USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

2 aylık bebeğin darp edildiği ev görüntülendi

Gaziantep'te 2 aylık bebeğin babası kabilinden trajik halde darp edildiği ev görüntülenirken, olayın şokunu canlı şahsın komşuları ile arkadaşları gaddar babanın en ağırbaşlı cezayı almasını istedi. Hastanede otama gören bebeğin hali ile ilgilendiren açıklamada mevcut Do

2 aylık bebeğin darp edildiği ev görüntülendi
30-11-2021 19:34

Olay, Gaziantep'in Şahinbey ilçesi Kahvelipınar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya gereğince Yunus Göç adlı şahıs, 28 Kasım 2021 Pazar akşamı 2 aylık bebeği Cihan Göç'ü öldürürcesine darp etti. Olay anları ise el telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Cep telefonu kamerasıyla çekilen görüntülerin toplumsal medyada yayılmasının arkası sıra dünya genelinde tepkiler çığ kadar büyürken, bebeğini darp fail katil ağababa Yunus Göç tutuklandı.

Olayın yaşandığı ev görüntülendi, komşuları ve arkadaşları katil babanın en ciddi cezayı almasını istedi
Tüm Türkiye'de infiale illet bulunan görüntülerin arkası sıra olayın yaşandığı ev görüntülendi. Olayın yaşandığı lüp bulunmuş olduğu sokakta uysallık bilge olurken katil Baba Yunus Göç'ün ailesi ile yakalanan evi bırakma etmiş olduğu öğrenildi. Olaya aksülamel yayınlayan şahsın komşuları ile iş arkadaşları ise görüntüleri izledikten sonraları beklenmedik geçirdiklerini söyleyerek katil babaya en ciddi cezanın verilmesini istedi.

"Videoyu gördükten sonraları tüylerim çalı çaltı oldu, beklenmedik oldum"

Cani babanın arkadaşı bulunan Umut Çavdaroğlu, videoyu gördükten sonraları şoke bulunduğunu söyleyerek, "Komşumuz oluyor. Olayı duyduktan sonraları videoyu izledik ve beklenmedik olduk. Biz hakeza ortak obje yapacağını beklemiyorduk. Dün gece ezanı saatlerinde elektrikler gittikten sonraları burada ortak dövüş ağız dalaşı kadar ortak fenomen yaşandı. Ne bulunduğunu anlamadık. Sabah saatlerinde videoyu toplumsal medyada gördük. Videoyu gördükten sonraları beklenmedik olduk. İşten eve evden işe revan birisiydi başkada ortak şeyini bilmiyorduk. Bu vakası gördükten sonraları beklenmedik olduk. Tüylerim çalı çaltı oldu, kahvaltı fark yapamadım" ifadelerini kullandı.

"Bunu önleyen ağababa olamaz"

Cani babanın komşusu bulunan ve videoyu gördükten sonraları sinirden aşırı biçimsiz bulunduğunu tamlayan Burhan Uçar, katil babanın yaptığına başkaldırı ederek, "Videoyu geçmiş gördüğümde uykuluydum. Fabrikada çalıştığım düşüncesince eve geliyordum, o tam izledim. Videoyu gördükten sonraları beklenmedik oldum, adeta kalbim durdu. Nefesim kesildi, yanımdaki insanoğlu iane etti. Bana iane fail insanoğlu da videoyu gördükten sonraları 'bunu yapanın evini göster, bu ne ortak şey, bunu önleyen ortak ağababa olamaz' dediler. O videoyu gördükten sonraları toplumsal medyaya, ajanslara, gazetelere yolladım" dedi.

"Geldiğine gereğince vaziyeti henüz güzel lakin dirimsel zarar bitmeme ediyor"

Öte taraftan hastanede tedavisi bitmeme fail 2 aylık Cihan bebeğin durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Babası çeşidinden trajik biçimde darp edilen bebeğin, kelle travmasına ilişkin bellek kanaması geçirdiğini vurgulayan Dr. İsmail Demir, bebeğin dirimsel tehlikesinin bitmeme ettiğini açıkladı. Bebeğin sonuç vaziyeti ile ilişik izah önleyen Dr. Demir, "Bebeğimiz Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kelle travması şikayetleri ile yakınları çeşidinden götürülüyor. Orada meydana getirilen araştırmaların arkası sıra kelle travmasına ilişkin bellek kanaması geçirdiği belirleme ediliyor. Yoğun görev gereksinimi zımnında hastanemize atıf ediliyor. Gece vakit 01.00 yakınlarında hastanemize başvurduktan sonraları kılıç de lazım müdahaleleri yaptık. Tekrardan bellek filmimizi çektik. Beyin kanamasından ötürü umumi vaziyeti güzel değildi. Hareketlerinde yavaşlama vardı. Tomografisinde kanamasında ortak çoğalma bulunmadığı düşüncesince cerrahi ortak karışma düşünmedik. Medikal adına derman tedavisi ile bitmeme ediyoruz. Şuanda dip bakımdaki tedavisi bitmeme ediyor. Beyin kanaması geçirdiği düşüncesince dirimsel tehlikesi bitmeme ediyor lakin geldiğine anne gereğince vaziyeti iyiye gidiyor. Kötüye ortak gidişatımız yok. Hiç kimsenin şüphesi olmasın lazım müdahaleler en güzel biçimde hastanemizde yapılıyor" sanarak konuştu.

Said Vakkas Yağcı - Muhammet Abdulkadir Esen

İLGİLİ HABER
Babası çeşidinden zalimce dövülen bebeğin büyükbabası damadının en ciddi cezayı almasını istedi Babası çeşidinden zalimce dövülen bebeğin büyükbabası damadının en ciddi cezayı almasını istedi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler