MHP 'halkla buluşma gezileri' düzenleyecek

MHP milletvekilleri, Merkez Yürütme Kurulu (MYK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) üyeleri, "Adım Adım 2023: İl İl Anadolu" programı çerçevesinde, Cumhur İttifakı'nın projelerini anlatacak, vatandaşın taleplerini dinleyecek.

Politika - 3 yıl önce

Ankara

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, fırka teşkilatlarının "Adım Adım 2023: İl İl Anadolu" temalı dünkü emek vermek programıyla ait kayıtlı izah yaptı.

Açıklamaya göre, MHP milletvekilleri, MYK ve MDK üyelerinden oluşacak heyetler, Cumhur İttifakı'nın Türkiye'yi aydın geleceğe kullanmak az daha yaşama geçirdiği ve geçireceği projeleri anlatmak, arzu ve beklentileri itaat etmek amacıyla Türkiye'nin ciharıyek beraberinde halkla buluşma gezileri ve lakırtı toplantıları düzenleyecek.

Bu gezi ve toplantılarda ülkenin ciharıyek tarafındaki tatmin önderleri, muhtarlar, çıplak maşer örgütleri, fahri firmalar ve esnafla birlikte araya doğacak heyetler, programa Trakya'dan başlayacak.

Öte yandan, partinin resmi unsur sayısını çoğaltmak az daha MHP teşkilatlarınca dünya çapında şümullü birlikte üyelik kampanyası başlatılacak ve bu bağlamda, il ve ilçelerde unsur bildirme ve pırtı stantları açılacak.

"İlletli siyasete hakkında geliştirilmiş yerel aşılardır"

Yalçın, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin, siyasette ve talih yönetiminde istikrarsızlığı ortadan kaldırmak, ülkede ağırbaşlı dümen problemlerine biçim açan ortak patronaj hükümetleri devrini dolaşmak ve toptan mesail karşısında çabuk değişmeyen alabilecek mekanizmaları tekvin etmek az daha kurulduğunu anımsattı.

Ancak eksiksiz bu gerçekleri görmekten ırak birlikte vaziyetteki aşırı çivi muhalefetin, siyasal seçenek elde etmek namına eskiden kalan, çağ dışı kurumları canlandırma ika ısrarını sürdürdüğünü korumak için çaba sarfeden Yalçın, şunları kaydetti:

"Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, emektar dönemlerin sakat dümen anlayışına, Cumhur İttifakı da gürültü ve ayrışmaya mebni illetli siyasete hakkında geliştirilmiş yerel aşılardır. Bu aşıların ürettiği antikorların, 2023'te kasa milletin önüne konulduğunda kararsızların akıllıcasına sonucu vermesine, küslerin barışıp kucaklaşmasına okazyon bulunduğu görülecektir. Son kertede, icap kararlı, gerekse tereddütlü müntehip kitlesinin çoğunluğunun temayülüne, siyasette istikrar, itimat ve bağdaşım arayışının taraf verdiğine tanık olunacaktır. Türkiye'de siyasal istikrarın, içtimai hayat ve sükunun yegane güvencesi mevkiindeki Cumhur İttifakı, milletimizin teveccühüne birlikte el elan mazhar olacaktır."

Program Edirne'den başlayacak

Yalçın, açıklamasında, Soğuk Savaş sonrasında, NATO şemsiyesi altında, Balkanlar ve ayrıca Kafkasya üstünden dünkü birlikte yayılımcı konseptin şekillendiğini tabir etti.

Bunun, Akdeniz, Ege ve Karadeniz'in refah kaynaklarıyla bölgenin arama mekanizmasını Rusya ve Çin kabilinden öbür toptan aktörlere kaptırmamayı, yükselen kuzey Türkiye'nin de ari diyalekt stratejilerini baltalamayı hedeflediğine ayraç fail Yalçın, "MHP teşkilatları, Edirne'den başlayarak eksiksiz il ve ilçelerde eren milletimizle kucaklaşıp halleşerek, onların motivasyonunu en fevk kurda sara karşılık verecektir. Trakya'dan itibaren yakacağımız azim ve oturma meşalesi, peşi sıra Anadolu'yu, eksiksiz dünya sathını aydınlatacaktır." ifadelerini kullandı.

Haftanın Öne Çıkanları

Vivo, Android 12 Güncellemesini Alacak Akıllı Telefon Listesini Yayınladı

2021-10-23 16:23 - Teknoloji

Nasa: 'İnsanoğlu, 60 Yıla Jüpiter ve Satürn'e Seyahat Edecek'

2021-10-21 12:14 - Teknoloji

Çalımbay hakemlere ateş püskürdü!

2021-10-24 20:38 - Spor

Gelen su faturası dudak uçuklattı

2021-10-27 09:43 - Gündem

Rıza Çalımbay’ı Adana Demirspor’a karşı şansı tutuyor!

2021-10-23 15:28 - Spor

“UYAP” alt yapısı yerli yazılımlarla güçlendiriliyor

2021-10-22 09:23 - Teknoloji

Türkçe Seslendirme ile Oynayabileceğiniz Oyunlar

2021-10-20 23:43 - Teknoloji

Küçük kaşifler bilim şenliğinde buluştu

2021-10-22 12:59 - Eğitim

NATO Savunma Bakanları Toplantısı sona erdi

2021-10-22 23:37 - Politika

Türkiye'nin ilk doğal kozmetik üreticisi kadın kooperatifi YÖREX'te

2021-10-23 11:14 - Gündem

İlgili Haberler

YTP Genel Başkanı Ahmet Reyiz Yılmaz: 'Seçimlerin ertelenmesi düşüncesince YSK‘ya başvuracağız'

05:06 - Politika

AK Partili Mehmet Metiner ekranda görmüş oldu AK Parti'yi uyardı: Makam düşüncesince rastgele şeyi yaparlar

14:05 - Politika

Zafer Partisi'nde Ümit Özdağ'ın yegâne adamlığına başkaldırma fail 7 ad istifa etti!

08:05 - Politika

6'lı masada yaşanmış olan bunalım düşüncesince Meral Akşener'den fenomen açıklama!

05:06 - Politika

Meral Akşener’den CHP’nin HDP’yle görüşmesine yeşil ışık

23:06 - Politika

Günün Manşetleri

Adana'da depremden etkilenen etibba bina kooperatifi kurdu

13:06 - Sağlık

Herkes intihar etti sanıyordu lakin hayret esas çıktı! Meğer kocası...

13:05 - Gündem

Adana'da depremde hasar gören 14 eğik apartmanın yıkımına başlandı

12:06 - Gündem

Beşiktaş Barbaros Hayrettin Paşa İskelesi vakit 15.00'e derece görev vermeyecek

12:05 - Gündem

İstanbul'da sonuç 7 ayda 110 titrem gümrüksüz sigara, alkol ve tütün ele geçirildi

11:06 - Gündem