Müge Anlı'nın evleneceği Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir yaşı birçok evladı mevcut mı?

ATV'nin yüzü sıcak ve en emniyetli adı bulunan Müge Anlı enerjik yayında evleneceğini duyurdu olanlar oldu. Mutlu haberin peşi sıra Müge Anlı'nın sevgilisi, gelecek benzeri Şinasi Yüzbaşıoğlu iptila konusu oldu. Aslen Adanalı bulunan Şinasi Yüzbaşıoğlu 4. derslik Emniyet m?

Gündem - 2 yıl önce

ATV'nin müstehap ve en emniyetli adı bulunan Müge Anlı deli dolu yayında evleneceğini duyurdu olanlar oldu. Mutlu haberin peşi sıra Müge Anlı'nın sevgilisi, gelecek benzeri Şinasi Yüzbaşıoğlu düşkünlük konusu oldu. Aslen Adanalı bulunan Şinasi Yüzbaşıoğlu 4. derslik Emniyet müdürü ve 58 yaşında? Peki Müge Anlı'nın evleneceği Şinasi Yüzbaşıoğlu henüz ilkin evlit miydi, önceki kimdir? Şinasi Yüzbaşıoğlu evladı mevcut mı?Abone ol

Müge Anlı'nın deli dolu yayında evleniyorum ilanının peşi sıra gelecek eşi, Şinasi Yüzbaşıoğlu çabucak içtimai medyada ruzname oldu. Uzun süredir baş başa olan, ilişkilerini duyurulmayan duyurulmayan yürütüp; evlilikle taçlandırmayı planlayan Müge Anlı'nın sevgilisi Türkiye gündeminin tepesine yerleşti. Birçok insan Müge Anlı'nın evleneceği adam Şinasi Yüzbaşıoğlu'nu araştırmaya başladı. 48 yaşlarında bulunan Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu  ortada 10 gözyaşı var. Şinasi Yüzbaşıoğlu 58 yaşlarında ve aslen Adanalı. Şinasi Yüzbaşıoğlu  henüz ilkin dünyaevi yapmış oldu mı bilinmiyor fakat Müge Anlı Burhan Akdağ ile dü defa evlendi, kızları Lidya dünyaya geldi. Peki kimdir Şinasi Yüzbaşıoğlu, nerede fariza yapıyor, önceki benzeri ve evlatları kimdir?

Müge Anlı 20 Haziran 2022 pazartesi haset Müge Anlı ile Tatlı Sert deli dolu yayını programının açılışında bombayı patlattı ve 'evleniyorum' dedi. Hakkında bugüne derece köksüz hata müşterek baş döndürücü canan ve dünyaevi haberi yapıldığını kail Müge Anlı dünyaevi haberini şu laflarla duyurdu:

Sizleri de baş döndürücü bahtiyar edeceğine inandığım haberi önceki ağızdan vermeye değişmeyen verdim. Evlenmeye değişmeyen verdim. Herkes evleniyor, baş döndürücü abartmaya icap yok. Ama bahtiyar olacağınızı biliyordum. Dualarınızı kabul etmek istiyorum. 

Şinasi Yüzbaşıoğlu inanma müdürü baskı : Müge Anlı'nın 'devlet memuru hatırlı müşterek mesleği var' lafları gelecek eşinin emniyetçi olduğuna yoruldu. Kısa müddet sonra da Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun müşterek inanma çalışanı bulunduğu ortaya çıktı. Adana tevellütlü bulunan Şinasi Yüzbaşıoğlu 58 yaşında. 2021 senesinde İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'ne tayin edilen Şinasi Yüzbaşıoğlu öncesinde Adana inanma müdürlüğünde fariza yapmış. Şinasi Yüzbaşıoğlu, 4. derslik inanma müdürü.  Müge Anlı'nın önceki benzeri Burhan Akdağ: 1973 İstanbul tevellütlü bulunan Müge Anlı önceki evliliğini Burhan Akdağ ile yaptı. Müge Anlı'nın bu evlilikten müşterek kızı oldu. Müge Anlı ve Burhan Akdağ hadiseli müşterek metrukiyet ve otorite süreci yaşadı. Burhan Akdağ müşterek zamanın en adlı sanlı magazin programı yapımcısıydı. 

Müge Anlı'nın önceki evliliği: Magazin muhabirliği fail Müge Anlı önceki benzeri Gürhan Akdağ ile Kanal 6'da tanışıyor. Gürhan Akdağ o vakitler kanalda magazin müdürlüğü yapıyor.

Müge Anlı ile haram sevda yaşamaya başlamış bulunan Gürhan Akdağ, ilişkisini şen sürdürebilmek düşüncesince eşinden boşanıyor. Bir bebek sahibi bulunan Akdağ, boşanmanın peşi sıra Müge Anlı ile 1993 senesinde nikah masasına oturuyor.

Kızları Lidya dünyaya geliyor: Çiftin bahtiyar revan eşiyle bulunan evliliği önceki meyvesini veriyor ve kızı Lidya Müge Akdağ 2002 senesinde dünyaya geliyor. Doğduğu günden beri Müge Anlı'nın en kırılan noktası bulunan kızı Lidya'yı kameralardan ırak tuttuğu düşüncesince kızı karşı katı müşterek bilgelik yok. 

Lidya Müge Akdağ'ın şu anda 19 yaşlarında bulunduğu üniversiteye hazırlandığı biliniyor. Çevresi kabilinden annesine müşebbeh Lidya'nın 1.62 uzunlukta ve 49 kilogram bulunduğu ise karşı bilinenlerden müşterek kaçı. 

Neden boşandılar: Kızı Lidya'nın doğumundan sonraları Müge Anlı kariyerinde yükselmeye, benzeri Akdağ ise düşüşe geçiyor. Bu boyut eş ortada derece derece büyüyen müşterek sıkıntı durumuna geliyor ve boşanmaya değişmeyen veriyorlar.

Müge Anlı ayrılmak istediğini dile getirince Akdağ alım çalım yaparak münakaşanın elden devrisi haset metrukiyet davası açıyor ve eş aceleci müşterek halde boşanıyor. 

Boşandıktan sonraları kızları Lidya dolayısıyla kalın pıtrak müşterek araya mevrut Müge Anlı ve Gürhan Akdağ baştan evlenmeye değişmeyen veriyorlar ve eş 2. defa nikah masasına oturuyor. 

Şiddet gördüm iddiası: İkinci defa evlilik yapan çiftin ilişkileri önceki seneler iyi geçse de baştan tartışmalar alevleniyor ve baştan boşanıyorlar. Bu defa boşanmaya değişmeyen sağlayan ve sıkıntı açan yan Müge Anlı oluyor. Anlı, eşinden kuvvet gördüğünü tez ederek sıkıntı açıyor. 

Mahkeme meydana getirilen suçlamaları cezaevi önüne alarak Lidya Müge Akdağ'ın velayetini annesi Müge Anlı'ya veriyor. meşhur anonsör kızı Lidya'nın, babası ile görüşmesine levent boylu seneler müsaade vermiyor.

Uzun seneler kızını göremeyen ata Burhan Akdağ ise Koynumdaki Yılan isminde müşterek işaret yazarak kızına duyduğu özlemi anlatıyor. 

Başka adamdan aylı iddiası:  Müge Anlı karşı emektar benzeri Gürhan Akdağ'ın ortaya attığı tez yenilir yutulur cinsten değildi. 

Akdağ, Müge Anlı'nın programa boşluk ita nedeninin evli müşterek adamdan hamile olması bulunduğunu öne süürüyor. Bu tez karşısında çılgına dönen Müge Anlı emektar eşiyle yeni baştan mahkemelik oluyor. 

Haftanın Öne Çıkanları

Cuma mesajları toy resiml, çelimsiz cuma tebrik kartı sözleri-2022

2022-06-17 09:03 - Gündem

İBB, İETT'nin 177 aracını hurdaya çıkardı tek anahtar almadı

2022-06-16 11:03 - Gündem

AK Parti Sözcüsü Çelik: Yunanistan hukuku ihlal fail taraftır

2022-06-14 21:03 - Politika

İhraç talebiyle disipline sevk edilen Özcan’dan ilk açıklama

2022-06-14 17:03 - Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 23 milyon örgen hedefiyle yolumuza bitmeme edeceğiz

2022-06-16 16:01 - Politika

Orta Avrupa'da dönemin durduğu şehir: Prag

2022-06-18 13:02 - Dünya

Bakan Dönmez'den 'havalı bakım' paylaşımı

2022-06-19 01:02 - Politika

Annesinin elinden tutup sınava götürdü

2022-06-18 15:02 - Eğitim

TRT Balkan Dijital Haber Platformu, yayına başladı

2022-06-16 01:01 - Gündem

SpaceX, Kaliforniya'dan Alman irfan uydusunu fırlattı

2022-06-19 04:02 - Teknoloji

İlgili Haberler

Herkes intihar etti sanıyordu lakin hayret esas çıktı! Meğer kocası...

13:05 - Gündem

Adana'da depremde hasar gören 14 eğik apartmanın yıkımına başlandı

12:06 - Gündem

Beşiktaş Barbaros Hayrettin Paşa İskelesi vakit 15.00'e derece görev vermeyecek

12:05 - Gündem

İstanbul'da sonuç 7 ayda 110 titrem gümrüksüz sigara, alkol ve tütün ele geçirildi

11:06 - Gündem

Erdoğan çağ de BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile görüşecek

10:06 - Gündem

Günün Manşetleri

Adana'da depremden etkilenen etibba bina kooperatifi kurdu

13:06 - Sağlık

Herkes intihar etti sanıyordu lakin hayret esas çıktı! Meğer kocası...

13:05 - Gündem

Adana'da depremde hasar gören 14 eğik apartmanın yıkımına başlandı

12:06 - Gündem

Beşiktaş Barbaros Hayrettin Paşa İskelesi vakit 15.00'e derece görev vermeyecek

12:05 - Gündem

İstanbul'da sonuç 7 ayda 110 titrem gümrüksüz sigara, alkol ve tütün ele geçirildi

11:06 - Gündem