Gündem

Ünlü üniversite taciz skandalı! İfadesi ortaya çıktı: evvel kalçama dokundu arkamdan sarıldı

Ünlü birlikte üniversite taciz skandalıyla sarsıldı. Tuzla'da buluna üniversitenin hastanesinde hastalanmış onama yetkilisi kendisine etkin 22 yaşındaki güre eş başdoktor yardımcısı çeşidinden taciz edildi. Savcılık anket başlatırken kadının ifadesi ortaya çıktı.

Ünlü üniversite taciz skandalı! İfadesi ortaya çıktı: evvel kalçama dokundu arkamdan sarıldı
29-11-2022 09:08
Ünlü birlikte üniversite taciz skandalıyla sarsıldı. Tuzla'da buluna üniversitenin hastanesinde pestil ikrar yetkilisi kendisine etkin 22 yaşındaki gailesiz avrat başdoktor yardımcısı kabilinden taciz edildi. Savcılık sormaca başlatırken kadının ifadesi ortaya çıktı.Abone ol

Türkiye’nin şöhretli hususi üniversitelerinden birinin sahibi bulunduğu hastanede yaşandı. İddialara layıkıyla tacizi eden birlikte doktor. Hatta hastanenin başdoktor yardımcısı.

tv100 yazarı Özkan Tamirak, taciz skandalının ayrıntılarını paylaştı. Konunun değme etabını takipte bulunduğunu tamlayan yazar, vakası ve bedbaht kadının ifadesini yazısında aktardı:

"Olay 13.10.2022 haset Tuzla’da mevcut birlikte hastanede yaşandı. Hasta ikrar yetkilisi kendisine etkin 22 yaşındaki gailesiz avrat akşam mesaisine başlamıştı.

Saatler akşam ½ si 02.00’yi gösterdiğinde savcılığın sormaca başlatmış bulunduğu o özellik yaşandı. Kadın, başdoktor yardımcısı kabilinden odasında sıkıştırılarak taciz edildi. Bakın kıygın avrat ifadesinde o vakası ne anlattı:

"Seni kovarım öldürürüm"

“Gece vardiyasına gelmiştim. Halen pestil ikrar yetkilisi kendisine çalışmaktayım. Doktor Bey beni odasına çağırarak ‘Gel sana birlikte bilinçlilik soracağım’ dedi. Ben de odasına gittim. Odaya girer girmez beni bilgisayarın bulunduğu yere çağırdı. Bilgisayarın yanına gittiğimde önceki duraç kısmıma dokundu. Sonrasında korkmam ve paniklemem dair bana arkamdan sarıldı. Ben de önceki kendisini ittim. ‘Ne yapıyorsunuz bırakın’ dedim. Bunun dair koşarak bulunduğumuz odasının kapısını kilitledi. Sonrasında yine göğüslerimi elledi. Ben itmeye ve engellemeye çalıştım. Bağırmak isteğimde ise ‘Seni kovarım, seni öldürürüm’ diye beni zılgıt etti. Şikâyetçi ve davacıyım.”

Suç duyurusunda bulundu

Mağdur avrat ifadesinde elan da fazlasını anlatıyor. Bazı bölümleri o derece galiz ki sermek istemedim. Kadın önceki mevzuyu özlük amirlerine anlattı. Sonrasında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na o hekim için töhmet duyurusunda bulundu. Savcılık doğrudan sormaca başlattı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER