USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

11 Ocak 2022 Cuma günü Okullar tatil mi?

Türkiye'yi tesiri dibine almaya başlamış olan dargın ve yağışlı iklim zımnında birtakım il ve ilçelerde kar tatili duyuru edildi.

11 Ocak 2022 Cuma günü Okullar tatil mi?
10-03-2022 22:32

Niğde'de okullar tatil edildi

Niğde'de menfi iklim şartları hasebiyle öğrenime 1 gün açıklık verildi.
Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, toplumsal iletişim araçları hesaplarından icra ettiği açıklamada, kar yağışı ve menfi iklim şartları hasebiyle 11 Mart Cuma günü il genelinde okulların 1 gün süreyle açıklık verildiği açıklandı.

Balıkesir'de 6 ilçeye elan kar tatili

Balıkesir Valiliği geçmiş 7 ilçeye eğitimde kar tatili vermesinin arkası sıra zaman de tatil listesine 6 ilçeyi elan arttırma etti. Balıkesir Valiliğinden açıklamada, "Kar yağışı özellikle edinmek kadar menfi iklim şartları hasebiyle 9 Mart 2022 tarihinde tahsil edilen karara arttırma olarak; Altıeylül, Karesi, Dursunbey, İvrindi, Kepsut ve Savaştepe ilçelerimizde 11 Mart 2022 Cuma günü müşterek gün süreyle; İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ilişkin eksiksiz resmi ve asliye yetişek (anaokulları, ilkokulları, ortaokullar) ve lise kurumları, ahali yetişek merkezleri, mesleksel yetişek merkezleri, hususi yetişek kursları, motorlu araç güdücü kursları, türlü kurslar, hususi yetişek ve iyileştirme merkezleri, resmi okullardaki tutma ve yetiştirme kursları ile hususi okullardaki kuvvetlendirme kurslarındaki yetişek faaliyetlerine, İl Müftülüğü'ne ilişkin Kur'an kurslarındaki yetişek faaliyetlerine, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne ilişkin hususi evlat yuvası ve gün bakımevleri ile bebek kulüplerinin yetişek faaliyetlerine, açıklık verilmesine, Engelli ve aylı amme çalışanlarının bire müşterek tarihte yönetimsel yetkilendirilmiş sayılmasına değişmeyen verilmiştir" denildi.

Balıkesir Üniversitesinde öğrenime kar engeli

Balıkesir Üniversitesinde kar yağışı hasebiyle erte açıklık maruz öğrenime devre içi ortamda bitmeme edilecek.
Balıkesir Üniversitesi Rektörlüğünden meydana getirilen açıklama, "Olumsuz iklim şartları ötürü üniversitemizin eksiksiz birimlerinde 11 Mart 2022 Cuma gününe ilişik eksiksiz dersler, öğüt programlarındaki şekliyle online (çevrim içi) namına işlenecektir" denildi.

Ordu'da öğrenime kar engeli

Ordu Valiliği çeşidinden meydana getirilen açıklamada 18 ilçede öğrenime açıklık verildiği bildirildi. Valilikten meydana getirilen kayıtlı açıklamada dip kar yağışı ve buzlanma hasebiyle 14 ilçenin tamamında, 4 ilçede ise bölümsel namına öğrenime açıklık verildiği bildirildi. Yapılan açıklamada, "Akkuş, Aybastı, Çamaş, Çatalpınar, Çaybaşı, Gölköy, Gürgentepe, İkizce, Kabadüz, Kabataş, Korgan, Kumru, Mesudiye, Ulubey ilçelerimizdeki okulların tamamında, Perşembe ilçemizde taşımalı yetişek kapsamındaki öğrenciler için, Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçemizde rustik mahallelerdeki okullar ile kaza genelinde taşımalı yetişek kapsamındaki öğrenciler için, 11 Mart 2022 Cuma günü 1 gün süreyle öğrenime açıklık verilmiştir" denildi. Açıklamada ayrıca, ağız ağıza ve azda olsa öğrenime açıklık maruz ilçelerde engeli bulunan ve aylı amme görevlilerinin de bire müşterek gün yönetimsel yetkilendirilmiş sayılacağı tabir edildi.

Zonguldak'ta öğrenime müşterek gün ara

Zonguldak Valiliği, çıpa kar yağışı beklentisi hasebiyle öğrenime müşterek gün açıklık verildiğini açıkladı. Açıklamada, sakat ve aylı amme çalışanlarının da 11 Mart günü yönetimsel yetkilendirilmiş sayılacağı aktarıldı. Zonguldak Valiliğinden meydana getirilen açıklamada, il genelinde çıpa kar yağışı beklentisi ile ulaşımda aksamalar, buzlanma ve külot vakası tehlikesi hasebiyle il genelinde öğrenime müşterek gün açıklık verildiği açıklandı. Valilik çeşidinden meydana getirilen açıklamada, "Son meteorolojik uyarılara göre, çıpa kar yağışı beklentisi ile ulaşımda aksamalar, buzlanma ve külot vakası tehlikesi hasebiyle ilimiz genelinde kâffesi resmi ve hususi asliye yetişek ve lise kurumları, ahali yetişek merkezleri, hususi yetişek kursları, motorlu araç güdücü kursları, türlü kurslar, hususi yetişek ve iyileştirme merkezleri, resmi okullardaki tutma ve yetiştirme kursları ile hususi okullardaki kuvvetlendirme kurslarında yetişek talim faaliyetlerine 11 Mart Cuma günü müşterek gün süreyle açıklık verilmesine değişmeyen verilmiştir. Bu müddet süresince sakat ve aylı amme çalışanlarımız da yönetimsel yetkilendirilmiş sayılacaklardır." denildi.

Nevşehir'de öğrenime kar engeli

Nevşehir'de dip kar yağışı ve buzlanma tehlikesi hasebiyle öğrenime 1 gün süreyle açıklık verildi. Nevşehir Valiliğinden meydana getirilen kayıtlı açıklamada "İlimizde can alıcı olması muhtemel kar yağışının oluşturacağı menfi şerait ve buzlanma tehlikesi hasebiyle 11/03/2022 tarihinde ilimiz genelinde yetişek öğretime 1 gün süreyle açıklık verilmiştir. Engelli ve aylı amme çalışanlar yönetimsel yetkilendirilmiş sayılacaktır" denildi.

Sinop'ta öğrenime 1 gün ara

Sinop il ve ilçelerinde kâffesi resmi ve hususi okullarda muhtemel dip kar yağışı hasebiyle 11 Mart 2022 tarihinde öğrenime 1 gün açıklık verildi. Sinop Valiliği'nden meydana getirilen açıklamada, “Meteorolojik verilere gereğince ilimiz genelinde can alıcı olması muhtemel dip kar yağışı hasebiyle ilimiz ve kâffesi ilçelerimizde 11 Mart 2022 tarihinde kâffesi resmi ve hususi okullarda, hususi yetişek kurumlarında, ahali yetişek kurslarında, hususi talim kurslarında, eğitim-öğretime 1 gün açıklık verilmiştir. Kamu kasıntı ve müesseselerinde etkin aylı ve sakat çalışanlarımız müşterek gün müddet ile yönetimsel yetkilendirilmiş sayılacaklardır” denildi.

Erzurum'da öğrenime kar engeli

Erzurum'da can alıcı bulunan dip kar yağışı hasebiyle öğrenime 1 gün açıklık verildi.
Erzurum Valiliğince meydana getirilen kayıtlı açıklamada, "Olumsuz iklim şartları hasebiyle 11 Mart 2022 Cuma günü Yakutiye, Palandöken ve Aziziye ilçelerimizde amme ve hususi okulların tamamında öğrenime 1 gün süreyle açıklık verilmiştir. Engelli ve aylı personel yönetimsel yetkilendirilmiş sayılacaktır" denildi.

Bitlis'te kar baştan tesirini gösterdi, okullar 1 gün elan tatil edildi

Bitlis'te dip kar yağışı ve menfi iklim koşullarından ötürü il ve ilçelerde yetişek ve öğretime 1 gün elan açıklık verildi. Bitlis ve ilçelerinde itici havanın etkisiyle kar baştan tesirini göstermeye başladı. Akşam saatlerinde can alıcı bulunan sıkıntı yerini kar yağışına bıraktı. Yoğun kar yağışı ve yollarda meydana gelebilecek buzlanma riski hasebiyle yetişek öğretime 1 gün açıklık verildiği bildirilirken amme kasıntı ve müesseselerinde etkin aylı ve sakat personelin yönetimsel yetkilendirilmiş olabileceği bildirildi. Bitlis Valiliğinden meydana getirilen açıklamada, "Yoğun kar yağışı ve menfi iklim şartlarından ötürü Bitlis biçim ve merkeze ilişkin karye ile beldelerde gelişigüzel cins resmi/özel okullarımızda 11 Mart Cuma günü yetişek ve öğretime 1 gün açıklık verilmiştir" denildi. Tatvan Kaymakamlığından meydana getirilen açıklamada ise, "Kamu kasıntı ve müesseselerinde etkin aylı ve sakat personelin 11 Mart 2022 Cuma günü 1 gün yönetimsel yetkilendirilmiş sayılmalarına değişmeyen verilmiştir" denildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler