyasyon emmemekte, fitik hamız az daha nazar boncuğu içermemektedir. Bu sebeple bulgur aşırı sağlıklıdır.

Selahattin Dönmez kimdir?

1973 senesinde İstanbul’da dünyaya mevrut Selahattin Dönmez aslen Hatay İskenderun’ludur. İlköğretim, Ortaokul ve Lise eğitimini İskenderun’da tamamlamıştır. Ardından 1995 senesinde Hacettepe Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden izinli olmuştur. 1996 senesinde American’s Weight Loss Bakırköy şubesinde şişmanlık tedavisinde diyet uzmanı adına çalışmış, yanında sene sonradan ise Türkiye Cumhuriyeti Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Gölcük Deniz Hastanesi içerisinde Diyetisyen adına yurtsal vazifesini tamamlamıştır.

Askerlik görevinin arkası sıra 1999 senesinde İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Beslenme ve Metabolizma Bilim Dalında Şişmanlık ve metabolik hastalıklarda tagaddi üstüne bilgi uzmanı adına fariza yapmıştır.

2002’de Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Beslenme ve Diyetetik Bölümü. Diyetetik Anabilim Dalında Metabolik hastalıklarda tagaddi üstüne İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı ile kuma düzentileme yaparak efdal lisans diplomasını almıştır.

Selahattin Dönmez metabolik hastalıklarda beslenme, şeker hastalığı ve tagaddi durumunun değerlendirilmesi üstüne düzentileme ve poster sunumları hazırlamış, gıda endüstrisinde mıhlı mamüllerin oluşumunda mahsul danışmanlığı yapmıştır.

Günümüze derece yanında aşırı sütun ve genel ağ sitesi ile beraberce monitör programlarında yazılar yazmış ve konuşmalar gerçekleştirmiştir.

Yaşantısını İstanbul’da sürdürmekte ve gine İstanbul’da kişi adını taşımakta bulunan ofisi içerisinde Beslenme ve Diyet danışmanı adına çalışmalarını sürdürmektedir.

Türkiye Diyetisyenler Derneği, Türkiye Estetisyenler Derneği ve Fenilketonürili Çocukları Tarama ve Koruma Derneği İstanbul Şubesi, Hacettepe Üniversitesi Mezunlar Derneği üyesidir.

Selahattin Dönmez ‘in kitapları

Fark Etmeden Diyet’le Kalıcı Kilo Verme
Dönmez Diyeti
Fark Etmeden Diyet
Fark Etmeden Diyet’le – Sorular, Cevaplar, Sağlığı İyileştiren Formüller
Fark Etmeden Diyet’le Yeni Bir Hayat
Mucizesiz Zayıflama – Yazar.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler