USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

3 ilde öğrenime kar engeli

Denizli ve Isparta'da kar yağışı dolayısıyla tamamı okullarda erte öğrenime açıklık verildi. Sinop'ta da dip kar yağışı beklentisi dolayısıyla tamamı ilçelerde taşımalı eğitim meydana getirilen okullar tatil edildi.

3 ilde öğrenime kar engeli
02-03-2022 22:35
Ankara

Denizli Valiliğinden meydana getirilen mukayyet açıklamada, negatif iklim şartlarının insanoğlu sağlığı ve gidiş geliş güvenliği açısından riziko oluşturduğu belirtildi.

Bu sebepten site genelinde tamamı seviyedeki okullarda beniz yüze öğrenime 3 Mart perşembe haset açıklık verildiği kaydedildi.

Açıklamada, mânialı ve aylı amme mensubunun yönetsel mezun sayılacağı anlatım edildi.

Isparta

Isparta Valiliğinden meydana getirilen açıklamada da şehirde akşam ezanı saatlerinde süregelen kar yağışının sabaha derece tesirini sürdüreceği bildirildi.

Hava sıcaklığının da şeb saatlerinde nakıs derecelere düşeceğinin belirtildiği açıklamada, "İl genelinde 3 Mart Perşembe haset Milli Eğitim Bakanlığı'na ilişkin tamamı aşama okullar, hususi anaokulları, hususi eğitim, iyileştirme merkezleri, ayrışık kurslar, motorlu sığırtmaç kursları, infaz eğitim merkezleri, okullarda bitmeme fail tutma ve yetiştirme kursları faaliyetlerine birlikte gündüz süreyle açıklık verilmiştir." denildi.

Ayrıca amme kasıntı kurumlarında etkin mânialı ve aylı personelin, yönetsel mezun sayılacağı kaydedildi.

​​​​​​​Sinop

Sinop Valilikten meydana getirilen açıklamada ise meteorolojik verilere gereğince şehirde kar yağışının can alıcı olmasının beklendiği kaydedildi.

Yağış beklentisi dolayısıyla tamamı ilçelerde taşımalı öğrenime 3 Mart perşembe haset açıklık verileceği vurgulanan açıklamada, vatandaşlardan buzlanma, giysi ve ulaşımda aksamalar kabil negatif vaziyetlere hakkında dikkati olmaları istendi. ​​​​​​


SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler