Politika

Yüzbinlerce sözleşmeli çalışana kol müjdesi! Kabine toplantısı sonrası Erdoğan açıklayacak

Kabine, Kasım ayının sonuç toplantısı düşüncesince çağ Beştepe'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplanıyor. Toplantıda sözleşmeli çalışanların ekibe alınmasıyla ilili sonuç kararın verilmesi beklenirken, EYT konsu da masada olacak.

Yüzbinlerce sözleşmeli çalışana kol müjdesi! Kabine toplantısı sonrası Erdoğan açıklayacak
28-11-2022 08:08
Kabine, Kasım ayının sonuç toplantısı düşüncesince çağ Beştepe'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplanıyor. Toplantıda sözleşmeli çalışanların ekibe alınmasıyla ilili sonuç kararın verilmesi beklenirken, EYT konsu da masada olacak.Abone ol

Kasım ayının sonuç Kabine Toplantısı çağ yapılacak. Toplantıda anne maddeler sözleşmeli personele takım ve EYT emekleri olacak. Kabine toplantısında masaya doğacak en ehemmiyetli konulardan birisi sözleşmeli personele takım beklentisi olacak.

Bakan Vedat Bilgin açıklamıştı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin açıklamasında, "Kamudaki kâffesi sözleşmeli çalışanı havi kodifikasyon pazartesi haset Kabine Toplantısı'nda ele alınacak"  dedi. Kamudaki 600 bine benzeyen sözleşmeli personel bulunuyor.

EYT ile ait sonuç istimara yapılacak

 Kabine toplantısında EYT çalışmalarına bağlı de Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşülecek. EYT'nin kimleri kapsayacağı, istikraz ve gözyaşı kriterlerine bağlı meydana gelen çalışmalarda gelinen sonuç gestalt Kabine'nin gündeminde olacak.

Zincir marketlere fahiş değer düzenlemesi

Fahiş değer uygulaması işleyen şişman marketler özellikle kazanmak kabil kâffesi tecim hayatında ehemmiyetli yaptırımlar da Kabine'de masada olacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER